Wil jij een fantastische vakantie, verblijven in het centrum van Lloret de Mar en beschikken over een appartement met maximaal comfort, dan is Dosjoimi het overwegen waard. Binnen no-time sta jij in de club, waarna jij rollend weer naar huis kunt. Dit alles wordt gecombineerd met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De goede prijs en de gratis WIFI zijn twee mooie pluspunten die jou moeten overhalen voor dit appartement te kiezen. Wij weten zeker dat jij daar echt geen spijt van zult krijgen, alles is immers mogelijk in Lloret de Mar!

Beachmasters aanbiedingenGOGO aanbiedingenGoFun aanbiedingen

Faciliteiten in Dosjoimi Lloret de Mar

Appartementen Dosjoimi in Lloret de Mar hebben verschillende kamertypes, variërend van 2- en 3-kamerappartementen. Hier kun jij met maximaal zes personen verblijven, al heb je met zes personen natuurlijk wel minder ruimte dan met vier. Verder is bedlinnen inbegrepen en wordt dit één keer per week verschoond. Bovendien beschikken de appartementen over een zwembad met terras op het dak, waar jij heerlijk kunt relaxen en bruin kunt worden. Verder ontvang jij via reisorganisatie Beachmasters tijdelijk een gratis ticket voor Waterworld, dus bekijk snel of deze actie nog geldt door hieronder of hierboven op de links te klikken.

Ervaringen van gasten

“Het is een prima appartement voor als je met 3-6 jongeren bent, als je met meer heen gaat word de ruimte wel krap en moet er iemand op de bank slapen. Verder goede bewaking en oplettende maar aardige eigenaren.”
“Het ligt in de straat naast de strip, dat is erg fijn want dan heb je niet de drukte ervan maar wel super dichtbij, je zit boven een club maar van de muziek heb je geen last.”
“Als je boodschappen gaat doen is de Spar 30m lopen, echter is de spar wel duur. Je hebt de Mercadona die 10-15 min lopen is, maar wel veel goedkoper en veel meer aanbod heeft.”

Pluspunten

+ Vlakbij het strand
+ Net achter de strip gelegen
+ Gratis WIFI

Minpunten

Soms geen balkon of terras
Geen airconditioning

Appartementen Dosjoimi Lloret aanbiedingen

Dosjoimi heeft regelmatig goede aanbiedingen. Om erachter te komen welke aanbieder van dit hotel in Lloret de Mar het goedkoopst is kun je hieronder direct navigeren naar de drie verschillende reisaanbieders. Hier kun jij de heerlijke vakantie boeken!

Check prijs bij Beachmasters

(Visited 207 times, 1 visits today)