Het vinden van de beste camping Blanes kan misschien nog best een uitdaging zijn. Wij kennen de Costa Brava, waaronder ook Blanes op ons duimpje. Daardoor vind jij hier enkel de beste campings van Blanes. Op één natuurlijk de bekendste plek om je tent op te zetten of om een geheel verzorgde accommodatie te bemachtigen: La Masia. Verder hebben we met camping Blanes en Bella Terra twee opties verzameld waar je misschien niet snel voor zou kiezen, al zijn beide zeer goede verblijfsmogelijkheden voor jouw vakantie. Wil jij ’s avonds gaan stappen in Blanes, ontdek uitgaan in Blanes!

1. Camping La Masia Blanes

Camping La Masia in Blanes is een grote, uitgestrekte camping, die in het zomerseizoen duizenden mensen de vakantie van hun leven bezorgt. Ondanks de grootte van de camping merk je hier eigenlijk weinig van. Dit komt doordat de camping is opgedeeld in verschillende gebieden, waardoor jongeren nooit tussen de ouderen zullen verblijven en vice versa. Op deze manier kunnen beide groepen genieten van een fantastische vakantie, terwijl ze overdag op het strand of aan een van de twee zwembaden van de camping vertoeven. Het sanitair van de camping Blanes is altijd schoon en de vaste verblijven zijn zeer comfortabel.

2. Camping Blanes

Vanaf camping Blanes loop je direct het strand op. In tegenstelling tot andere campings kun je deze accommodatie niet boeken via touroperators. Hierdoor zorgt de camping ervoor dat de kosten binnen de perken blijven en iedereen gelijke kansen krijgt om een plaats te bemachtigen. Dit wil zeggen dat de camping een internationaal karakter krijgt en niet vol zit met Nederlanders, Russen of Duitsers. Er zijn een zwembad, een supermarkt en schoon sanitair aanwezig op camping Blanes. Dit maakt deze accommodatie direct één van de beste campings Blanes, ondanks dat het zelf al deze naam heeft. Wil je verblijven in Blanes op een niet super commerciële grote camping, dan is dit een slimme optie voor jou.

3. Camping Bella Terra Blanes

Camping Bella Terra bevindt zich direct aan het strand van Blanes, waardoor je echt optimaal van je vakantie in deze badplaats kunt genieten. Doordat de camping ook beschikt over een zwembad, en deze gelegen is in de bruisende Costa Brava kun je letterlijk alle kanten op. Jij bepaalt uiteindelijk wat je gaat ondernemen, maar er is genoeg te doen. Leuk om te weten is ook dat Camping Bella Terra Blanes beschikt over goed en onderhouden sanitair, waardoor je met een gerust hart kunt douchen. Het is uiteindelijk aan jou om de beste camping Blanes te kiezen, maar weet dat Bella Terra een kwalitatief erg goede oplossing is.

(Visited 166 times, 1 visits today)