Uitgaan Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar is geweldig. Dit komt omdat de stad een fantastisch uitgaansleven heeft. Lloret de Mar uitgaan is elke avond anders en is echt een belevenis. Dit komt omdat de stad meer dan 300 kroegen, discotheken en clubs heeft. Uitgaan in Lloret de Mar is daarom leuk voor iedereen en is een echte beleving. Je kunt elke avond weer de keuze maken tussen een grote club of juist een gezellige kroeg om de dag af te sluiten. Al deze verschillende uitgaansgelegenheden hebben ook allemaal verschillende muziekstijlen. Er is dus voor ieder wat wils tijdens het uitgaan Lloret de Mar.

Disco Bumpers Lloret de Mar

Lloret de Mar heeft een strip waar het uitgaansleven echt leeft en bruisend is. In een van de zijstraatjes vind je Bumpers. Bumpers haalt veel grote en bekende DJ’s naar de club om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens uitgaan Lloret de Mar. Maar naast de club heeft Bumpers ook een mooie tuin waar een hele bijzondere sfeer hangt. Bij Bumpers is er elke avond een andere muziekstijl. Maar er wordt voornamelijk house gedraaid. Bumpers kun je dus niet missen tijdens uitgaan Lloret de Mar.

discotheek-club-bumpers-lloret-de-mar

Colossos Lloret de Mar

Colossos is een club in Lloret waar ongeveer 2500 mensen in passen. Het is dus een van de grotere clubs tijdens het uitgaan in Lloret de Mar. Dit zorgt ervoor dat het ook een van de bekendste clubs is tijdens Lloret de Mar uitgaan. De club heeft 2 zalen, een kleine zaal waar voornamelijk R&B gedraaid wordt en een grote zaal waar je house zult horen en daarnaast komen ook alle grote zomerhits hier voorbij. Er hebben al veel grote namen in deze club gedraaid. Colossos is dus zeker een bezoek waard tijdens uitgaan in Lloret de Mar.

Londoner Lloret

Londoner Lloret vind je recht aan de strip. Als je tijdens het uitgaan in Lloret de Mar op zoek bent naar Hip-Hop, R&B en reggea muziek dan moet je hier zijn. Dit is de muziekstijl die hier voornamelijk gedraaid wordt. Ook heeft de club al veel grote namen laten draaien. Wat is er nou beter dan naar jouw favoriete DJ luisteren tijdens het Lloret de Mar uitgaan? Dit maakt je vakantie helemaal compleet en geeft jou en je vrienden nog stof om later over te praten. Sla Londoner Lloret dus niet over tijdens het uitgaan in Lloret de Mar.

Alleen op Black Friday €100 korting op alle GoFun vakanties! Alleen vandaag! Op=Op!

Naar Black Friday Pagina >>

Moef Gaga

Moef Gaga heeft sinds 1969 haar deuren geopend en hier is het sindsdien elke avond feest. Naast de DJ’s die hier optreden tijdens het uitgaan in Lloret de Mar heeft de club ook elke avond een hele mooie lasershow. Je kunt buiten rustig zitten en een drankje doen en binnen kun je helemaal los gaan op de laatste muziek. Moef Gaga heeft buiten 6 bars welke op 3 verschillende verdiepingen zijn. Tijdens het Lloret de Mar uitgaan kun je Moef Gaga dus niet overslaan. Buiten hangt een hele chille sfeer en binnen staat iedereen los te gaan.

discotheek-club-moef-gaga-lloret-de-mar

Club ST. Trop’

ST. Trop’ is een van de weinige clubs in Lloret welke het hele jaar geopend is. Deze is dus niet alleen voor toeristen maar ook voor de lokale bevolking. Een echte toevoeging aan het uitgaan in Lloret de Mar. Het is een club in Lloret welke op dit moment nog niet heel erg bekend is voor Lloret de Mar uitgaan maar de club wordt wel steeds bekender. Dit komt omdat de club een normale man vrouw verhouding heeft. Op een drukke avond staan hier wel 3000 mensen uit hun dak te gaan. Zeker een aanrader tijdens het uitgaan Lloret de Mar.

Club Revolution

De Revolution kan wel worden gezien als een van de mooiste clubs tijdens het Lloret de Mar uitgaan. Dit komt omdat alles in de club goed geregeld is. De service tijdens het uitgaan in Lloret de Mar begint al bij de ingang. Hier krijg je een stempel welke je toegang verleent tot de club maar deze stempel zie je alleen als er NEON licht op schijnt. Ook hangen er overal in de club lasers. Dit is een leuke toevoeging aan je avond tijdens uitgaan Lloret de Mar. Deze geven elke avond een prachtige show weg.

Temptation: hardstyle en hardcore

Ook voor de hardcore liefhebbers is er een club voor uitgaan Lloret de Mar. In Temptation draaien ze de beste hardstyle en hardcore muziek. Je vindt de Temptation direct aan de strip. Perfecte locatie tijdens je avondje uitgaan in Lloret de Mar. Je betaalt hier 20 euro entree en daarna mag je de hele avond onbeperkt drinken. Temptation heeft ook regelmatig feesten met andere muziekstijlen. Perfect als je wel onbeperkt wilt drinken maar eigenlijk niet zo van hardcore of hardstyle houdt. Er lopen veel proppers van Temptation op straat dus als je meer informatie wilt kun je deze aanspreken. Het is zeker een aanrader tijdens Lloret de Mar uitgaan.

Tropics Lloret de Maar

Tropics bestaat al heel lang, de club is ouder dan de leeftijd van de gemiddelde toerist in de stad. De discotheek draait vooral top40 en house. En daarnaast laten ze vaak DJ’s invliegen welke hier een feestje komen bouwen tijdens het uitgaan in Lloret de Mar. Elke avond is er een thema of een bekende DJ welke de boel op stelten komt zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuimparty terwijl FeestDJRuud draait. Dit zijn de avonden die je wil meemaken tijdens uitgaan Lloret de Mar. Ze weten hier zeker hoe je een feestje moet bouwen!

Apres Ski Bar Cartoon

Wil je echt even helemaal losgaan tijdens uitgaan Lloret de Mar? Kom dan naar Apres Ski Bar Cartoon. Er passen ongeveer 300 mensen in deze kroeg dus het is altijd gezellig en snel vol waardoor het makkelijker is om een feestje te bouwen. Ze organiseren hier verschillende thema avonden en daarnaast draaien er verschillende DJ’s in de zomer. Voor een echt feestje tijdens Lloret de Mar uitgaan moet je dus hier zijn! Er worden ook activiteiten georganiseerd tijdens het avondje uit. Denk hierbij aan een Meter Bier Wedstrijd waar je met al je vrienden aan mee kunt doen.

(Visited 1.755 times, 1 visits today)