Starbeach Chersonissos staat al jaren bekend om de geweldige locatie, toffe feesten en internationale artiesten. Ook Starbeach 2016 belooft weer één groot feest te worden. Ook dit jaar staan er weer zeer grote bekende DJ’s en heeft het podium een update gekregen. Uit eigen ervaring tijdens de Spring Break 2016 kunnen we zeggen dat het vetter wordt dan ooit. En dat is best een gewaagde uitspraak, aangezien iedereen weet dat er elke avond 2.500 vakantiegangers losgaan op deze feestbestemmingen. Lees snel verder en ontdek alles over Starbeach 2016, het Starbeach 2016 programma en het verkrijgen van tickets.

Drie feesten: Lovestar, Beachflirt & Recovery

Drie vette feesten: de maandag begint met het bekende Beachflirt, het feest waarbij de meest bekende DJ’s langskomen. Dit jaar komen tijdens dit feest o.a. Lucas & Steve, W&W en Firebeatz langs. Op donderdag staat Lovestar op het programma. Dit is het feest waarbij iedereen in het wit komt om vervolgens helemaal gekleurd weer naar huis te gaan. Dit betekent NEON splashes en vette artiesten. De week wordt voor de meeste gasten afgesloten met de Recovery Party, onze persoonlijke favoriet. Hierbij komt iedereen al rond 17.00 uur naar Starbeach, waarna zij samen feesten. Het zwembad is deze avond open, waardoor je samen kunt feesten op de kant en in het zwembad.

DJ’s op het programma

Ook in de zomer van 2016 heeft Starbeach weer de beste DJ’s weten te contracteren. De bekendste DJ’s die komende zomer naar Chersonissos reizen zijn W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino, Ummet Ozcan, Jay Hardway, Firebeatz, Dirtcaps, Dyna, Kris Kross Amsterdam en Manse. Dit zijn slechts een aantal van alle DJ’s die je deze zomer op Starbeach kunt bewonderen. Check zodra jij in Chersonissos bent welke DJ’s er tijdens jouw verblijf komen. Echter kunnen we voordat je dit gecheckt hebt al zeggen dat het zeker een geweldige zomer met drie immens goede feesten gaat worden. Scoor jouw tickets voor Beachflirt, Lovestar en Recovery, ontdek de mogelijkheden om deze te bemachtigen hier.

starbeach, starbeach 2016, 2016, chersonissos

Tickets voor Starbeach 2016 scoren?

Er zijn drie manieren om tickets voor Starbeach te bemachtigen: via jouw reisorganisatie, via de website van Starbeach en via verkopers in Chersonissos zelf. Het is dus eigenlijk niet mogelijk om de feesten mis te lopen wanneer jij op vakantie gaat naar Kreta. De organisaties Beachmasters en GOGO bieden een mooie combideal, waardoor jij goedkoper uit bent. Wil je deze niet op locatie aanschaffen, dan kun je online terecht op de website van Starbeach. Er zijn daarnaast ook verkopers actief in Chersonissos. Zij zullen jou regelmatig aanspreken en kunnen met mooie aanbiedingen komen. Je krijgt bijvoorbeeld een fles wijn bij jouw pas. Kies welke manier het beste bij jou past, maar zorg dat je er deze zomer bij bent in Chersonissos. Na een avond Starbeach nog even door, ontdek uitgaan in Chersonissos!

(Visited 513 times, 1 visits today)