Uitgaan El Arenal

Mallorca is een van de steden waar veel jongeren naar toe gaan om de vakantie van hun leven te hebben. Dit komt omdat het El Arenal uitgaan geweldig is en daarnaast zijn er ook veel stranden waar een toptijd te beleven is. Het uitgaan in El Arenal is fantastisch. Dit komt omdat je tijdens het El Arenal uitgaan veel grote clubs tegenkomt en daarnaast ook veel leuke kroegjes. Ook zie je tijdens het uitgaan El Arenal dat de stad veel Nederlandse feestcafés heeft. Het uitgaan El Arenal is dus heel erg divers.

BCM Dance Club El Arenal

De BCM Dance Club is meteen een van de grootste clubs in heel Europa. Tijdens het El Arenal uitgaan mag je deze club dan ook zeker niet overslaan. Dit zorgt ervoor dat eigenlijk niemand ontkomt aan een bezoekje aan de BCM tijdens het uitgaan in El Arenal. Dit kan op eigen initiatief maar de reisleiders bieden het ook vaak aan tijdens het uitgaan El Arenal. Het uitgaan in El Arenal is niet meer hetzelfde als je, je voet binnen deze club hebt gezet. Zeker een aanrader om heen te gaan dus.

Alleen op Black Friday €100 korting op alle GoFun vakanties! Alleen vandaag! Op=Op!

Naar Black Friday Pagina >>

Café Slok El Arenal

Café Slok kan wel gezien worden als de huiskroeg tijdens het El Arenal uitgaan. Tijdens het uitgaan in El Arenal drink je hier rustig een biertje of een wijntje. Op de achtergrond hoor je verschillende Nederlandse hits. Een perfecte plek om het uitgaan El Arenal even rustig te beginnen of om ’s middags even heen te gaan. Naast de Hollandse muziek hoor je hier ook nummers uit te top40 tijdens het uitgaan El Arenal. Café Slok is in de zomer elke dag geopend en gaat rond 3:30 dicht. Een leuke plek dus voor het uitgaan El Arenal.

Club NL El Arenal

Club NL is een van de meest populaire clubs in het El Arenal uitgaan. Het uitgaan in El Arenal is hier echt geweldig. Dit omdat de club zo populair is en daarnaast ook omdat de sfeer in deze club echt heel erg goed is. Elke dag gaan zo’n 500 Nederlanders hierheen voor het uitgaan El Arenal. Zij komen aan het einde van de nacht moe en voldaan de club uit. Het is een club waar veel verschillende grote DJ’s komen draaien tijdens het uitgaan in El Arenal. Dit zorgt voor hele mooie avonden in de club.

feestdjruud-club-nl-mallorca-el-arenal

De Bierexpress El Arenal

In de Bierexpress hangt een hele leuke en gemoedelijke sfeer tijdens het El Arenal uitgaan. Uitgaan in El Arenal is heel erg leuk en dan vooral de Bierexpress is een echte aanrader. Het is een bar aan de boulevard van El Arenal. Dit zorgt voor een mooi uitzicht tijdens het uitgaan in El Arenal. Wil je lekker wat cocktails drinken en genieten van het uitgaan El Arenal, dan ben je hier op de juiste plek. Naast de leuke sfeer en de lekkere drankjes worden er ook verschillende Nederlandse DJ’s uitgenodigd om hier een avond te draaien tijdens het uitgaan El Arenal.

Cocktails & Dreams El Arenal

Als je tijdens het El Arenal uitgaan opzoek bent naar de lekkerste cocktails dan moet je echt bij deze bar zijn. Er zijn hier heel veel verschillende soorten cocktails te koop die je nog nooit ergens hebt gezien of geproefd. Het uitgaan El Arenal begint dus goed als je hier eerst een lekkere cocktail gaat drinken. Ze hebben hier een kaart met tig verschillende soorten cocktails welke het uitgaan El Arenal een stukje aangenamer maken. Geniet hier tijdens het uitgaan in El Arenal van de lekkere lounge muziek en de heerlijke cocktails.

Feestcafé de Zaak El Arenal

De Zaak is het allerbekendste Hollandse feestcafé in het El Arenal uitgaan. Het uitgaan in El Arenal is bij deze kroeg heel erg leuk omdat je hier veel Nederlanders zult treffen en mee kunt zingen met de meest foute Hollandse nummers. Uitgaan El Arenal begin je dus goed als je hier eerst lekker een biertje of een wijntje drinkt. Natuurlijk kun je hier ook de hele avond blijven. Er is in de Zaak genoeg entertainment om je de hele avond te vermaken tijdens het uitgaan El Arenal.

Disco Bar 538 El Arenal

Aan de boulevard van El Arenal vind je de Disco Bar 538, perfecte ligging voor een avondje El Arenal uitgaan dus. In de Disco Bar 538 is het al jarenlang feest in de zomer tijdens het uitgaan in El Arenal. Een groep gezellige Nederlanders bouwt hier elke avond een feestje tijdens het uitgaan El Arenal. Het uitgaan El Arenal is hier echt heel erg gezellig en je kunt hier de hele nacht doorfeesten op de nieuwste top40 nummers. Ook komt er zo nu en dan een Nederlandstalig nummer tussendoor. Tijdens uitgaan El Arenal moet je hier zeker geweest zijn.

Feestcafé Shooters El Arenal

In dit feestcafé kunnen ongeveer 1000 mensen uit hun dak gaan tijdens het El Arenal uitgaan. Er komen hier vooral veel Nederlanders omdat het een Nederlands feestcafé is. Ben je dus opzoek naar de Hollandse gezelligheid tijdens het uitgaan El Arenal, dan is dit de plek voor jou. Het feestcafé is een groot succes omdat er niet zoveel Nederlandse cafés te vinden zijn tijdens het uitgaan in El Arenal. Als je een Unoxworst meeneemt tijdens het uitgaan El Arenal naar dit café dan kun je deze inwisselen voor een gratis drankje naar keuze.

de-heeren-van-amstel-el-arenal-mallorca

Heeren van Amstel El Arenal

Als je even helemaal klaar bent met het Spaans en het Engels tijdens het El Arenal uitgaan dan is Heeren van Amstel een goede uitkomst. Het uitgaan in El Arenal bij Heeren van Amstel is heel erg leuk omdat hier alles Nederlands is. Van de muziek tot het personeel tot de bezoekers. Uitgaan in El Arenal is hier dus anders omdat je de hele avond gewoon lekker Nederlands kunt praten en mee kunt zingen met de nieuwste Nederlandse krakers. Ook kun je tijdens het uitgaan in El Arenal gebruikmaken van het prachtige terras van de Heeren van Amstel.

(Visited 568 times, 1 visits today)