De minimale leeftijd uitgaan Mallorca ligt ongeveer op 17 jaar. Echter is de minimale leeftijd om deel te mogen nemen aan het avondprogramma van de bekende reisorganisaties voor jongeren 16 jaar, dus ook als je 16 bent kun jij prima naar Mallorca. Natuurlijk is dit niet de gemiddelde leeftijd uitgaan Mallorca, die ligt wat hoger, maar dat lees je hieronder. De minimale alcoholleeftijd ligt in Spanje op 18 jaar. Onder de 18 jaar is het dus niet toegestaan om alcohol te drinken. In de praktijk wordt hier door supermarkten, maar ook door clubs, discotheken en feestcafés weinig op gecontroleerd. Een onbezorgde vakantie staat dus op jou te wachten wanneer jij gaat voor een jongerenvakantie naar Mallorca.

De gemiddelde leeftijd in Mallorca

Op Mallorca ligt de gemiddelde leeftijd uitgaan natuurlijk hoger dan de minimale leeftijd. De gemiddelde leeftijd uitgaan Mallorca ligt zo rond de 20 à 21 jaar. Iets hoger dan op andere bestemmingen. Mede doordat de bestemming duurder is dan bestemmingen als bijvoorbeeld Blanes, waar de gemiddelde leeftijd lager ligt. Ben je ouder dan deze leeftijd, geen probleem, leeftijd speelt op Mallorca namelijk bijna geen rol. Het gaat erom dat jij jezelf ten doel hebt gesteld om tijdens jouw vakantie maximaal te genieten.

Mallorca, dé nummer één feestbestemming

In korte tijd is Mallorca een stuk populairder geworden als vakantiebestemming voor jongeren. Op dit moment is het na Lloret de Mar de grootste bestemming voor jongeren. Het grote aanbod aan clubs, discotheken en feestcafés zorgt hiervoor. Ook de sfeer is natuurlijk van levensbelang, maar je merkt meteen dat de minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Mallorca, specifieker, in El Arenal, eigenlijk helemaal niets uitmaakt. Het is namelijk zo dat het doel van iedereen hetzelfde is, namelijk maximaal genieten van de vakantie door er één groot feest van te maken. Overdag kun je maximaal genieten van leuke activiteiten op El Arenal of de meest vette activiteiten op Mallorca.

Bekijk snel de aanbiedingen van de bekende reisorganisaties.

(Visited 5.888 times, 1 visits today)