Uitgaan Calella

Calella is een gebied waar veel verschillende uitgaansgelegenheden zijn tijdens het Calella uitgaan. Daarnaast zal je zien dat je tijdens het uitgaan in Calella je overal wel een leuke kroeg of een club tegenkomt. Dit zorgt ervoor dat het uitgaan Calella heel erg uitgesproken is. Het uitgaan Calella is dus heel erg gevarieerd en zo is er elke avond voor iedereen wel wat leuks te doen. Je hebt hier namelijk verschillende cafés maar daarnaast vind je ook veel grote clubs tijdens het uitgaan Calella. Naast dit allemaal ligt de stad ook dichtbij Lloret, ook leuk om daar een avondje heen te gaan.

BM 2018

Café Bar Top Calella

Als er een plek is tijdens het Calella uitgaan waar alles kan dan is het hier wel. De bezoeker kan tijdens het Calella uitgaan eerst rustig een hapje eten bij dit café. Maar daarnaast kun je tijdens het uitgaan in Calella hier ook een wilde avond beleven. Ook organiseert dit café verschillende thema avonden. Zo kun je hier een keer per week onbeperkt BBQ’en tijdens het uitgaan in Calella. Het café is sinds 1997 geopend en sindsdien ook echt een begrip tijdens het uitgaan Calella. Je kunt dit café dus echt niet missen als je in Calella bent.

Club Carribean Fever Calella

Het Calella uitgaan is natuurlijk het leukste als je een leuke club hebt gevonden waar je de avond van je leven kunt beleven. Tijdens het uitgaan in Calella zal je zien dat Carribean Fever een van deze clubs is. Dat komt omdat je hier goedkoop kunt drinken tijdens het Calella uitgaan en daarnaast heeft de club ruime openingstijden waardoor je hier lang kunt feesten. Ze draaien hier vooral vrolijke festivalmuziek tijdens het uitgaan Calella. Ook wordt hier de grootste en de vetste schuimparty georganiseerd tijdens het uitgaan in Calella.

uitgaan-calella-beachmasters

Club Kauai Calella

Deze club is alleen in de zomer open voor het Calella uitgaan. Elke avond om 22:00 uur gaan de deuren open voor een geweldige avond tijdens het uitgaan in Calella. Maar deze club is ook erg bekend bij de locals dus is het hier vaak druk tijdens het uitgaan Calella. Het is verstandig om hier vroeg heen te gaan, vooral als je geen zin hebt om in een rij te staan tijdens het Calella uitgaan. Nog een rede om er op tijd heen te gaan: tussen 22 en 23 is het happy hour. Je betaalt dan 1 drankje en je krijgt er 2.

Club Oxygen Calella

Club Oxygen is pas sinds 2010 open voor het Calella uitgaan. Maar sindsdien is geen enkele avond tijdens het uitgaan in Calella meer hetzelfde! Vooral de zomeravonden tijdens het uitgaan Calella zijn helemaal veranderd want dan is deze club open. De feestende toeristen komen massaal naar deze club tijdens een avond uitgaan Calella. Er wordt hier vooral house en dance gedraaid maar er worden ook thema avonden georganiseerd waarop andere muziek wordt gedraaid. Er staat hier vaak een wachtrij tijdens het uitgaan in Calella dus kom op tijd!

Disco Avenue Calella

Disco Avenue is een grote club in Calella met 2 zalen waar allebei andere muziek wordt gedraaid tijdens het Calella uitgaan. In deze twee zalen draaien ook vaak bekende DJ’s in de zomer tijdens het uitgaan in Calella. Er wordt hier vooral dance, hip-hop en top 40 gedraaid tijdens het uitgaan Calella. Er is dus voor ieder wat wils tijdens een avondje in deze club. Naast dit allemaal organiseert de club ook wekelijks thema avonden. Wat dacht je van een opblaaskrokodil thema als FeestDJRuud komt draaien? Wil je tijdens het uitgaan Calella de boel op stelten zetten? Kom dan naar Disco Avenue.

club-oxygen-blanes-spanje

Disco Menfis Calella

Tijdens het Calella uitgaan vind je in het midden van het centrum deze discotheek. De discotheek heeft dus een hele centrale ligging tijdens het uitgaan in Calella. Disco Menfis is echt een begrip in het uitgaan Calella. Dit komt door de verschillende feestjes die wekelijks worden georganiseerd. Denk hierbij aan hele grote schuimparty’s. Daarnaast staan er ook vaak professionele danseressen op het podium te dansen tijdens het uitgaan Calella. De discotheek heeft meerdere zalen waar verschillende muziekstijlen terugkomen. Ook heeft de discotheek elke avond een prachtige lasershow tijdens het uitgaan Calella. Het strand ligt op 50 meter afstand van de discotheek.

Feestcafé Hans en Grietje Calella

Dit is een café waar je bijna alleen maar Nederlanders vindt tijdens het Calella uitgaan. Je kunt hier echt een feestje bouwen en lekker gek doen tijdens het uitgaan in Calella. Dit komt omdat al het personeel wat hier werkt Nederlands is en daarnaast worden er voornamelijk Nederlandse meezingers gedraaid in het café tijdens het uitgaan Calella. Het is perfect om hier je avondje uit te beginnen en lekker in de stemming te komen tijdens het uitgaan in Calella. Als je met een Nederlandse touroperator gaat dan kom je sowieso in dit café terecht.

The Frog Calella

The Frog is een kleine kroeg/pub waar je tijdens het Calella uitgaan kan genieten van een rustigere en gezellige avond met je vrienden. Een keer geen zin om helemaal uit je dak te gaan maar om even rustig aan te doen tijdens het uitgaan in Calella, dan is dit een goede oplossing. Het is ook heel relaxed om hier je avondje uit te beginnen met een aantal drankjes en dan te verhuizen naar een club of een discotheek. Het uitgaan Calella begint hier met een lekker drankje en wat goede gesprekken. Tijdens het uitgaan Calella organiseren ze hier ook thema avonden.

Beachbar Zona 6 Calella

Zoals de naam al zegt is dit een bar welke je aan het strand kunt vinden tijdens het uitgaan Calella. Je kunt hier de beste cocktails krijgen. Deze drink je lekker op terwijl je met je voeten in het zand zit. Ook kun je hier van de lekkerste beachhits genieten tijdens het uitgaan Calella. Je danst lekker met je blote voeten in het zand onder het genot van een drankje tijdens het uitgaan Calella. Er zijn hier geregeld live optredens. Een lekkere rustige avond beleef je dus bij deze bar.

Meer vakantieverhalen? Lees eens hoe Eline Princen zich heeft vermaakt in Calella in haar blog op Girls Things!

(Visited 758 times, 1 visits today)