Sunweb werd in 2000 opgericht als reisorganisatie, gespecialiseerd in bus- en vliegvakanties. In de hierop volgende jaren werd het bedrijf, als onderdeel van Sundio Group, steeds verder uitgebreid, waardoor het bedrijf nu actief is in 7 verschillende Europese landen. Nederland is een belangrijke markt voor het bedrijf, want hier bevindt zich dan ook het hoofdkantoor van het bedrijf dat inmiddels in Zwitserse handen is. Wil je met Sunweb op vakantie, dan kun je eigenlijk overal heen. Heb je de mogelijkheid om een vakantie via Sunweb te boeken, dan kun je een zorgeloze vakantie in een geweldige accommodatie verwachten. In dit artikel ontdek je alles dat Sunweb jou te bieden heeft.

Wie is reisorganisatie Sunweb?

Verwacht geen feestvakanties, maar verwacht een vakantie om nooit te vergeten. Concreet kun je heerlijke vakanties boeken in de meest bekende badplaatsen. Hier geniet je in een kwalitatieve accommodatie van een welverdiende vakantie. Tijdens deze vakantie kom je weer helemaal tot rust. Qua excursies zijn er ook voldoende mogelijkheden, al moet je geen kroegentochten verwachten. Hoe jong of oud je ook bent, Sunweb en haar reisleiders zijn er om jou en jouw reisgezelschap een geweldige vakantie te bezorgen.

Alle activiteiten van Sunweb op een rij

Op alle bestemmingen kun je verschillende activiteiten boeken. Je boekt deze activiteiten via jouw reisleiding zodra je aan bent gekomen op jouw bestemming. Hierbij heb je geen feestactiviteiten, zoals met Beachmasters, GOGO en Gofun, maar enkel de meer avontuurlijke excursies, bijvoorbeeld naar plaatsen in de omgeving. Denk hierbij aan de Costa Brava aan een stedentrip naar Barcelona en in Albufeira een stedentrip naar Lissabon. Heb je toch behoefte aan een avondprogramma, geef dit dan aan bij je reisleiding zodat zij jou kunnen helpen. Je kunt ook zonder reisleiding op eigen initiatief de omgeving verkennen, maar dan heb je de kans om in een lege kroeg terecht te komen nadat je entree hebt betaald.

Sunweb ervaringen, wat vinden andere vakantiegangers?

Een ontzettend relaxte vakantie, die beleef je met Sunweb. Je verblijft in een accommodatie op de grootste bestemmingen terwijl je zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Geen excursies met veel andere jongeren, maar zelf dingen ondernemen of op pad met oudere reizigers en gezinnen. Is dit waar je naar op zoek bent, dan is een vakantie met reisorganisatie Sunweb natuurlijk ideaal. De Sunweb ervaringen zijn positief, dus je bent verzekerd van een fijne vakantie met een betrokken en hulpvaardige reisleiding. Ze houden ervan om jou te voorzien van adviezen en tips om jouw vakantie nog leuker te maken.

Eindoordeel: Genieten voor iedereen!

Sunweb is er voor iedereen, dus ook voor jou als jongere of student. Dit betekent dat je niet alleen met jonge mensen in de bus zit van het vliegveld naar je bestemming, maar dan kan soms best fijn zijn. Door een vakantie te boeken bij reisorganisatie Sunweb heb je te maken met een betrokken reisleiding die weet waar jij behoefte aan hebt. Zo zijn er veel leuke excursies en activiteiten georganiseerd voor jou, maar ontbreekt het aan de grote feesten en kroegentochten, waar jij waarschijnlijk toch al genoeg van hebt. Je hebt een goede accommodatie, leuke activiteiten en ben je simpelweg verzekerd van een geweldige vakantie op de grootste bestemmingen voor jongeren en studenten.

(Visited 166 times, 2 visits today)