Gofun bestaat sinds 2006 en is de snelst groeiende reisorganisatie voor jongerenreizen van Nederland. De reisorganisatie heeft een breed aanbod met bekende bestemmingen. In het assortiment zitten Lloret de Mar, Blanes, Mallorca, Chersonissos, Laganas, Albufeira, Sunny Beach, Rimini en Marmaris. Als unieke bestemming behoort ook Curacao tot de mogelijkheden van Gofun. Met deze organisatie heb je de vrijheid om keihard te feesten, maar ook leuke activiteiten te ondernemen op jouw bestemming en in de omgeving van deze bestemming. Lees snel meer, want misschien ga jij wel met deze organisatie op pad.

is deze reisorganisatie?

Je kunt op vakantie met Gofun wanneer je houdt van feesten, maar ook wanneer je dit wil combineren met meer avontuurlijke activiteiten zoals een jeepsafari of een catamaran cruise. De combinatie van deze activiteiten maakt Gofun een zeer toegankelijke reisorganisatie met naar eigen zeggen de leukste reisleiding. Wanneer je inmiddels alweer 8 jaar meedraait binnen de jongerenreizen weet je natuurlijk ook precies hoe je jongeren en studenten een geweldige vakantie kunt bezorgen. De activiteiten van Gofun ontdekken, lees snel verder.

De activiteiten van Gofun op een rij

De reisorganisatie organiseert heel veel activiteiten op alle bestemmingen. De organisatie, die inmiddels al 8 jaar bestaat, organiseert kroegentochten, feesten, jeepsafari’s en relax cruises en partycruises. Hierdoor kun jij jouw vakantie geheel naar eigen wens invullen met alles wat je wat je maar wil. Wil je erop uit trekken naar plaatsen in de omgeving, dan kan dit, maar ook zeven, acht, tien of zelfs veertien dagen keihard feesten behoort tot de mogelijkheden. Dit alles doe je met de leukste reisleiding op bestemming die altijd voor jou klaar staat. Benieuwd naar alle Gofun ervaringen, je vindt het in de volgende paragraaf.

Gofun ervaringen, wat vond jij van jouw vakantie?

Eigenlijk iedereen die met Gofun op vakantie gaat zal volop genieten. Kleinere groepen reizigers en erg betrokken reisleiders maken dat we deze organisatie erg goed beoordelen. Gasten geven de organisatie gemiddeld dan ook een 7,9 als eindcijfer, een cijfer waar je als reisorganisatie zeker trots op mag zijn. Zijn er problemen, dan worden deze vaak snel en accuraat opgelost, het liefst al voordat de gast op zijn of haar bestemming aankomt. Lijkt het jou leuk om komend jaar met Gofun op vakantie te gaan, ontdek snel ons eindoordeel en kom erachter of dit de beste organisatie is voor jouw jongerenvakantie.

Eindoordeel: de topper op de kleinere bestemmingen!

Op de grote bestemmingen zoals Lloret de Mar is Gofun niet onderscheidend tegenover grote reisorganisaties. Kies je voor de kleinere bestemmingen zoals Blanes, dan is Gofun een onderscheidende organisatie met veel persoonlijkheid. De reisleiding slaapt net als jou op de camping, waardoor je super direct met ze kunt communiceren. Daarnaast merk je in deze plaatsen niet dat het aantal mensen significant kleiner is dan het aantal mensen dat met Beachmasters of GOGO op vakantie gaat. Hierdoor zijn de Gofun ervaringen op deze kleinere bestemmingen erg goed. Wil jij een super leuke vakantie, waarbij je jouw mede-reizigers en jouw reisleiding echt goed leert kennen, boek dan jouw vakantie!

(Visited 194 times, 1 visits today)