Op maandag begint de week met Starbeach Beachflirt Festival. Het festivalterrein is geopend vanaf 6 uur ‘s avonds, dus zorg dat je op tijd wat eet. Zo kun je zo vroeg mogelijk beginnen met feesten. Wij lopen rond half 7 naar binnen, het is dan nog niet druk, maar wij beginnen vast met een biertje op een strandbedje. Terwijl de muziek al door de speakers galmt komen wij steeds meer in de stemming en is het inmiddels vol geworden op Starbeach. Op het moment dat iedereen binnen was, kon het feesten beginnen!

Het vetste feest: Starbeach Recovery

Starbeach Beachflirt staat garant voor een immens dik feest. In tegenstelling tot de andere twee feesten, Lovestar en Recovery, heeft dit concept geen speciaal thema. Toch is het, wat ons betreft het beste feest van de week. Er komt namelijk een erg bekende artiest over naar Kreta. Tijdens ons bezoek tijdens de Spring Break 2016 was dit D-Wayne. Voor de meeste misschien een onbekende naam, maar D-Wayne is de protegé van Afrojack, die we natuurlijk allemaal kennen. Ook hij heeft in de afgelopen jaren mogen draaien tijdens Starbeach Beachflirt. Een DJ van dit formaat, gecombineerd met het podium, de lampen en al het licht van het podium van Starbeach, maakt dat het echt een hele beleving is.

Starbeach Beachflirt

Het moment van avond

Het mooiste moment van de avond was voor ons het moment waarop de MC vroeg aandacht te geven aan iemand die direct naast Starbeach aan het bungeejumpen was. Hij vroeg ons te zakken, om vervolgens tegelijkertijd te springen. Deze interactie heb je op geen enkele locatie ter wereld, want daarna ging het volledig los.

Eindoordeel: het beste voor het laatste

In tegenstelling tot veel van jullie bezochten wij Starbeach Beachflirt op maandag, de laatste dag van ons verblijf in Chersonissos. Als dit het begin van jouw vakantie mag betekenen, zou ik daar echt direct voor tekenen. Vooral omdat je daarna nog twee vette feesten op het programma hebt staan. D-Wayne draaide een mega lekkere set en ook het licht en geluid was echt perfect op orde. Met alle andere vakantiegangers wordt de sfeer echt perfect. Hierna nog even naar Hof van Holland of Bio Bio, je ontdekt hier alles over uitgaan in Chersonissos.

(Visited 334 times, 1 visits today)