Een goedkope vakantie, die beleef je op de camping Lloret de Mar. De camping Lloret de Mar biedt jou de mogelijkheid om te verblijven in een comfortabele tent, op loopafstand van het centrum, voor een prijs waarvoor je normaal een Nederlandse camping boekt. In dit artikel kijken we naar de beste campings in Lloret de Mar, zodat jij een goede keuze kunt maken uit het aanbod en je gegarandeerd een geweldige vakantie gaat beleven. Vergelijk hieronder de verschillende campings en kies de beste camping Lloret de Mar voor jouw vakantie. De top drie: Camping Lloret Blau, Camping Tucan en Camping Cala Canyelles.

1. Camping Lloret Blau

Camping Lloret Blau ligt op een steenworp afstand van het uitgaanscentrum aan de rand van deze badplaats aan de Costa Brava. De camping Lloret de Mar is van alle gemakken voorzien, waardoor een verblijf als zeer aangenaam wordt ervaren. Op de camping is zowel ruimte voor een eigen tent als voor een Glamping tent. Hierbij slaap je in een luxe tent, die is voorzien van alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Kies je voor een verblijf op Camping Lloret Blau, dan ga je gegarandeerd een fantastische tijd beleven. In een paar minuten loop je naar het centrum en terug, waardoor je de rust van de camping combineert met het bruisende karakter van Lloret de Mar.

2. Camping Tucan

Op camping Tucan Lloret de Mar heb je alle vrijheid om te kiezen tussen verschillende verblijven. Enerzijds kun je kiezen voor de staanplaatsen, maar ook glamping in de vorm van luxe tenten, mobile homes en bungalows behoren tot de mogelijkheden. Camping Tucan ligt op een kwartiertje lopen van het centrum van Lloret de Mar, waardoor de camping net buiten het drukke centrum ligt. Het park heeft eigen zwembaden en een klein waterpark met enkele glijbanen. Doordat het park het hele jaar door goed wordt onderhouden en schoongemaakt ben je altijd zeker van een fijn verblijf op camping Tucan.

3. Camping Cala Canyelles

Camping Cala Canyelles in Lloret de Mar bestaat al meer dan 50 jaar. Hierdoor weet het park inmiddels wel wat de wensen en behoeften zijn van vakantiegangers die naar de Costa Brava komen voor een zonovergoten vakantie. De camping beschikt over een zwembad en voldoende sanitaire ruimtes. Deze zijn misschien wat gedateerd, maar wel altijd schoon. Dit zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt douchen. Qua verblijfsmogelijkheden heb jij niet enkel de keuze voor een perceel voor je eigen tent, ook een appartement en een stacaravan behoren tot de mogelijkheden wanneer jij verblijft op camping Cala Canyelles.

(Visited 192 times, 1 visits today)