Uitgaan Salou

Salou uitgaan kan wel gezien worden als een ware beleving. Dit komt omdat de stad heel veel uitgaansgelegenheden heeft welke je tegenkomt tijdens het Salou uitgaan. Deze zijn ook zeker een bezoekje waard tijdens het uitgaan in Salou. Tijdens het Salou uitgaan kom je meteen een van de grootste clubs van heel Europa tegen: Pacha. Maar daarnaast heeft de stad ook nog allemaal andere clubs en kroegen welke een bezoekje waard zijn tijdens het uitgaan in Salou. De stad biedt op het gebied van uitgaan Salou voor ieder wat wils en dat maakt het zo aantrekkelijk.

‘t Gat van Nederland Salou

’t Gat van Salou is al sinds jaar en dag een begrip in het Salou uitgaan. Dat is ook de rede dat veel Nederlandse touroperators dit als stamkroeg hebben. Tijdens het uitgaan in Salou is t Gat echt een aanrader omdat het hier zo gezellig is. Dit komt door de wekelijkse thema avonden welke hier georganiseerd worden in het uitgaan Salou. Denk bij deze thema avonden bijvoorbeeld aan een Flugel Party of een Snow Party welke het uitgaan in Salou een stuk leuker maken.

Busstop Salou

Sinds 1986 heeft Busstop haar deuren geopend voor het Salou uitgaan. Elke zomer is dit een van de populairste bars tijdens het uitgaan in Salou. Het uitgaan Salou is hier zo leuk omdat je samen met 300 andere feestgangers hier een heerlijk avondje kunt beleven. Je danst hier vooral op house, dance en top40 tijdens het Salou uitgaan. Je komt hier tijdens het Salou uitgaan vooral veel Nederlanders en Engelsen tegen met wie je een leuke avond kunt beleven. De deuren van Busstop zijn geopend totdat de Spaanse zon alweer begint te schijnen. Zeker een aanrader dus.

Club Pacha Salou

Het Salou uitgaan krijgt bij Pacha een hele nieuwe dimensie. De club heeft ongeveer ruimte om 8000 mensen het uitgaan in Salou te laten beleven. Dit maakt ook meteen dat Pacha een van de grootste clubs in Europa is en het is de grootste club van Salou. Uitgaan Salou is dus niet compleet voordat je hier binnen bent geweest. De club heeft verschillende zalen waar je tijdens het uitgaan in Salou helemaal uit je dak kunt gaan. In de grote zaal komen in de zomer verschillende bekende DJ’s een set draaien. Denk hierbij aan Afrojack of Steve Aoki.

afrojack-club-pacha-la-pineda-salou

De skihut Salou

De skihut is al meer dan 15 jaar het feestcafé tijdens het Salou uitgaan. Elke avond gaan hier zo’n 300 Nederlanders helemaal los. Midden in de club vind je een gouden kooi waar je omheen kunt dansen maar je kunt er natuurlijk ook in gaan dansen. Dit maakt het uitgaan in Salou bij de skihut ook bijzonder. Uitgaan Salou is hier ook heel leuk omdat er veel bekende Nederlandse artiesten komen optreden. Ook organiseert de skihut verschillende themafeesten tijdens het uitgaan Salou. Tijdens het uitgaan Salou kun je echt niet om deze kroeg heen.

Flashback Salou

Sinds 1969 is het hier elke avond feest tijdens het Salou uitgaan. Flashback heeft 2 zalen waar verschillende soorten muziekstijlen gedraaid worden tijdens het uitgaan Salou. Dit zorgt ervoor dat je op het ene moment los staat te gaan op top40 en 5 minuten daarna hoor je een toffe hip hop plaat. Dit maakt het uitgaan Salou bij Flashback zo bijzonder en toegankelijk voor iedereen. Ook organiseert de club elke week een moustache party tijdens het uitgaan in Salou. Iedereen met een snor krijgt op deze avond een gratis drankje. Beleef in Flashback een heerlijke zwoele zomeravond.

Snoepy’s Salou

Sinds 1991 is Snoepy’s een van de bekendste discotheken tijdens het Salou uitgaan. Het is vooral een bekende club onder de Nederlanders. De club heeft 4 zalen waar je los kunt gaan tijdens het uitgaan Salou. Tijdens het uitgaan Salou kun je hier ook genieten van optredens en sets van bekende Nederlandse artiesten. Ook organiseert de club verschillende thema avonden tijdens het uitgaan Salou. De thema’s zijn bijvoorbeeld Ladies Night of Sexy Party. Bij Ladies Night krijgen alle dames een gratis drankje tijdens het uitgaan Salou. Ga dus tijdens het uitgaan Salou naar Snoepy’s en dans totdat het weer licht wordt buiten.

Tropical Salou

In de zomer bouwen hier elke avond 1000 mensen een feestje tijdens het Salou uitgaan. Deze mensen komen van over de hele wereld hierheen om een leuke avond te hebben tijdens het uitgaan in Salou. Tropical heeft maar liefst 4 verdiepingen waar je los kunt gaan tijdens het uitgaan Salou. Het is een hele luxe en een moderne club waar een hele fijne sfeer hangt. Je kunt hier tot 7 uur in de ochtend een feestje bouwen tijdens het uitgaan Salou. Ook hebben ze hier een hele uitgebreide drankkaart waarvan je kunt genieten tijdens het uitgaan Salou.

La Cage Salou

In de zomermaanden is La Cage elke avond geopend voor het Salou uitgaan. Ook hier vind je bezoekers van over de hele wereld. En deze mensen willen allemaal een leuke avond hebben tijdens het uitgaan in Salou. De club is tot 6 uur ’s ochtends open waardoor je hier de hele nacht kunt genieten tijdens het uitgaan Salou. Er staan professionele danseressen op het podium mee te dansen met de muziek. En daarnaast heeft de club verschillende zalen en een groot terras waar je van kunt genieten tijdens het uitgaan in Salou.

Cross Disco Salou

Cross Disco is het hele jaar door geopend voor het Salou uitgaan. Dus niet alleen in de zomermaanden. Dat zorgt ervoor dat je ook veel locals in deze clubs kunt vinden tijdens het uitgaan in Salou. Er wordt hier vooral veel hardhouse en hardcore gedraaid. Als je hiervan een liefhebber bent kun je deze club dus zeker niet overslaan tijdens het uitgaan Salou. Dat zorgt er ook voor dat er bekende DJ’s uit deze scene in deze club komen draaien. Denk hierbij aan DJ Korsakoff en DJ Darkraver. Zij zorgen ervoor dat jouw avond helemaal perfect is tijdens het uitgaan in Salou.

(Visited 582 times, 1 visits today)