Uitgaan Chersonissos

Het Chersonissos uitgaan kan wel gezien worden als een ware beleving. Dit komt omdat je tijdens het uitgaan in Chersonissos veel clubs, kroegen en discotheken tegenkomt. Deze zijn allemaal helemaal anders en dat maakt het dat het uitgaan Chersonissos voor ieder wat wils biedt. Er zijn ook veel wereldberoemde clubs tijdens het uitgaan Chersonissos te vinden. Ook zijn er een aantal clubs en kroegen welke speciaal bedoelt zijn voor Nederlanders. Hier heb je dus sowieso een gezellige avond. Dit is een leuke plek om je avond te beginnen tijdens het uitgaan Chersonissos.

’t Hof van Holland Chersonissos

Dit is een van de Nederlandse kroegen tijdens het Chersonissos uitgaan. Naar eigen zeggen is dit zelfde de gezelligste Nederlandse feestkroeg welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Chersonissos. Je kunt hier een hele leuke en een hele gezellige avond beleven samen met de andere Nederlanders welke van de partij zijn. Ook kun je hier tijdens het uitgaan Chersonissos verschillende voetbalwedstrijden kijken. Je kunt hier sowieso alle wedstrijden van het Nederlands elftal zien. Bijt Hof van Holland is het sowieso altijd gezellig, daarom is het hier ook zo leuk tijdens het uitgaan in Chersonissos.

feestcafe-hof-van-holland-chersonissos

Amnesia Chersonissos

Jongeren van over de hele wereld hebben het over Amnesia. Dit is waarom deze club ook zo populair is tijdens het Chersonissos uitgaan. Sinds 2001 is Amnesia open en dat zorgt ervoor dat het ook een hele moderne club is tijdens het uitgaan in Chersonissos. De club ligt midden in het centrum, een hele goede uitvalsbasis dus voor een avondje uit tijdens het uitgaan Chersonissos. Wat het uitgaan Chersonissos hier ook zo leuk maakt zijn de lasershows, de vette DJ’s en de fancy inrichting van de club. Sinds 2013 heeft de club een nieuw interieur. Dit is zeker een bezoekje waard tijdens het uitgaan Chersonissos.

Bio Bio Chersonissos

Tijdens het Chersonissos uitgaan is Bio Bio een van de vetste clubs welke je gaat tegenkomen. Vooral onder de Nederlandse jongeren is dit een hele vette club. Samen met 400 andere bezoekers kun je hier tijdens het uitgaan Chersonissos feesten totdat het buiten weer licht is. Je komt hier tijdens het uitgaan in Chersonissos mensen tegen van over de hele wereld. Eigenlijk is de Bio Bio veel te klein, dit zorgt er tijdens het uitgaan in Chersonissos voor dat iedereen ook op straat rondom de club een feestje staat te bouwen.

Cameo Chersonissos

Als je tijdens het Chersonissos uitgaan aan cocktails en aan feesten denkt dan denk je aan Cameo. Dit zijn namelijk de woorden welke deze club perfect omschrijven. Tijdens het uitgaan Chersonissos zal je zien dat dit een frisse en een moderne club is welke onlangs nog is verbouwd. Dit maakt het uitgaan Chersonissos hier dus ook juist zo leuk. Je vindt hier tijdens het uitgaan Chersonissos ook veel toeristen van een andere afkomst dan Nederlands. Het zijn dus hele internationale feestjes welke je hier tegenkomt. Dit zorgt ervoor dat het uitgaan in Chersonissos hier heel divers is en dat je, je sowieso vermaakt.

cameo-club-chersonissos-kreta

Havana Club Chersonissos

De Havana Club is een bar/club combinatie welke je al snel spot tijdens het Chersonissos uitgaan. Het is misschien wel de vetste bar club combinatie welke je tegenkomt tijdens het uitgaan Chersonissos. De club is van Zweedse oorsprong maar tegenwoordig vind je hier allerlei internationaal publiek tijdens het uitgaan in Chersonissos. Er lopen hier vooral veel vrouwen rond, interessante plek dus om heen te gaan voor mannen tijdens het uitgaan Chersonissos. Als je zin hebt in een gekke avond tijdens het uitgaan Chersonissos dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Havana Club Chersonissos.

New York Chersonissos

Misschien is New York een beetje een rare naam voor een club welke je vindt tijdens het Chersonissos uitgaan. Maar de club is in Chersonissos minstens zo bekend als de stad New York in de hele wereld. Daarnaast is het ook een hele gewilde club tijdens het uitgaan Chersonissos. Ook heb je hier tijdens het uitgaan Chersonissos een heel mooi uitzicht over de zee. Het is natuurlijk heel bijzonder om te dansen op de vetste beats met de zee op de achtergrond. Maar tijdens het uitgaan Chersonissos kan dit bij New York dus wel allemaal.

Status Club Chersonissos

Zoals je in dit artikel wel kunt zien zijn er onwijs veel clubs te vinden tijdens het Chersonissos uitgaan. Wat is dan juist de rede dat je een bezoek moet brengen aan Status Club tijdens het uitgaan in Chersonissos? Dit komt omdat je hier tijdens het uitgaan Chersonissos een perfecte combinatie vindt van Nederlandse en internationale gasten. En daarnaast worden er hier heel veel muziekstijlen gecombineerd tijdens het uitgaan Chersonissos. Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat je hier tot in de late uurtjes kunt dansen tijdens het uitgaan in Chersonissos. Ook hangt hier een geweldige sfeer die je zeker moet proeven.

Tiger Club Chersonissos

Vooral onder de vrouwen is Tiger Club een populaire bar tijdens het Chersonissos uitgaan. De bar ligt midden in het centrum wat dus erg handig is voor het uitgaan Chersonissos. Je kunt hier in de zomer elke avond tot diep in de nacht feesten tijdens het uitgaan in Chersonissos. Daarnaast kun je hier ook voor goedkoop veel drankjes scoren. Dit omdat het hier altijd happy hour is. Dit is ook een handig gegeven tijdens een avondje uitgaan Chersonissos. Daarnaast worden hier verschillende muziekstijlen gemixt waardoor iedereen hier van zijn of haar avond kan genieten tijdens het uitgaan in Chersonissos.

SLAM Café Chersonissos

Het SLAM Café is terug van weggeweest in het Chersonissos uitgaan. Het is een leuk café tijdens het uitgaan Chersonissos omdat het allemaal nog heel erg nieuw en modern is. Je danst hier op de allerlaatste muziek en op de vetste beats tijdens het uitgaan in Chersonissos. Ook haal je hier de lekkerste cocktails die je in heel Chersonissos kunt vinden. Spring hier lekker op de bar om te dansen op je favoriete muziek, tijdens het uitgaan in Chersonissos kan het hier allemaal. Je kunt ook lekker chillen op het terras met een uitzicht over de baai.

(Visited 690 times, 1 visits today)