Uitgaan Malgrat de Mar

Malgrat de Mar ligt aan de Costa Brava in Spanje. Malgrat de Mar uitgaan is een van de redenen waarom hier zoveel jongeren naar toe komen. Malgrat heeft een prachtig strand en daarnaast is het uitgaan in Malgrat de Mar ook geweldig. Dit komt door de verschillende beachclubs van de stad en daarnaast hebben ze ook leuke barren voor uitgaan Malgrat de Mar. Je kunt hier genieten van de lekkerste cocktails met een heerlijk loungemuziekje op de achtergrond. Ook kun je tijdens uitgaan Malgrat de Mar ook een van de geweldige clubs bezoeken van de stad.

BM 2018

Feestcafé Asterisk Malgrat de Mar

Dit is een van de Nederlandse feestcafés tijdens het uitgaan Malgrat de Mar. De Nederlanders weten echt hoe je een feestje moet bouwen en dat is hier ook duidelijk te zien tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar. Dit café is de hele zomer geopend en is ook de hele zomer goed bezocht tijdens het Malgrat de Mar uitgaan. Als je houdt van Nederlandstalige muziek en Nederlandse gezelligheid heb je hier een perfecte avond tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar. Uitgaan Malgrat de Mar is niet compleet als je hier niet bent geweest.

feestcafe-costa-malgrat-de-mar

Feestcafé Costa Malgrat de Mar

Dit is een ander Nederlands feestcafé tijdens Malgrat de Mar uitgaan. Je mag dit café ook echt niet missen tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar. Je hoort hier alle Nederlandse klassiekers maar daarnaast zenden ze ook voetbalwedstrijden uit in het weekend. Perfect dus tijden uitgaan Malgrat de Mar om hier even te relaxen of juist een avondje compleet uit je dak te gaan. Uitgaan Malgrat de Mar is niet meer hetzelfde als je in Costa bent geweest. Alle ingrediënten voor een perfect avondje uitgaan Malgrat de Mar vind je hier.

BM 2018

Loungebar Maui Malgrat de Mar

Tijdens je vakantie de zonsondergang bekijken met een heerlijke cocktail in je hand? Dat kan hier. Het is de perfecte plek om Malgrat de Mar uitgaan te ontdekken en hier je avondje uit te beginnen. Het uitgaan in Malgrat de Mar kan druk zijn maar hier kun je rustig je avond beginnen. Uitgaan Malgrat de Mar is hier heel erg leuk, in deze trendy en hippe beachbar. Je komt hier helemaal tot rust en ondertussen kun je genieten van de lekkerste cocktails van deze bar. Het is een prachtige bar aan het strand waar je uitgaan Malgrat de Mar ultiem kunt ervaren.

Palm Beach Club Malgrat de Mar

Palm Beach Club kan wel gezien worden als de meest Nederlandse discotheek in heel Malgrat de Mar. Tijdens het Malgrat de Mar uitgaan zal je zien dat het een kleinere club is maar desalniettemin weten veel Nederlanders de weg naar deze club wel te vinden. Uitgaan in Malgrat de Mar doe je hier samen met al je vrienden en nieuwe vrienden. Tijdens het uitgaan Malgrat de Mar worden hier thema avonden georganiseerd. Dit maakt het avondje uitgaan in Malgrat de Mar helemaal compleet en je kunt hier helemaal losgaan.

QK Discotheek Malgrat de Mar

Iets buiten het centrum van Malgrat de Mar vind je tijdens het Malgrat de Mar uitgaan de QK Discotheek. Dit kan wel gezien worden als de hipste discotheek tijdens het uitgaan Malgrat de Mar. Hier vind je niet alleen Nederlanders, het publiek is juist heel erg internationaal. Ook leuk om eens toeristen vanuit een ander land te ontmoeten tijdens uitgaan Malgrat de Mar. Als je ervan houdt om los te gaan op de allernieuwste house en dance platen tijdens uitgaan Malgrat de Mar moet je zeker een bezoekje brengen aan de QK Discotheek.

TMF Café Caroussel Malgrat de Mar

Het TMF Café staat garant voor een legendarische avond tijdens het Malgrat de Mar uitgaan. Het uitgaan in Malgrat de Mar is hier zo spectaculair omdat hier de meest bekende DJ’s komen draaien. Naast een club kun je ook op het terras genieten van het uitgaan Malgrat de Mar. Doordat hier de bekendste DJ’s komen draaien is dit een van de bekendste uitgaansgelegenheden van het uitgaan in Malgrat de Mar. Geniet dus tijdens het uitgaan Malgrat de Mar van een heerlijke cocktail en de beste beats in het TMF Café.

BM 2018

Tropicana Discotheek Malgrat de Mar

Tropicana is een van de grootste discotheken van de hele Costa Brava. Deze mag dus zeker niet overgeslagen worden tijdens het Malgrat de Mar uitgaan. Op een heerlijke zomeravond tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar vind je hier een groot internationaal publiek. Het uitgaan Malgrat de Mar is niet compleet zonder dat je bij Tropicana bent geweest. Ook vind je hier in het weekend veel locals tijdens het Malgrat de Mar uitgaan. Je kunt dus losgaan met iedereen op de vetste beats. Tijdens het uitgaan Malgrat de Mar vind je in deze club de vetste en de leukste sfeer om de hele avond op los te gaan.

disco-tropicana-club-uitgaan-malgrat-de-mar

Feestcafé Waikiki Malgrat de Mar

In Malgrat de Mar zit je automatisch in de tropische sferen. Dit door het weer van de stad en daarnaast ook door het Malgrat de Mar uitgaan. Ook heeft de stad een heerlijk strand waardoor je, je al snel tropisch voelt. Het feestcafé Waikiki gooit hier nog een schepje bovenop tijdens het uitgaan Malgrat de Mar. Je drinkt hier de lekkerste cocktails en schud met je heupen op de meest tropische muziek. Een must see tijdens het uitgaan Malgrat de Mar dus! Elke dag is er ook een happy hour waardoor de drankjes goedkoper zijn dan normaal tijdens uitgaan Malgrat de Mar.

Frog Malgrat de Mar

De Frog is een van de kleinere discotheken welke je tegenkomt tijdens het Malgrat de Mar uitgaan. Maar dat maakt een avondje uitgaan in Malgrat de Mar bij de Frog niet minder leuk. Je hebt hier scherp geprijsde drankjes waardoor je hier een hele avond goedkoop kunt drinken tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar. Dit zorgt ervoor dat je in de Frog sowieso een topavond beleeft. Dat er veel bekende DJ’s in deze club draaien zorgt voor een nog betere avond tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar.

(Visited 986 times, 1 visits today)