Uitgaan ST. Julians

St. Julians is een dorp op Malta. Het ST. Julians uitgaan is een hele beleving. Dit is dan ook meteen de rede dat ST. Julians bekend staat als de partystad van heel Malta. Paceville is de wijk welke je het meest ziet tijdens het uitgaan ST. Julians. Je vindt tijdens het uitgaan ST. Julians veel verschillende uitgaansgelegenheden. Dat maakt het uitgaan in ST. Julians ook juist zo leuk en bijzonder. Er worden verschillende kroegentochten door ST. Julians georganiseerd. Zo hoef je niks te missen tijdens het uitgaan ST. Julians.

Footloose Fun Bar ST. Julians

Tijdens het ST. Julians uitgaan zal je deze bar snel tegenkomen, hij is namelijk erg bekend onder de Nederlandse jongeren. Er kunnen hier ongeveer 500 jongeren elke avond in de zomer een feestje bouwen tijdens het uitgaan in ST. Julians. Maar naast een avondje uitgaan ST. Julians kun je hier ook heel erg lekker eten. Ze hebben een simpele kaart waar voor iedereen wel iets op staat wat hij of zij lekker vindt. Daarnaast zijn de drankjes hier ook heel erg goedkoop tijdens het uitgaan in ST. Julians. Je kunt hier dus een hele leuke avond hebben voor weinig geld.

Qube Bar ST. Julians

Qube Bar is een wodkabar tijdens het ST. Julians uitgaan. Tijdens het uitgaan ST. Julians hoor je hier vooral Dance en House muziek. Er passen hier ongeveer 400 mensen in. Deze 400 mensen kunnen op 2 verdiepingen feesten tijdens het uitgaan ST. Julians. Je kunt hier lekker feesten tot in de late, of vroege, uurtjes tijdens het uitgaan ST. Julians. Het uitgaan in ST. Julians is hier juist zo leuk omdat je bij Qube allerlei verschillende soorten wodka’s hebt. Deze kun je puur drinken of ze in een verassende cocktail bestellen.

uitgaan-malta

Nordic Bar ST. Julians

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een Scandinavische Bar welke je tegenkomt tijdens het ST. Julians uitgaan. Maar je hoort hier echt alle verschillende muziekstijlen tijdens het uitgaan ST. Julians. Denk bij deze stijlen aan gouden ouden tot aan dance muziek. Naast dit allemaal vind je hier ook 3 grote tv schermen tijdens het uitgaan ST. Julians. Hierop worden zo nu en dan belangrijke sportwedstrijden uitgezonden. Je kunt hier dus tijdens het uitgaan San Antonio relaxen maar ook een avondje helemaal losgaan. Dit maakt het uitgaan in San Antonio ook juist zo leuk bij Nordic Bar, er is voor ieder wat wils.

Bar Native St. Julians

Je kunt hier het ST. Julians lekker beginnen door hier eerst een hapje te eten. Daarnaast is dit ook een leuke bar om daarna een avondje te dansen tijdens het uitgaan in ST. Julians. Je waant je hier helemaal in Spaanse sferen door de muziek welke je hier hoort tijdens het uitgaan ST. Julians. Ook hebben ze hier een speciale salsa bar, voor de echte salsa liefhebber. Het uitgaan in ST. Julians is hier ook juist zo leuk omdat de bar bekend staat om de mojito’s. Daarnaast kun je binnen en buiten zitten.

Black Pull Pub ST. Julians

De Black Pull is een restaurant en pub in een in het ST. Julians uitgaan. Je kunt hier dus lekker eten of even relaxed een drankje drinken tijdens het uitgaan ST. Julians. Ze hebben hier een terras waar je heerlijk rustig van je eten of van je drankje kunt genieten. Daarnaast is het uitgaan ST. Julians hier ook voordelig omdat ze tussen 6 en 10 happy hour hebben. Dat betekent dat dan je tweede drankje gratis is. Naast dit allemaal vind je hier tijdens het uitgaan in ST. Julians ook schermen waarop sport wordt uitgezonden.

Club Numero Uno ST. Julians

Numero Uno is zo speciaal in het ST. Julians uitgaan omdat het een van de weinige openlucht discotheken is van de stad. Dit zorgt ervoor dat het een populaire plek is tijdens het uitgaan in ST. Julians. Je vindt Numero Uno tijdens het uitgaan in ST. Julians net een beetje buiten het centrum van de stad. De club is helemaal omringt met bomen en dat maakt het ook zo speciaal tijdens het uitgaan ST. Julians. Je hoort hier vooral veel R&B, House, Rock en nieuwe muziek tijdens het uitgaan ST. Julians.

Hugo’s ST. Julians

Ben jij tijdens het ST. Julians uitgaan opzoek naar sushi maar daarnaast ook naar loungen? Dan ben je bij Hugo’s aan het juiste adres. Hier kun je, je avond namelijk beginnen met een cocktail tijdens het uitgaan ST. Julians. Daarnaast kun je hier genieten van opkomende bandjes en live muziek tijdens het uitgaan ST. Julians. Daarnaast hebben ze hier ook een hele goede dinerkaart. Hierop staan hele goede steaks en dus ook heel veel soorten sushi. Je zit hier op het terras van je eten te genieten met een prachtig uitzicht op de zee. Een beter begin van de avond kun je niet hebben.

uitgaan-st-julians

Café del Mar ST. Julians

Café del Mar kun je wel echt zien als een van de hotspots tijdens het ST. Julians uitgaan. Het café ligt in de ST. Pauls Bay en is een echte aanrader tijdens het uitgaan ST. Julians. Je hebt hier een infinity pool en ook heerlijke fruitige cocktails. Je kunt hier dus gemakkelijk een hele dag loungen. Maar daarnaast is het uitgaan ST. Julians hier ook heel erg leuk. Je hebt hier dan hele leuke feestjes met heerlijke cocktails. En je viert dit feestje tijdens het uitgaan ST. Julians terwijl je uitzicht hebt op de zee.

Hardrock Café ST. Julians

Bij het Hardrock Café kom je heerlijk tot rust na een hele dag Malta. Dit komt omdat je hier heerlijk kunt eten en kunt drinken tijdens het ST. Julians uitgaan. Er staan hier klassieke Amerikaanse gerechten op de kaart maar ook lokale specialiteiten. Ook kun je hier tijdens het uitgaan in ST. Julians genieten van heerlijke handgemaakte cocktails. Dit samen met een lekker rustgevend muziekje op de achtergrond zorgt ervoor dat je een heerlijke avond hebt tijdens het uitgaan ST. Julians. Ook is het leuk om je avond uitgaan in ST. Julians hier te beginnen.

(Visited 558 times, 1 visits today)