Uitgaan Rimini

Het Rimini uitgaan is een echte beleving. Dit komt omdat je tijdens het uitgaan Rimini veel clubs, kroegen en discotheken tegenkomt. Al deze uitgaansgelegenheden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens het uitgaan in Rimini. Je vindt hier zelfs een aantal van de grootste clubs van heel Europa. Het uitgaan Rimini is dus zeker een aanrader en het maakt ook je vakantie compleet. Rimini kent veel beachbars waar je, je avond goed kunt beginnen maar daarnaast zijn er ook veel clubs waar het heerlijk is om je avond af te sluiten. Uitgaan Rimini is geweldig.

Altromondo Studios Rimini

Als je tijdens het Rimini uitgaan opzoek bent naar echt een vette club dan kom je hier uit. Dat komt omdat deze club een van de vetste clubs is welke je gaat vinden tijdens het uitgaan in Rimini. Er komen hier veel bekende DJ’s welke het uitgaan Rimini helemaal af maken. Maar daarnaast worden hier ook verschillende themafeesten georganiseerd welke je niet mag missen tijdens het uitgaan in Rimini. Denk bij deze themafeesten bijvoorbeeld aan een NEON feest of een splash party. Deze themafeesten worden wekelijks georganiseerd tijdens het uitgaan in Rimini.

altromundo-studios-club-discotheek-rimini

Baia Imperiale Rimini

Baja is de grootste discotheek tijdens het Rimini uitgaan maar daarnaast ook de grootste discotheek van heel Europa. Er kunnen hier ongeveer 15.000 mensen de avond van hun leven hebben tijdens het uitgaan Rimini. Het pand is het huis waar Georgio Armani een tijdje heeft gewoond. Dit maakt het uitgaan in Rimini hier ook juist zo speciaal. Het pand ligt in de heuvels van Gabicce en dat zorgt ervoor dat je een prachtig uitzicht hebt. Je kunt hier tot diep in de morgen dansen op de muziek van de vetste DJ’s. Deze club mag je dus zeker niet overslaan tijdens het uitgaan Rimini.

Bull & Bush Rimini

Bull & Bush is een Engelse pub welke je tegenkomt tijdens het Rimini uitgaan. Sinds 1967 is de pub open en ook sinds die tijd is de pub 24 uur per dag geopend tijdens het uitgaan in Rimini. Overdag kun je hier lekker eten en goed een bodem leggen voor het uitgaan Rimini. De pub heeft een uitgebreide kaart waardoor je hier kunt ontbijten, lunchen en dineren. Maar ’s avonds kun je hier ook een goed feestje bouwen tijdens het uitgaan Rimini. Ze schenken hier veel verschillende soorten biertjes en andere drankjes welke het uitgaan Rimini leuker maken.

Blow Up Rimini

Blow Up is een discotheek welke je tegenkomt tijdens het Rimini uitgaan. Je kunt het tijdens het uitgaan Rimini wel zien als een van de beste discotheken van de stad. Dit komt omdat de discotheek 2 verdiepingen heeft waar je los kunt gaan tijdens het uitgaan Rimini. Je hoort hier alleen de beste R&B en de discotheek heeft een glazen vloer wat het een extra dimensie geeft tijdens het uitgaan Rimini. Maar naast dit kun je hier tijdens het uitgaan in Rimini ook lekker relaxen en loungen op het bankterras van de Blow Up.

Club Life Rimini

Ook Life is een van de beste clubs in het Rimini uitgaan. Het is vooral een plek waar de Nederlander echt helemaal los kan gaan tijdens het uitgaan Rimini. Dat komt omdat de beste Nederlandse artiesten hier een feestje komen bouwen tijdens de zomer in het uitgaan Rimini. Ook worden hier wekelijks themafeesten georganiseerd zoals een schuimparty en een Totally Summer Club Edition. Elke dag na 3:00 uur hoor je hier de beste hardstyle tijdens het uitgaan in Sunny Beach. Het uitgaan in Sunny Beach is niet compleet als je niet bij Club Life bent geweest.

Cheers Rimini

Naar eigen zeggen is Cheers de gezelligste pub tijdens het Rimini uitgaan. Het is ook heel erg leuk om hier je stapavond tijdens het uitgaan Rimini te beginnen. Er komen hier ongeveer 300 mensen uit allerlei verschillende landen om een feestje te bouwen tijdens het uitgaan in Rimini. Dit allemaal bij elkaar staat dus garant voor een leuk feestje tijdens het uitgaan in Sunny Beach. Overdag kun je hier genieten van een kaart vol internationale biertjes. En ’s avonds kun je hier een feestje bouwen tijdens het uitgaan in Rimini samen met 300 andere vakantiegangers.

Carnaby Rimini

Carnaby is al 45 jaar een vette discotheek tijdens het Rimini uitgaan. De discotheek ligt op een goed bereikbare plaats wat dus handig is tijdens het uitgaan Rimini. Carnaby heeft 3 zalen waar je lekker kunt dansen tijdens het uitgaan Rimini. Daarnaast vind je hier gasten van over de hele wereld en niet alleen Nederlanders, dat maakt de stapavond ook meteen een stukje bijzonderder. Je hoort hier tijdens het uitgaan Rimini alle muziekstijlen. Dit maakt het uitgaan Rimini juist ook zo bijzonder. En daarnaast zorgt het ervoor dat er voor ieder wat wils te horen is. Sla deze club dus niet over.

club-carnaby-discotheek-rimini

Copacabana Rimini

Copacabana is vooral onder de Nederlanders heel erg geliefd tijdens het Rimini uitgaan. Dat komt omdat het hier elke avond een groot feest is tijdens het uitgaan in Rimini. Je hoort hier allerlei verschillende muziekstijlen waardoor iedereen hier een leuke avond kan hebben tijdens het uitgaan Rimini. Daarnaast worden hier ook elke avond leuke activiteiten georganiseerd tijdens het uitgaan Rimini. Denk bij de activiteiten aan darten en karaoke zingen. Er passen ongeveer 250 bezoekers in de Copacabana waardoor het al snel gezellig druk is tijdens het uitgaan Rimini. Copacabana is misschien wel de leukste feestkroeg van heel Rimini.

Stills Rimini

Stills is de huisbar van verschillende Nederlandse touroperators tijdens het Rimini uitgaan. Je kunt hier terecht voor een heleboel Nederlandse gezelligheid tijdens het uitgaan Rimini en daarnaast kun je hier ook heel erg lekker eten de hele dag door. Je eet hier vooral veel lekkere hamburgers welke heel erg goed van kwaliteit zijn. Je kunt hier dus een goede bodem leggen voor een avondje uitgaan Rimini. Daarnaast krijg je hier ook vaak korting met bepaalde bandjes van de Nederlandse touroperators. Het is dus heel erg leuk om hier je avondje te beginnen en daarna door te gaan voor een avond stappen.

(Visited 2.002 times, 1 visits today)