Beachmasters Summer Carnival, ken jij dit concept al? Misschien heb je ervan gehoord of ben je er tijdens een van jouw voorgaande vakanties geweest. Dit jaar is het concept grondig onder handen genomen en is jullie feedback meegenomen in het ontwerpen van het ultieme feest: Summer Carnival 3.0. Je kunt het volgende verwachten: nog meer confetti, opblaasdieren, CO2-kanonnen en de vetste artiesten uit Nederland. Dit in samenwerking met de vetste clubs die je op alle bestemmingen kunt vinden. Tijdens de zomer van 2016 vind je Beachmasters Summer Carnival namelijk op alle grote vakantiebestemmingen voor Nederlandse jongeren die met Beachmasters op vakantie gaan.

De artiesten van 2016

In 2016 bestaat het team van artiesten uit o.a. Mr. Polska, die met hits als Vlammen en Ravotten natuurlijk dé zomerhits scoorde. Ook zijn Dansado & de Feestneger aanwezig, die je al bijna niet meer opkomend kunt noemen. Met name in Brabant maken deze mannen er een ontzettend gezellig feestje van. Natuurlijk komen ook Ziggy en Matsoe Matsoe langs tijdens verschillende edities van Summer Carnival. Welke andere DJ’s er deze zomer mee gaan naar jouw vakantiebestemming vind je zo snel mogelijk op deze pagina. Tot die tijd zul jij nog even geduld moeten hebben, maar het wordt sowieso een topzomer.

Op alle bestemmingen

Summer Carnival vind je op vrijwel elke bestemming voor jouw jongerenreis. Aan de Costa Brava in Spanje komen alle bestemmingen, dus Lloret de Mar, Blanes en Malgrat de Mar samen op een locatie: Moëf Gaga, een van de modernste en grootste clubs van Lloret de Mar. In Albufeira vindt Summer Carnival plaats in Club Fiësta. In Chersonissos is ‘t Hof van Holland de locatie voor het grootste feest van Beachmasters. In de grootste badplaats van Bulgarije: Sunny Beach vindt het plaats in The Flying Dutchman. Op het eiland waar de zon vrijwel altijd schijnt: Mallorca, vindt Summer Carnival plaats in Club Shooters. Boek jij een vakantie met Beachmasters, dan ben je er dus eigenlijk vrijwel zeker van dat jij dit gave concept gaat tegenkomen tijdens jouw vakantie.

Tickets en info

Jouw tickets voor Beachmasters Summer Carnival scoor je tijdens de welkomsborrel zodra je aankomt op jouw bestemming. Tevens hoor je dan ook welke deals je nog meer kunt sluiten. Ben je niet met Beachmasters op vakantie, dan kun je natuurlijk ook naar Summer Carnival. Spreek op straat een van de reisleiders van Beachmasters of spot ze tijdens het uitgaan. Zij kunnen jou direct aan tickets helpen voor jou en je vrienden!

(Visited 131 times, 1 visits today)