Uitgaan in Playa de Palma (Mallorca)

Aan de boulevard in Playa de Palma vindt je oneindig veel bars, kroegen en discotheken. Je kunt dus keihard feesten tijdens het uitgaan in Playa de Palma en tot in de vroege uurtjes doorgaan. In Playa de Palma zitten de gezelligste kroegen in Bierstrasse.

Door Beachmasters en GoGo worden verschillende activiteiten geregeld om Playa de Palma en haar nachtleven te ontdekken.

Uitgaan Playa de Palma (Mallorca) Summer Carnival

Playa de Palma Summer CarnivalIn Playa de Palma zitten de gezelligste kroegen in de Bierstrasse. je vindt hier talloze bars enuitgaan Playa de Palma summer carnival

discotheken om helemaal los te gaan. Maar wist je ook dat er ieder jaar een te gekke Summer Carnival wordt georganiseerd? Er wordt door één van de reisorganisaties van jongerenreizen een club afgehuurd en vervolgens worden de beste DJ’s ingevlogen zodat jij keihard kunt losgaan! Denk aan Ziggy, Matsoe Matsoe, Dansado & Feestneger.

Tijdens deze avond wordt alles uit de kast getrokken om de avond te laten slagen. Wat denk je van waterpistolen gevuld met drank, lasershows, champagne showers en confetti?

 

Check hieronder de video van Beachmasters!

Ga los in de grootste disco’s van Europa

Mallorca is “the place to be” om keihard te feesten. De meeste jongeren die er geweest zijn kunnen je in ieder geval één garantie geven: “je raakt niet uitgefeest aan de lange boulevard van Playa de Palma (Mallorca)”…. En zo is het. Want op Mallorca vindt je de vetste discotheken en clubs. Waar ga jij dit jaar naar toe?

Heren van Amstel op Mallorca

Weleens in de Heren van Amstel geweest? Nee? Dan zou ik dat maar eens een keer ernstig overwegen 😉 Een onwijs gezellige club waar altijd een Nederlandse DJ verschillende muziekstijlen staat te draaien. Je vindt deze club in het Duitse gedeelte. Personeel is altijd vriendelijk en er heerst een echte Hollandse sfeer. Op en top gezelligheid!

Feestcafé Shooters op Mallorca

Maak je een uitstapje vanuit Playa de Palma naar El Arenal? Dan moet je zeker in discotheek Shooters geweest zijn! Als je het niet voor de drank doet, dan doe je het wel voor de muziek. Er wordt van alle soorten muziek gedraaid. House, Dance maar ook Apres-skie meezingers. En zoals ik al zei, drank genoeg. Er zijn vaak acties op drankjes, shotjes en gadgets dus als je op drank wilt besparen moet je acties checken.

Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd bij Shooters. Ook dan zijn er weer acties zodat je met een gevulde (of lege…) maag weer terug naar het hotel kan ;-). Je kunt hier los gaan van 21:00-04:00

Disco Bar 538 op Mallorca

Als je dan toch in El Arenal bent, ga dan ook even langs in Disco Bar 538. Dit is een wat kleinere discotheek maar zeker de moeite voor een goed feestje! Het is altijd gezellig druk – dus niet super druk – en draaien hier veel verschillende stijlen muziek zoals Housemuziek, Nederlandse Top 40 en DJ D-Light. Je kunt hier tot in de vroege uurtjes doorgaan want de deuren zijn tot 06:00 ’s ochtends open!

Discotheek Veronica op Mallorca

De grootste discotheek in EL Arenal is discotheek Veronica. Ook hier komen regelmatig gast DJ’s uit Nederland. Zij draaien onder andere R&B, Top40, Hiphop en Nederlands talige nummers. Misschien draait Tony Star of Mental Theo hier op jou avond! Het gaat hier altijd helemaal los want ook het barpersoneel doet gezellig mee! En zij helpen je om een onvergetelijke avond te bezorgen met de nodige killing shotjes en overheerlijke cocktails. Deze discotheek is tot 06:00 ’s ochtends open!

Club NL op Mallorca

Deze populaire club vind je midden in het uitgaanscentrum van EL Arenal aan de Avinguda Nacional 21. Net als feestcafé Shooters biedt  CLub NL deze club leuke acties zoals meters bier en goedkope shotjes. Met feest DJ Ruud, MC Sef, Korsakoff en Luna komen verschillende muziekstijlen voorbij zodat er voor ieder van je vrienden wel een goed nummer bij zit om helemaal los te gaan! In elk geval komen House, Dance en Urban zoiezo voorbij! Ook deze club is to 06:00 ’s ochtends open!

MTV Beachhouse op Mallorca

Ben je echt een fan van mix drankjes en cocktails? Wil je daarbij ook vermaakt worden? Dan is deze club echt een aanrader! Er worden verschillende acts opgevoerd door sexy en schaars geklede dames en jonge mannen. Ook het barpersoneel zorgt voor spectaculaire dans- en drinkacts. En natuurlijk wordt er door hen veel mixjes en cocktails geschonken!

In MTV Beachhouse club heb je uitzicht op zee en dat maakt dat je een onvergetelijke avond kan doorbrengen in exotische sferen. Ook deze club gaat door tot in de late uurtjes. Van 22:00 tot 04:00 kun je helemaal los gaan op de vetste beats!

De Bierexpress op Mallorca

Voor de beste Nederlandstalige hits, maar ook Top 40 muziek kun je van 10:00 to 03:30 terecht in de Bierexpress op Mallorca. Je vindt deze club aan de boulevard in EL Arenal. Wel lekker is dat zij buiten ook een bar en een terras hebben. Als je het binnen even gehad hebt kun je buiten even heerlijk afkoelen maar hoef je niet droog te staan!

Ik kan wel zeggen dat je hier compleet gek wordt gemaakt door het personeel. Allemaal zo gek als een deur en zeer vriendelijk! Aan drank geen gebrek zeg maar. Deze tent moet je zeker eens bezoeken!

Feestcafé de Zaak op Mallorca

Feestcafé De Zaak heeft twee gezichten: overdag is het een rustige plek om een kop koffie te halen en een boeiend verhaal te horen van gastheer Ome Japio. Maar ’s avonds…. Ja ’s avonds gaat letterlijk het dak eraf! Met bijna 300 vakantiegangers veel bier, cocktails en mix drankjes wordt het een complete chaos. De muziek van DJ Arie doet daar nog een schepje bovenop. Hij draait de meest waanzinnige feest- en Nederlandstalige muziek.

Café Slok op Mallorca

Ook wel de echte huiskroeg van Mallorca genoemd. Dit café is niet groot maar des te gezelliger. Met een lekker biertje kun je hier meezingen en dansen op top 40 muziek en bekende Nederlandse hits. Als je van kleinschalig houdt of het een keer wat rustiger aan wilt doen maar toch lekker feesten dan is Café Slok dit café zeker een aanrader. Je kunt hier elke dag terecht van 10:00 tot 03:30. Tijd zat dus voor een bezoekje!

Café Crazy’s op Mallorca

Wil je kans maken op een wel heel goedkoop avondje in de kroeg? Dan moet je eens langs gaan bij Feestcafé Crazy’s een meedraaien aan het “rad van zuipen”. Echt een sfeervol en gezellig café om mee te blèren met meezingers en een polonaise te lopen.

Uitgaan op de Bierstrasse

Ken je het Duitse gedeelte van Mallorca al? Nee? Schaam je! Daar moet je geweest zijn! In de Bierstraat vindt je een grote hoeveelheid kroegen en – zoals dat wordt genoemd – bierstuben, waar voornamelijk Duits bier en eten zoals bratwürsten, Schnitzels en Lederhosen geserveerd wordt.

Tussen al deze Duitse kroegen vindt je ook een verdwaalde Engelse Pub en een Nederlandse kroeg. Een zeer bekende discotheek is RUI Palace Discotheek. Hier worden de grootste feesten georganiseerd waar dan ook veel jongeren op af komen.

Welke vakantie boek jij dit jaar naar Mallorca in Spanje?

Natuurlijk kun je in Playa de Palma ook keihard uitgaan! Het nachtleven is bekend vanwege dancings, barretjes en discotheken. Als je een wat langere vakantie boekt dan is El Arenal een goed alternatief met haar vele Nederlandse discotheken. In beide plaatsen zal je veel Nederlanders, Duitsers en Belgen tegenkomen. Keihard losgaan dus!

Via de bekende reisorganisaties kun je een all-inclusive vakantie boeken, een luxe hotel of een een goed appartement.

Boek jou vakantie met een van de jongerenreizen van GoGo of Beachmasters! Altijd goed geregelde vakanties tegen een zeer scherpe prijs!

 

Hotel Tent Capi Playa(GoGo) Hotel Tent Capi Playa (Beachmasters)
Tent Capi Paya Hotel Playa de Palma Hotel Tent Capi Paya in Playa de Palma
Top Hotel in Playa de Palma! Top Hotel in Playa de Palma!
 • Trendy kamers met airconditioning
 • Bar & Restaurant
 • Zwembad met terras
 • Dichtbij het strand
 • Hoge vroegboekkorting!
 • Bij GoGo al vanaf €579!
 • Trendy kamers met airconditioning
 • Bar & Restaurant
 • Zwembad met terras
 • Dichtbij het strand van Palma de Mallorca
 • Hoge vroegboekkorting!
 • Bij GoGo al vanaf €499!
Vergelijk direct via:
Vergelijk direct via:

 

 

(Visited 1.836 times, 2 visits today)