Uitgaan Porec

Porec staat echt bekend om het bruisende uitgaansleven van de stad. Dat is ook de rede dat veel jongeren hier elke zomer weer heen gaan. Het Porec uitgaan is zo leuk omdat je hier super veel verschillende uitgaansgelegenheden hebt. Dat maakt het uitgaan Porec een hele belevenis. Je vindt hier tijdens het uitgaan Porec veel grote en bekende discotheken en daarnaast ook een aantal populaire clubs. Maar natuurlijk kun je tijdens het uitgaan in Porec ook ergens rustig een avondje cocktails gaan drinken. Je kunt een avond hier dus zo wild en bruisend maken als je zelf wilt.

Club Byblos Porec

Tijdens het Porec uitgaan in Byblos de grootste club welke je gaat tegenkomen. In 2014 opende Byblos opnieuw haar deuren in het uitgaan Porec en sindsdien is het meteen de allergrootste van de hele stad. Hier kunnen ongeveer 6500 mensen per avond helemaal losgaan tijdens het uitgaan in Porec. Hier vind je bezoekers van allerlei verschillende nationaliteiten wat je uitgaan Porec ook juist zo leuk maakt hier. Je kunt hier tijdens het uitgaan in Porec helemaal losgaan op allerlei grote artiesten welke worden ingevlogen. Denk bij deze grote artiesten bijvoorbeeld aan David Guetta, Tiësto en Eric Prydz.

club-byblos-porec-uitgaan

Café del Mar Porec

Heb je tijdens het Porec uitgaan even zin om lekker te loungen met je vrienden of je vriendinnen? Dan ben je bij café del Mar aan het juiste adres. Dit is namelijk een van de loungebarren in het uitgaan Porec. Je vindt hier dus heerlijke loungebanken en loungestoelen om een hele middag of een avond te relaxen tijdens het uitgaan in Porec. Je kunt hier heerlijke cocktails drinken tegen een zacht prijsje. Ook hebben ze verschillende soorten biertjes op de kaart staan. Een hele leuke plek dus om heen te gaan tijdens het uitgaan in Porec.

Club Playa Porec

Ben je tijdens het Porec uitgaan opzoek naar een lekker feestje in combinatie met wat spanning? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Club Playa tijdens het uitgaan Porec. De spanning uit zich namelijk in een aantal mannelijke en vrouwelijke strippers welke hier uit de kleren gaan tijdens het uitgaan Porec. Dit doen ze terwijl er ook een lekker feestje gaande is in de club. Dit zorgt voor een hele bijzondere sfeer tijdens het uitgaan Porec. Dat allemaal zorgt er wel voor dat Playa iets duurder is dan andere clubs tijdens het uitgaan in Porec.

BM 2018

Club Villa Porec

Tijdens het Porec uitgaan in club Villa een club waar elke avond het dak eraf wordt geblazen. Overdag kun je hier terecht om lekker te relaxen met een heerlijke cocktail. Maar ’s avonds is het uitgaan Porec hier helemaal te beleven. Je kunt hier de hele nacht onder de sterren en de maan dansen omdat de club voor het grootste gedeelte openlucht is. Dit zorgt voor een hele bijzondere sfeer tijdens het uitgaan Porec. Samen met 1000 andere bezoekers heb je hier een geweldige avond tijdens het uitgaan Porec. Dat is de rede dat je zeker club Villa moet bezoeken!

Cocktailbar Epoca Porec

Epoca is de beste cocktailbar in het Porec uitgaan. Je drinkt hier overdag de lekkerste koffie en daarnaast kun je hier ook de hele dag door lekker een hapje eten. Ook drink je hier dus de beste cocktails tijdens het uitgaan Porec. Dit zorgt ervoor dat Epoca een goed begin is van het uitgaan Porec elke avond. Je kunt hier heerlijk loungen om de avond uitgaan in Porec rustig te beginnen. Je bent dan helemaal opgeladen om daarna tot in de vroege uurtjes te dansen tijdens het uitgaan in Porec.

BM 2018

Lighthouse Music Club Porec

Ben je tijdens het Porec uitgaan opzoek naar de aller vetste openlucht discotheek? Dan is Lighthouse Music Club de club waar je naar toe moet gaan. Je kunt hier tijdens het Porec uitgaan de hele nacht helemaal losgaan met je vrienden. De club ligt ongeveer 30 kilometer buiten de stad. Maar er wordt 1 avond in de week bussen geregeld waardoor je hier makkelijk heen kunt tijdens het uitgaan Porec. Je gaat dan samen met andere Nederlanders welke met dezelfde touroperator op reis zijn naar de club. Het uitgaan Porec is echt niet hetzelfde als je niet in Lighthouse bent geweest.

Club Saint and Sinner Porec

Tijdens het Porec uitgaan zal je merken dat club Saint and Sinner het allemaal heeft. Het uitgaan Porec is hier namelijk zo bijzonder omdat je hier zowel binnen als buiten helemaal los kunt gaan. Deze club is namelijk voor de helft overdekt en de andere helft is buiten. Een hele leuke ervaring tijdens het uitgaan Porec. Met 600 andere dans je hier tijdens het uitgaan in Porec dus letterlijk de sterren van de hemel. Je kunt hier het echte vakantiegevoel ervaren tijdens het uitgaan Porec. Dit doe je dansend met een cocktail in je hand.

Torre Rotonda Porec

Het Porec uitgaan bij Torre Rotonda is speciaal door de locatie waar de club zich bevindt. Hij zit namelijk in een oud fort waardoor je hier een heel mooi uitzicht hebt en je meteen in een hele andere sfeer bevindt. De Torra Rotonda is dus echt een unieke plek tijdens het uitgaan Porec. Je hebt hier ook tijdens het uitgaan in Porec een prachtig uitzicht over de mooie zee van de stad. Het is niet alleen een plek om een avond uitgaan Porec te beleven, je kunt hier ook gemakkelijk overdag heen gaan om een drankje te drinken.

cafe-del-mar-porec

General Lounge Porec

Tijdens het Porec uitgaan kun je bij General Lounge heerlijke cocktails krijgen. De General Lounge heeft een prachtig dakterras waar je overdag lekker kunt loungen en kunt genieten van een cocktail. ’s Avonds kun je hier ook genieten van een avondje uitgaan in Porec. Je zit hier heerlijk onder de sterrenhemel terwijl je geniet van de muziek en de cocktail in je hand. Het uitgaan Porec wordt eigenlijk niet veel beter dan dit. Uitgaan in Porec is hier ook heel leuk omdat ze veel avonden deals hebben met de cocktails of een deal met een cocktail en de waterpijp.

(Visited 582 times, 1 visits today)