Activiteiten Sunny Beach

Sunny Beach is een van de meest populaire bestemmingen voor jongerenreizen. Dit betekent dat er natuurlijk erg veel activiteiten Sunny Beach te beleven zijn. Je kunt je dag na een avond stappen natuurlijk beginnen op het strand. Hierdoor word je heerlijk bruin en bovendien kun je vaak genieten van het andere mannelijk of vrouwelijk schoon dat op het strand rondloopt. Ben je weer nuchter, dan kun je misschien denken aan activiteiten Sunny Beach zoals karten of het huren van een quad. Beide activiteiten Sunny Beach zijn erg gaaf om te doen, al zul je met een quad nog net even meer zien van de omgeving. Om ervoor te zorgen dat jij perfect voorbereid op vakantie kunt naar Sunny Beach vind je hieronder alle activiteiten in deze bekende badplaats in Bulgarije.

Razendsnel glijden bij waterpark Action Aquapark

Action Aquapark in Sunny Beach biedt jouw maar liefst 36.000 vierkante meter waterpret. In dit sinds 2001 geopende park kun jij je hart ophalen bij meer dan 30 waterattracties. Ook heeft het park de ideale plek om helemaal uit te rusten van een avond uitgaan in Sunny Beach. Je hebt er namelijk de lazy river, een rivier waar je heerlijk rustig met je band overheen kunt varen. Voor de echte waaghalzen is er de Free Fall, waarbij je met meer dan 70 kilometer per uur naar beneden glijdt. Ook is er een glijbaan van 150 meter te vinden waarin het volledig donker is. Hier word je alle kanten op geslingerd om vervolgens in een groot bassin uit te komen. Vanaf het centrum van Sunny Beach rijdt er elk kwartier een shuttlebus naar het waterpark. Voor de exacte locatie en tickets kun je terecht bij jouw reisleiding. Het wordt sowieso een onvergetelijke dag vol waterpret en volop relaxen.

Wandel langs de bruisende boulevard

Van alle verschillende bestemmingen voor jongerenreizen is Sunny Beach toch wel de tofste bestemming. Wanneer je langs de boulevard van deze plaats wandelt zul je merken dat het een plek is die je nergens ziet. Er is de hele dag ontzettend veel leven. Je kunt er shoppen, rustig een cocktail drinken, vette activiteiten ondernemen maar ook keihard stappen. Om die reden heeft Sunny Beach alle facetten voor jouw jongerenvakantie. Oja, aan de boulevard vind je zelfs een mini versie van de Eiffeltoren en een enorm reizenrad. Vanuit dit reuzenrad kun je heel Sunny Beach overzien, hetgeen jou een heerlijk relaxed gevoel moet geven.

waterpark-aquapark-paradise-sunny-beach

Bezoek het plaatsje Nessebar per boot

Nessebar ligt op een paar kilometer afstand van Sunny Beach. Hierdoor is Nessebar de ideale plaats om heen te gaan tijdens jouw vakantie in Sunny Beach. Het plaatsje Nessebar heeft verschillende bezienswaardigheden. Het dorpje wordt niet voor niets de parel van Bulgarije genoemd, want aan de restanten van de Griekse cultuur zijn hier nog zichtbaar. Er zijn bijvoorbeeld nog 10 kerken, die na het verdrijven van te Turken bewaard zijn gebleven. Je kunt op drie verschillende manieren naar Nessebar reizen: per boot, met de taxi en te voet. De watertaxi is de beste mogelijkheid: je betaalt een paar euro en je kunt direct genieten van de mooie kustlijn van Bulgarije. Een van de activiteiten Sunny Beach wanneer je ook eens wat van de cultuur van Bulgarije wil ontdekken.

Nog een waterpark: Paradise waterpark

Naast het bovenstaande waterpark heeft Sunny Beach nog een waterpark: Aquapark Paradise Sunny Beach. Dit park heeft minder glijbanen en meer zwembaden. Hierdoor heb je hier meer mogelijkheden om te relaxen. Wanneer wij onze persoonlijke favoriet mochten kiezen zouden wij toch voor het andere waterpark Sunny Beach gaan. Wat wel erg chill is: de rafting river is de beste plek om weer helemaal nuchter te worden. Deze ruim 600 meter lange waterbaan geeft jou de volledige rust om er ‘s avonds weer helemaal tegenaan te kunnen in het uitgaansleven in Sunny Beach. Naast deze fijne plek in het watepark zijn er nog 25 andere glijbanen in het park te vinden. Dus ook in dit park is plezier verzekerd!

Ontdek de stranden van Sunny Beach

Het strand van Sunny Beach is geweldig: je kunt er echt heerlijk zonnen en door het strand wandelen. Op sommige plaatsen heeft het zand plaats gemaakt voor kiezels, maar dat veranderd dan na een paar meter weer in fijn zand. Is het even te warm geworden, dan spring je zo de stenen vrije zee in. Op het strand zijn veel faciliteiten en activiteiten, zo zijn er op het strand Sunny Beach strandbedden en parasols te vinden. Daarnaast kun je ook rustig even douchen alvorens je de boulevard van Sunny Beach weer oploopt. Wil je echt wat meer spectaculaire activiteiten Sunny Beach, dan kun je op het strand ook waterfietsen, banaanvaren of op de fly-fish. Ook windsurfen behoort tot de mogelijkheden in Sunny Beach. Vind je banaanvaren te duur, dan kun je ook een beachday boeken. Hierbij ga je naar een privé strand en je kunt de volledige dag onbeperkt op deze boot.

Huur een quad en verken de omgeving

Het huren van een quad is de ideale manier om Bulgarije te leren kennen. Je huurt namelijk een quad, waarna je direct begint met het verkennen van de omgeving. Van elke verhuurder ontvang je wel leuke routes die je helemaal zelf kunt rijden. Wil je deze spectaculaire activiteit Sunny Beach op jouw programma zetten, zorg er dan wel voor dat je altijd jezelf, de quad en anderen goed verzekerd. In Sunny Beach heerst namelijk een klimaat waarbij men er niet gek van opkijkt om een groot bedrag van elkaar te claimen. Dek jezelf goed in, waarmee je ervoor zorgt dat jouw ritjes met de quad over Sunny Beach top zullen worden.

activiteiten, wat te doen in, activiteit, sunny beach, bulgarije

Verken de omgeving tijdens een jeepsafari

Quad rijden is leuk, maar de omgeving verkennen met een jeep is misschien nog wel veel toffer. Zeker wanneer je ouder dan 18 en in het bezit van een rijbewijs bent. Vanaf dit moment mag je namelijk zelf de jeep besturen. De verhuurder voorziet jou van een jeep en de routes die jij kunt rijden. Op deze manier zie je dus niet alleen Sunny Beach, maar ook alles dat om deze plaats heen gelegen is. Verken dorpjes in de omgeving of rijd de kustlijn af, waarbij je zult ontdekken dat lang niet alles zover ontwikkeld is als in Sunny Beach. Een goede bijkomstigheid is dat je in de omgeving nog extra goedkoop boodschappen kunt doen, dus pak dit zeker even mee tijdens jouw jeepsafari. Een dag rondrijden door de prachtige omgeving sluit je natuurlijk af met een BBQ. Deze is vaak inclusief, heerlijk volop genieten!

Even bijkomen tijdens de catamaran cruise

Na een avond keihard stappen is er toch niets heerlijker dan even lekker uitrusten, hetgeen jij doet tijdens een catamaran cruise. Hierbij word je aan het strand opgehaald, waarbij je direct een heerlijk plaatsje op het dek kunt bemachtigen. Zodra je deze hebt bemachtigd kan het genieten beginnen. Bij de meeste van deze boottochten is eten en drinken inclusief. Hierdoor hoef je jezelf echt helemaal nergens druk over te maken. Het enige dat je hoeft te doen is genieten van het heerlijke weer. Op verschillende plekken zul je even stil liggen, waardoor je even kunt zwemmen of snorkelen. Oja, wist je dat je op het water twee keer zo snel bruin wordt? Een catamaran cruise boek je als een van de leukste activiteiten Sunny Beach bij jouw reisleiding.

Laat jezelf de lucht in schieten door de sling shot

Heb je echt lef, dan wordt een van jouw activiteiten Sunny Beach de sling shot. Volgens velen is het enger dan bungeejumpen omdat je met hoge snelheid werkelijk alle kanten op gaat. Aan de boulevard van Sunny Beach kun je een ticket kopen voor deze activiteit Sunny Beach. Zorg ervoor dat je niet super brak bent of net hebt gegeten, want naast een enorme adrenalinekick zorgt de sling shot bij sommige mensen voor misselijkheid. Ga de uitdaging aan en ga met jouw vrienden in de sling shot. Nadat je de lucht in bent geweest zul je deze activiteit Sunny Beach zeker aanraden aan je vrienden. Oja, wil je dit delen met je vrienden, dan kun je jouw ritje ook op laten nemen: leuk voor later!

(Visited 588 times, 1 visits today)