Restaurant Tof

Restaurant Tof is een Nederlands restaurant in Blanes. Je kunt hier onder andere pizza, hamburgers, spareribs en kipsaté eten. Op Facebook krijgt het restaurant 4,9 van de 5 sterren waarbij mensen vooral te spreken zijn over het lekkere eten en het vriendelijke en gezellige personeel.

Restaurant Tof ligt dichtbij Appartementen Europa en Lotus Europa.

Adres: Carrer Hospital, 5, 17300 Blanes, Spanje

Restaurant Tropicana

Restaurant Tropicana is een leuk restaurant in Blanes die verschillende soorten gerechten serveert voor een goede prijs. Mensen zijn vooral te spreken over de vriendelijke eigenaren en het personeel. Het is dan ook niet voor niets dat dit restaurant 4,5 van de 5 sterren heeft gekregen op TripAdvisor. Je hebt in dit restaurant keuze uit onder andere verschillende burgers, curry’s, bami/nasi goreng, spaghetti bolognese, kipsaté, schnitzel en salades. De prijzen voor het eten liggen hier ongeveer tussen de €6,00 en €15,00.

Het restaurant is te vinden vlakbij de camping La Masia, op een klein stukje lopen vanaf het strand. Als je vanaf het strand naast camping Sabanell de straat Travessia Vila de Madrid in loopt en aan het einde links gaat, bevindt Tropicana zich in het tweede gebouw die je op dat moment aan je rechterhand ziet.

Adres: Pompeu Fabra, 17300 Blanes, Spanje

Restaurant Hong Kong

Restaurant Hong Kong is een Chinees familie restaurant in Blanes. Het restaurant geeft zelf aan niet de grootste te zijn maar wel de beste in kwaliteit. Dit blijkt dan ook wel uit de beoordelingen op TripAdvisor, waar restaurant Hong Kong 4,5 van de 5 sterren heeft gekregen. Mensen zijn erg te spreken over het goede eten en het vriendelijke personeel. Zoals aangegeven is het een Chinees restaurant waar je dus ook de gebruikelijke Chinese gerechten kunt vinden. De gemiddelde prijs voor het eten ligt tussen de €10,00 en €25,00.

Als je vanaf het strand naast camping Sabanell de straat Travessia Vila de Madrid in loopt en aan het einde links gaat, bevindt restaurant Hong Kong zich in het tweede gebouw die je op dat moment aan je rechterhand ziet.

Adres: Avinguda Vila de Madrid 14, 17300 Blanes, Spanje

Texas Ranch Steakhouse

Texas Ranch Steakhouse is, zoals de naam al doet vermoeden, een steakhouse in Blanes dat wordt gerund door een familie. Het restaurant heeft 4 van de 5 sterren weten te scoren op TripAdvisor en mensen zijn uiteraard vooral te spreken over de steaks. Je kunt hier naast steaks onder andere ook hamburgers, nachos en salade eten. De prijzen liggen hier gemiddeld tussen de €11,00 en €27,00.

Het restaurant ligt aan het strand tussen het centrum van Blanes en de campings en hotels in. Texas Ranch Steakhouse ligt aan de rechterkant van hotel Mar Ski.

Adres: Passao S’abanell, 2, 17300 Blanes, Spanje

Racó Sa Palomera

Racó Sa Palomera is een klein familie restaurant in Blanes. Ze scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor vanwege het lekkere eten en de goede bediening. Je kunt hier terecht voor Spaanse maar ook Europese gerechten. De prijzen liggen hier gemiddeld tussen de €10,00 en €50,00. Je kunt hier een 5 gangen-diner krijgen voor maar €19,95.

Racó Sa Palomera ligt, hoe kan het ook anders, dichtbij Sa Palomera. Als je vanaf het strand de straat aan de rechterkant van Restaurant & Lounge Club Es Blanc rechtdoor loopt en de tweede rechts gaat, kom je bij dit restaurant uit.

Adres: Carrer Mirador de s’Auguer, 17, 17300 Blanes, Girona, Spanje

(Visited 687 times, 1 visits today)