Beachmasters is een van oorsprong Groningse reisorganisatie, gericht op jongeren. De organisatie biedt jongeren de vakantie van hun leven op uiteenlopende bestemmingen. Deze bestemmingen liggen in Spanje, Portugal, Griekenland, Kroatië, Bulgarije, Turkije en Malta. Elk van de bestemmingen heeft één belangrijk kenmerk: je kunt er uitgaan tot diep in de morgen, waarna er overdag ook super toffe activiteiten op het programma staan. Denk hierbij aan een Catamaran Cruise op zee of een excursie naar een stad in de buurt. Voor de Costa Brava kun je hierbij denken aan een bezoek aan de stad Barcelona, die op maar een uurtje rijden van Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna en Calella ligt. Surfen, ook dat kan onder de naam Surfblend. Ontdek direct meer over de mogelijkheden en de Beachmasters ervaringen.

Wie is reisorganisatie Beachmasters?

Beachmasters biedt busvakanties en vliegvakanties aan naar de meest bekende bestemmingen voor jongeren. Lloret de Mar, Albufeira, Chersonissos, Mallorca en Sunny Beach zijn hiervan de meest bekende plaatsen. Op deze bestemmingen is er voor ieder wat wils, want de slogan luidt: als niks moet, kan alles. Tijdens jouw vakantie moet er helemaal niets, het enige is dat jij dingen kunt ondernemen om jouw vakantie nog mooier te maken. Onderneem activiteiten en zorg ervoor dat jouw jongerenvakantie er een wordt om nooit meer te vergeten.

Welke activiteiten worden aangeboden?

Gedurende het hele seizoen worden er toffe activiteiten aangeboden door reisorganisatie Beachmasters. Je kunt hierbij denken aan een Catamaran Cruise, een excursie naar een grote stad vanuit jouw badplaats, goedkopere tickets voor het waterpark, een jeepsafari, waarbij je de omgeving van Lloret de Mar verkent, en airsoft. Waarbij je met hoge druk andere gasten probeert te raken met de populairste wapens. Ook heb je op sommige bestemmingen de mogelijkheid om een beachday te boeken. Hierbij ga je vanaf jouw bestemming met de boot naar een privé strand, om daar vervolgens de hele dag onbeperkt op de banaan te gaan, waarbij eten en drinken ook nog inclusief is. Ben je in Albufeira, dan kun je leren surfen. Je kunt naast deze activiteiten natuurlijk ook vette feesten zoals Summer Carnival boeken!

Beachmasters ervaringen: hoe was jouw vakantie?

Er zijn weinig mensen met slechte Beachmasters ervaringen. De reisorganisatie wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,8 door jongeren en studenten die met deze reisorganisatie op vakantie gaan. Zijn er problemen, dan worden deze naar eigen zeggen van Beachmasters al voor jouw aankomst opgelost. Hierdoor merk je hier weinig tot helemaal niets van. Eerdere vakantiegangers geven aan met problemen altijd bij hun reisleiding terecht te kunnen. Dit geeft hen een fijn en zorgeloos gevoel tijdens hun vakantie. Benieuwd naar ons eindoordeel waarbij de beoordelingen en Beachmasters ervaringen ook zijn meegenomen, lees verder.

Eindoordeel: Beachmasters, voor de avontuurlijke feestganger

Beachmasters is de jongerenorganisatie wanneer jij houdt van een feestje, maar overdag ook leuke activiteiten wilt ondernemen. Deze gezonde combinatie zorgt ervoor dat jij niet alleen ‘s nachts een geweldige tijd beleeft, maar dat je ook overdag een intens vette tijd hebt met bijvoorbeeld een bezoek aan het waterpark of een meer culturele trip naar een grote stad in de omgeving. Dit maakt jouw vakantie nog een stuk aantrekkelijker. Daarnaast heeft Beachmasters veel ervaring en organiseert het exact de activiteiten waar jij tijdens jouw vakantie op zit te wachten. Je vakantie wordt er een om nooit meer te vergeten!

(Visited 124 times, 1 visits today)