Uitgaan San Antonio

San Antonio is een van de plaatsen op Ibiza waar veel jongeren elke zomer heen gaan om te feesten. Dit omdat San Antoni uitgaan heel erg leuk is en daarnaast is het uitgaan in San Antonio ook heel erg booming onder jongeren. Dit komt omdat er veel vette feesten worden georganiseerd tijdens het uitgaan San Antonio. Daarnaast kun je ook genieten van een lekkere cocktail langs het strand. Er is dus voor ieder wat wils tijdens het uitgaan San Antonio. Dit maakt het zo’n leuke bestemming om de zomer door te brengen en een feestje te bouwen.

Es Paradis San Antonio

Een van de eerste dingen die hier opvallen tijdens het San Antonio uitgaan is de inrichting van deze discotheek. Daarnaast is het uiterlijk ook heel erg opvallend tijdens het uitgaan San Antonio. De discotheek heeft namelijk Romeinse zuilen en marmeren wanden. Ook wordt hier jaarlijks tijdens het uitgaan in San Antonio het waterfeest georganiseerd. Dit is een heel bekend feest in Europa welke je dus tegenkomt tijdens het uitgaan San Antonio. Dit feest houdt in dat er 80.000 liter water gebruikt wordt. Je kunt dit dus zien als een soort waterpark waar je kunt uitgaan in San Antonio.

Eden San Antonio

Eden is even weggeweest maar is weer helemaal terug in het San Antonio uitgaan. Deze discotheek maakt je stoutste dromen waar tijdens het uitgaan in San Antonio. Dat komt door de geweldige lichtshows welke je hier ziet en daarnaast de perfecte kwaliteit van het geluid wat je meteen hoort tijdens het uitgaan San Antonio. In de zomer is hier elke avond van de week wel een feestje te vinden in het uitgaan San Antonio. Cubbo Nights is een wekelijks terugkerend feestje hier. Dit is een van de beste techno feesten tijdens het uitgaan San Antonio.

club-eden-ibiza-uitgaan-san-antonio

Club Amnesia San Antonio

Amnesia is een club welke je tijdens het San Antonio uitgaan tegenkomt vlak buiten de stad. Als je tijdens het uitgaan San Antonio opzoek bent naar een avondje met een themafeest dan ben je hier aan het juiste adres. Naar eigen zeggen organiseren ze hier de meest bizarre themafeesten tijdens het uitgaan in San Antonio. Daarnaast heeft de clubs ook een van de beste line-ups als je het vergelijkt met de andere uitgaansgebieden in de stad. Amnesia is dus een club welke je echt niet mag missen tijdens het uitgaan San Antonio. Bouw hier een feestje samen met je vrienden.

Pacha San Antonio

Pacha is gedurende het gehele jaar geopend in het San Antonio uitgaan. Dit is een van de weinige clubs welke gedurende het hele jaar geopend is. Dit zorgt er wel meteen voor dat je hier veel lokale bezoekers treft tijdens het uitgaan in San Antonio. Dit maakt het uitgaan San Antonio wat interessanter omdat je hier dus niet alleen maar toeristen treft. De club zelf heeft 6 zalen en daar passen ongeveer 3000 mensen in. Pacha is niet alleen op Ibiza maar is een wereldmerk. Dit zorgt ervoor dat er 23 discotheken zijn met de naam Pacha over de hele wereld.

BM 2018

Space San Antonio

Als je tijdens het San Antonio uitgaan opzoek bent naar een mythische discotheek dan is dit de plek om heen te gaan. In Space kunnen 25.000 mensen terecht tijdens het uitgaan San Antonio. In Space heb je 6 zalen welke verdeelt zijn over 3 verdiepingen. Hier kun je dus een massale avond beleven tijdens het uitgaan San Antonio. Daarnaast merk je hier tijdens het uitgaan in San Antonio dat de openingstijden van Space heel erg ruim zijn. Je kunt hier dus lekker tot in de vroege uurtjes dansen tijdens het uitgaan San Antonio.

Ushuaia San Antonio

Ushuaia is een van de weinige open air clubs welke je tegenkomt tijdens het San Antonio uitgaan. Dit is ook een van de redenen dat dit een echte hotspot is tijdens het uitgaan San Antonio. Ook komen hier de beste DJ’s langs om een hele avond te draaien tijdens het uitgaan in San Antonio. Deze DJ’s maken er een ware sensatie van tijdens het uitgaan San Antonio. En natuurlijk geeft het een extra aspect aan de avond dat Ushuaia een open air club is. Je hebt hier echt de avond van je leven tijdens het uitgaan San Antonio.

ushuaia-club-ibiza-san-antonio

Café Mambo San Antonio

Denk je eens in dat je tijdens het San Antonio uitgaan los gaat op de lekkerste beats met een cocktail in je hand. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de cocktail lekkerder smaakt en dat je daarnaast ook de avond van je leven hebt tijdens het uitgaan in San Antonio. Café Mambo ligt aan het strand waardoor je hier tijdens het uitgaan San Antonio ook nog kunt genieten van de prachtige zonsondergang. Dit is dus een plek welke je zeker niet mag overslaan tijdens het uitgaan in San Antonio.

Café del Mar San Antonio

Café del Mar is niet alleen bekend tijdens het San Antonio uitgaan, het is zelfs een wereldberoemd café. Dit komt door de hele uitgebreide drankkaart van het café en daarnaast ook de zonsondergang waar je van kunt genieten tijdens het uitgaan in San Antonio. Dit maakt het een avond om nooit meer te vergeten tijdens het uitgaan San Antonio. Dit komt omdat de zonsondergang op Ibiza wat magisch heeft en dit is ook opvallend als je deze bewonderd tijdens het uitgaan San Antonio. In combinatie met lekkere beats en een cocktail is dit een onvergetelijke avond.

Privilege San Antonio

Privilege is de grootste club tijdens het San Antonio uitgaan. Dit komt omdat de grootste DJ’s hier draaien en deze geven grote shows weg tijdens het uitgaan San Antonio. Dit gecombineerd met de lasershows, mooie decors, goede line-ups en het zwembad in de club maken dit een avond om nooit meer te vergeten tijdens het uitgaan San Antonio. In de Privilege weet je zeker dat je een geweldige avond hebt tijdens het uitgaan in San Antonio. Dit omdat de club alle ingrediënten heeft om er een top avond van te maken samen met je vrienden en tot in de vroege uurtjes te dansen.

(Visited 2.697 times, 1 visits today)