Uitgaan Blanes

Blanes is een van de gebieden waar veel jongeren elk jaar op vakantie gaan. Ze hebben er veel campings maar ook hotels. Een vakantie hierheen kan dus zo duur als je zelf wilt. Maar ook uitgaan Blanes is heel erg leuk en bijzonder. Blanes heeft namelijk een heel bruisend uitgaansleven waardoor het uitgaan in Blanes heel leuk is. Ook alle clubs maken het uitgaan Blanes heel bijzonder en geen enkele avond zal hetzelfde zijn. Blanes heeft veel verschillende grote clubs maar daarnaast ook Nederlandse feestcafés. Deze maken het Blanes uitgaan compleet.


Discotheek Arena Blanes

Discotheek Arena is een van de grootste discotheken tijdens het uitgaan Blanes. De discotheek heeft 2 zalen waar verschillende muziekstijlen gedraaid worden tijdens Blanes uitgaan. In de grote zaal worden de laatste hits gedraaid en daar passen ongeveer 1100 mensen in. Hier wordt vooral Latin, House en Top40 gedraaid tijdens uitgaan in Blanes. Daarnaast nodigt Arena tijdens het uitgaan Blanes in de zomermaanden ook veel grote DJ’s uit welke in de club komen draaien. Denk hierbij aan Vato Gonzalez of Quintino. Tijdens uitgaan in Blanes heeft Arena ook een kleinere zaal. In deze zaal passen ongeveer 400 mensen.

club-discotheek-arena-blanes

Gotcha Blanes

Gotcha is de huisbar van verschillende Nederlandse touroperators. Daarom kom je deze bar tijden het uitgaan Blanes zeker wel tegen. Gotcha is een feestcafé en daarnaast heeft Gotcha ook een groot terras waar je lekker kunt loungen tijdens het uitgaan Blanes. Gotcha is alleen in de zomermaanden geopend, hier wordt dus extra uitgepakt tijdens het uitgaan in Blanes. Het Blanes uitgaan is nooit meer hetzelfde als je bij Gotcha bent geweest. Bij Gotcha draaien ze voornamelijk feestmuziek en daarnaast hoor je hier ook Nederlandstalig en top40 tijdens het uitgaan Blanes. Bij Gotcha hebben ze happy hour, dan zijn de prijzen van de drankjes lager.

Club Essencia

Club Essencia is een van de grootste clubs welke je gaat vinden tijdens het Blanes uitgaan. In deze club passen ongeveer 800 bezoekers en dat zorgt ervoor dat je dus niet de enige bent die hier gaat feesten tijdens het uitgaan Blanes. Je hoort hier voornamelijk Dance en R&B tijdens het uitgaan in Blanes. Je mag hier binnen als je 18 jaar of ouder bent, hier wordt ook streng op gecontroleerd tijdens het uitgaan Blanes. Er loopt een fotograaf rond welke de feestende mensen op de foto zet. Na het uitgaan Blanes kun je deze foto’s terugvinden op de Facebookpagina.

Ricky’s Bar Blanes

Ricky’s Bar is een van de Britse barren tijdens het uitgaan Blanes. Ricky’s Bar is een van de oudste barren van Blanes. Hij opende in 1986 zijn deuren en sindsdien is het hier elke avond feest tijdens het Blanes uitgaan. Je kunt hier verschillende grote voetbalwedstrijden kijken en daarnaast worden hier regelmatig dartwedstrijden georganiseerd tijdens het uitgaan Blanes. Uitgaan in Blanes is nooit meer hetzelfde als je de gezellige sfeer van deze bar geproefd hebt. De bar ligt in het oude gedeelte van Blanes en je kunt hier van dinsdag tot en met zondag uitgaan in Blanes.

Holland Beachhouse Blanes

Holland Beachhouse zegt zelf dat ze de gezelligste kroeg zijn tijdens het uitgaan Blanes. Of dit echt zo is moet je natuurlijk zelf achterkomen tijdens het uitgaan in Blanes. Hollands Beachhouse is een Nederlands feestcafé, je zult hier dan ook voornamelijk Nederlanders tegenkomen tijdens het Blanes uitgaan. Naast feestcafé tovert het beachhouse ook wel eens om in een apres-ski hut. Tijdens het uitgaan Blanes kun je hier dan ook voornamelijk Nederlandstalige muziek en feestmuziek verwachten. Naast binnen hebben ze buiten ook een groot terras. Hier kun je lekker rustig een drankje doen tijdens het uitgaan in Blanes.

holland-beach-house-blanes

Sala Vega Blanes

Sala Vega is een van de kleinere clubs tijdens het uitgaan Blanes. Maar dit maakt het hier niet minder gezellig. Juist omdat er minder mensen in de club passen is het een gezellige plek tijdens het uitgaan Blanes. Naast de gezelligheid wordt er tijdens het Blanes uitgaan hier ook zo nu en dan een onbeperkt drank avond georganiseerd. Dit betekent dat je tijdens het uitgaan in Blanes hier eenmaal entree betaald en daarna mag je de hele avond onbeperkt bier, wijn en fris drinken. Perfecte plek tijdens het uitgaan in Blanes voor een goedkope avond.

The Hangover

De naam van de club zegt het al: de dag na het uitgaan Blanes heb je door deze club een hangover. Maar dat betekent ook dat je hier echt een feestje kunt bouwen en echt uit je dak kunt gaan tijdens het Blanes uitgaan. Je hoort hier vooral veel R&B en moombathon tijdens het uitgaan Blanes. Ben je hier dus een fan van, ga deze club zien tijdens het uitgaan in Blanes! Naast dit allemaal heeft de club zo nu en dan happy hour. De drankjes zijn dan goedkoper dan normaal tijdens het uitgaan Blanes.

Cheers Blanes

Cheers is ook een van de Nederlandse feestcafés welke je kunt vinden tijdens het Blanes uitgaan. Het café ligt midden in het centrum van Blanes. En zoals het hoort bij een Nederlands feestcafé vind je hier ook Nederlands personeel tijdens het uitgaan Blanes. Heb je dus heel erg veel zin in een Hollandse avond tijdens het uitgaan in Blanes, dan is Cheers de plek voor jou. Naast uitgaan Blanes kun je hier ook allerlei Hollandse lekkernijen eten. Je kunt hierbij denken aan patat speciaal, frikandel en een kroket. Uitgaan Blanes is heel erg leuk maar is nog leuker met invloeden van thuis.

Club Cyan Blanes

Club Cyan is zoals de naam al doet vermoeden een strandbar. Het Blanes uitgaan is hier nog niet heel erg ontdekt maar deze bar wordt steeds groter. Je kunt hier tijdens het Blanes uitgaan lekker even met je voeten in het zand van de lekkerste beats genieten. Daarnaast heb je hier tijdens het uitgaan in Blanes keuze uit de lekkerste cocktails. Wil je tijdens het uitgaan Blanes lekker dansen maar ook relaxen? Dan is Cyan Blanes voor jou de plek om naar toe te gaan.

(Visited 590 times, 1 visits today)