Uitgaan Albufeira

Albufeira is een van de meest populaire vakantiebestemmingen geworden, dit komt vooral door het Albufeira uitgaan. Het uitgaan Albufeira is opgesplitst in Oud-Albufeira en Nieuw-Albufeira. In Oud-Albufeira vind je vooral kroegjes en gezellige pleintjes en in Nieuw-Albufeira vind je vooral clubs en grote discotheken. Dit maakt het uitgaan Albufeira ook zo leuk, je kunt echt kiezen waar je die avond zin in hebt en dan naar dat gebied gaan. Heb je zin in een avondje uitgaan in Albufeira met kroegjes, dan ga je naar oud. Heb je juist zin in een avond met clubs, dan ga je naar nieuw.

Buhba Bar Albufeira

Buhba Bar is wel de bar van het Albufeira uitgaan. Vooral na de verbouwing is het nog beter geworden en sindsdien is het een van de plekken welke je tijdens het uitgaan in Albufeira echt niet mag missen. De bar is tot 4 uur geopend. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het uitgaan Albufeira tot in de vroege uurtjes kunt dansen en drinken. Je hoort hier vooral veel house en dance muziek wat het uitgaan Albufeira ook voor iedereen toegankelijk maakt. De DJ zorgt er echt voor dat iedereen gaat dansen tijdens het uitgaan in Albufeira.

Celebration Albufeira

Celebration is een van de plekken waar je veel Nederlanders vindt tijdens het Albufeira uitgaan. Dit omdat je hier veel Nederlandse gasten vindt maar ook het personeel is Nederlands in Celebration. Dat is natuurlijk heel erg leuk tijdens het uitgaan Albufeira. Je kunt hier tijdens het uitgaan Albufeira dansen tot in de vroege uurtjes met alle andere Nederlandse gasten. Er passen ongeveer 300 bezoekers in de Celebration waardoor het al snel gezellig druk is hier. Ook is er vaak happy hour wat het uitgaan in Albufeira nog leuker maakt.

feestcafe-celebration-albufeira-portugal

Kadoc Albufeira

Als je tijdens het Albufeira uitgaan opzoek bent naar de grootste en de beste club van de hele stad dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Kadoc. Kadoc is al 23 jaar geopend tijdens het uitgaan in Albufeira en het is daar ook al 23 jaar elke zomer feest. Kadoc vind je net buiten de stad. Het uitgaan Albufeira is hier zo leuk omdat ze hier de grootste DJ’s laten draaien. Verschillende Nederlandse touroperators verzorgen een keer per week een tour naar Kadoc. Je bouwt hier dan tijdens het uitgaan Albufeira een feestje samen met 1500 andere bezoekers, voornamelijk Nederlanders.

BM 2018

Club Locomia Albufeira

Locomia is net zoals Kadoc een club welke je net buiten de stad vindt tijdens het Albufeira uitgaan. Daarnaast ligt de club naast het strand. Je kunt dus na het uitgaan in Albufeira nog even een lekkere verfrissende duik nemen. Het uitgaan Albufeira is hier leuk omdat ze grote DJ’s laten draaien. Daarnaast is deze club als een van de weinigen tot 8 uur ’s ochtends geopend. Je kunt hier tijdens het uitgaan Albufeira dus echt de hele nacht een feestje bouwen. Ook naar deze club wordt door touroperators tripjes gepland. Je kunt deze club dus niet missen tijdens het uitgaan Albufeira.

Kiss Albufeira

Kiss heeft 29 jaar geleden haar deuren geopend en is sindsdien een begrip in het Albufeira uitgaan. Je vind hier tijdens het uitgaan Albufeira vette licht- en lasershows welke de avond nog wat extra flair geven. In de zomer is de club tot 7:00 ’s ochtends open. Je kunt hier dus tijdens het uitgaan Albufeira echt dansen totdat het buiten weer licht wordt. Ook draaien hier elke avond de beste en de vetste DJ’s welke jouw avond uitgaan Albufeira helemaal compleet maken. Het uitgaan in Albufeira is niet compleet als je hier niet bent geweest.

club-heaven-albufeira-discotheek-uitgaan

Bloopers Albufeira

Bloopers is een van de bekendste feestcafés in het Albufeira uitgaan. Elke avond in de zomer zijn ze geopend om jou de avond van je vakantie te bezorgen tijdens het uitgaan in Albufeira. Je bouwt hier samen met alleen maar Nederlanders echt een feestje tijdens het uitgaan Albufeira. Je kunt hier tijdens het uitgaan Albufeira losgaan tot in de vroege uurtjes. Er passen ongeveer 200 mensen in dit café, het is dus al snel gezellig druk tijdens het uitgaan Albufeira. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een leuke avond tijdens het uitgaan in Albufeira.

Libertos Albufeira

In 1985 werd Libertos geopend als een pianobar in het Albufeira uitgaan. Maar van de pianobar is op dit moment niks meer te merken. Het is nu juist een hippe discotheek in het uitgaan Albufeira. Je moet deze discotheek sowieso bezocht hebben tijdens het uitgaan in Albufeira. Libertos is namelijk ook best een chique plek in het uitgaan Albufeira. Dit zorgt ervoor dat je in een zwembroek bijvoorbeeld niet binnenkomt. Als je dus zin hebt in een chique avond tijdens het uitgaan in Albufeira moet je hier zeker heen gaan. Dof je lekker op en trek je leukste outfit aan en dans hier totdat het weer licht is.

Wild & Co Albufeira

Overdag kun je hier heerlijk eten en loungen in het Albufeira uitgaan. Maar ’s avonds veranderd de Wild en Co in een plek waar je lekker kunt dansen en los kunt gaan op de vetste beats tijdens het uitgaan in Albufeira. Je kunt hier tot diep in de nacht dansen samen met 600 andere bezoekers. Het interieur is heel bijzonder, een soort combinatie tussen een pub en een Amerikaanse saloon. Dit geeft een leuke en een bijzondere sfeer tijdens het uitgaan in Albufeira. Zeker een bezoekje waard!

BM 2018

Heaven Albufeira

Heaven vind je tijdens het Albufeira uitgaan in Nieuw-Albufeira recht aan de strip. Het is een van de grootste clubs van heel Albufeira waar je tot 7 uur ’s ochtends helemaal los kunt gaan samen met je vrienden tijdens het uitgaan Albufeira. Vaak sluiten mensen hier hun avond uitgaan Albufeira af. Dit zorgt ervoor dat het tot sluitingstijd lekker druk is in de club. In Heaven hoor je veel verschillende muziekstijlen en hoe later het wordt, hoe harder de muziek ook wordt. Aan het einde kun je dus tijdens het uitgaan Albufeira lekker losgaan op hardstyle samen met je vrienden.

(Visited 564 times, 1 visits today)