De weekafsluiter op zaterdag is Starbeach Recovery. Omdat wij wel eens willen weten hoe het er tijdens dit feest aan toe gaat, stond dit feest natuurlijk op ons lijstje. Onze mening over Starbeach Recovery tijdens de Spring Break van 2016. Doe je zwembroek of bikini aan en wandel richting Starbeach, waar je heerlijk kunt genieten. Rond half 6 vertrokken we richting het festivalterrein, waar het op dat moment nog relatief rustig was. Echter was er alle ruimte om lekker te chillen met toffe muziek. Doordat de muziek al van ver te horen is werd het al snel drukker, waarna de sfeer duidelijk in positieve zin toenam. Om 6 uur was het vol, waarna Starbeach Recovery echt kon beginnen.

Optimaal genieten als VIP

Stel je voor dat jij tijdens jouw vakantie kunt genieten met uitzicht op de prachtige zee van het eiland Kreta. Naast genieten als gast heb je ook de mogelijkheid om verzorgd te worden als VIP, waarbij iedereen tegen je op kijkt. Ben je VIP, dan krijg je VIP bandjes, een Starbeach shirt en je mag dansen in een afgesloten gedeelte, dat alleen beschikbaar is voor jou en de andere VIP’s op Starbeach. Oja, tussen 6 en 8 ‘s avonds werd je voorzien van tequilla uit een waterpistool, gratis.

Starbeach Recovery

Zwemmen tijdens Starbeach Recovery

Heb jij wel eens meegemaakt dat je tijdens een feest kon zwemmen? Tijdens Recovery zijn alle zwembaden open. Dit betekent dat je tijdens het feest een duik kunt nemen in het zwembad, hetgeen met de vette achtergrondmuziek en alle feestende mensen een uniek gevoel geeft. Na of tijdens het zwemmen kun je het zo gek maken als je zelf wil, meestal komen bekende artiesten langs, dus wil je losgaan dan kan dit zeker.

Eindoordeel: het was héél vet

Ondanks dat Starbeach Recovery maar vijf uur duurt is het zeker de moeite waard. Wij hadden nog nooit een echte poolparty meegemaakt, maar de omgeving van Starbeach, de mensen en vooral de sfeer maken Recovery een feest dat je nooit mag vergeten. Het is echt een van de feesten in Chersonissos die je zeker eens meegemaakt moet hebben. En heb je dit meegemaakt, dan ga je de volgende keer zeker weer naar dit immens toffe feest op Starbeach op het Griekse eiland Kreta. Na Totally Summer Recovery nog even door, ontdek alles over uitgaan in Chersonissos op deze pagina.

(Visited 289 times, 1 visits today)