Uitgaan Ibiza

Ibiza staat eigenlijk wel bekend als het party-eiland van heel Europa. Dat komt door de wilde feesten welke je tegenkomt tijdens het Ibiza uitgaan. Dat zorgt er ook voor dat je tijdens het uitgaan Ibiza elk jaar in de zomer honderdduizenden jongeren tegenkomt. In juni gaat het uitgaan in Ibiza officieel van start en dat seizoen duurt ongeveer tot de eerste week van oktober. De eerste week van oktober is het closing weekend van het uitgaan Ibiza en dat gaat gepaard met legendarische feesten. Er worden dan tijdens het uitgaan Ibiza de grootste feesten van heel Europa georganiseerd.

Discotheek Space Ibiza

Space wordt door veel mensen als de meest mythische discotheek gezien tijdens het Ibiza uitgaan. In Space passen ongeveer 25.000 mensen welke verdeeld over 6 zalen genieten van het uitgaan in Ibiza. Deze 6 zalen zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Hier is het uitgaan Ibiza dus echt heel erg massaal en je kunt hier feesten met heel veel mensen van allerlei verschillende nationaliteiten. De openingstijden bij Space zijn ook heel ruim en dat merk je ook tijdens het uitgaan in Ibiza. Je kunt hier dus de avond van je leven hebben tijdens het uitgaan Ibiza samen met je vrienden.

Club Pacha Ibiza

Pacha is de enige grote discotheek welke gedurende het gehele jaar geopend is tijdens het Ibiza uitgaan. Dat zorgt er ook voor dat je veel lokale bezoekers tegenkomt tijdens het uitgaan in Ibiza. Het uitgaan Ibiza is hier dus heel erg leuk omdat er niet alleen maar toeristen zijn. Pacha heeft 6 zalen en hier kunnen ongeveer 3000 mensen de avond van hun leven beleven tijdens het uitgaan in Ibiza. Daarnaast is Pacha ook een wereldmerk. Op dit moment zijn er 23 discotheken met de naam Pacha verspreid over de hele wereld. Maar alles begon in Ibiza.

club-pacha-ibiza

Discotheek Es Paradis Ibiza

Tijdens het Ibiza uitgaan is het uiterlijk en de inrichting van deze discotheek meteen het meest opvallend. Dit komt door de Romeinse zuilen en de marmeren wanden van Es Paradis. Tijdens het Ibiza uitgaan zal je dit dan ook heel erg verbluffend vinden. Naast dit wordt hier ook het waterfeest (Fiesta del Agua) georganiseerd. Dit is in Europa een heel bekend feest welke je dus tegenkomt tijdens het uitgaan Ibiza. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van 80.000 liter water. Tijdens het uitgaan Ibiza wordt de discotheek dus omgetoverd tot een waterpark.

Discotheek Privilege Ibiza

Privilege was vroeger alleen een poolbar waar mensen een gezellige avond kwamen hebben tijdens het Ibiza uitgaan. Maar tegenwoordig is Privilege de grootste discotheek tijdens het uitgaan in Ibiza. Tijdens het uitgaan Ibiza zal je ook zien dat het een hele grote discotheek is, er is ongeveer plek voor 10.000 bezoekers. De grote zaal heeft een plafond welke op 25 meter hoogte zit, bijzonder om te zien tijdens het uitgaan Ibiza. Daarnaast is er een zwembad rondom de DJ booth gebouwd. Tijdens het uitgaan Ibiza zal je merken dat Privilege alle ingrediënten heeft voor een geweldige avond uit. Elke maandag draait Tiësto hier.

Discotheek Eden Ibiza

Eden heeft sinds 2000 haar deuren geopend in het Ibiza uitgaan. Vanaf het begin af aan was het duidelijk dat deze discotheek het helemaal gaat maken in het uitgaan Ibiza. Het was sindsdien namelijk al meteen een van de grootste discotheken welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Ibiza. In 2008 is Eden helemaal gerenoveerd en opnieuw ingericht. Alles is dus helemaal nieuw en dit zie je meteen tijdens het Ibiza uitgaan. Sinds de verbouwing behoort Eden tot een van de meest verfijnde discotheken in het uitgaan Ibiza. Het uitgaan in Ibiza is niet compleet als je hier niet bent geweest.

Club El Divino Ibiza

Als het gaat om mooie locaties in het Ibiza uitgaan dan wint El Divino deze prijs. De discotheek is op een pier gebouwd midden in het centrum van Ibiza. Dat zorgt ervoor dat de club een hele unieke en exclusieve sfeer uitstraalt tijdens het uitgaan in Ibiza. Het uitgaan Ibiza is hier heel erg bijzonder en speciaal. Dat zorgt ervoor dat je hier vooral de jetset van het eiland terug vindt tijdens het uitgaan Ibiza. De discotheek staat vooral bekend om de housemuziek die hier gedraaid wordt tijdens het uitgaan Ibiza.

BM 2018

Discotheek/Strandbar Bora Bora Ibiza

Bora Bora vind je tijdens het Ibiza uitgaan midden in het centrum van het eiland. Overdag is het een strandbar maar ’s avonds wordt het tijdens het uitgaan in Ibiza omgetoverd tot een heuse discotheek. Dat zorgt ervoor dat Bora Bora inmiddels wereldberoemd is. Je kunt hier tijdens het uitgaan Ibiza dus de hele dag vertoeven en hier een geweldige dag hebben. Overdag met een lekkere cocktail en ’s avonds kun je helemaal losgaan op de vetste beats tijdens het uitgaan Ibiza. De dresscode hier is dat de dames een bikini dragen en de heren moeten een short dragen.

club-bora-bora-ibiza-uitgaan

Café del Mar Ibiza

Denk jezelf dit eens in: de zit aan de oever van een baai terwijl je tijdens het Ibiza uitgaan de zonsondergang bewonderd met een heerlijke cocktail in je hand. Daarnaast hoor je op de achtergrond muziek welke wordt verzorgd door een DJ die in de bar staat te draaien tijdens het uitgaan Ibiza. Een meer zomers gevoel dan dit krijg je niet tijdens het uitgaan Ibiza. Dit café biedt tijdens het uitgaan in Ibiza de juiste combinatie van drank, muziek en de natuur. Daarnaast kun je hier ook nog genieten van het mooie weer van het eiland.

BM 2018

Café de Hoeck Ibiza

Café de Hoeck is een van de Nederlandse cafés welke je tegenkomt in het Ibiza uitgaan. In de zomer zijn hier elke avond de deuren geopend voor een lekker avondje Hollands genieten tijdens het uitgaan in Ibiza. Je kunt hier eerst genieten van een aantal lekkere gerechtjes om een goede bodem te leggen voor de rest van de avond in het uitgaan Ibiza. Deze gerechtjes worden uiteraard met zorg bereid waardoor ze echt heel erg lekker zijn. Café de Hoeck biedt tijdens het uitgaan Ibiza een avond Hollandse gezelligheid met Mediteraanse invloeden.

(Visited 234 times, 1 visits today)