Vliegen naar Salou

Ga je met het vliegtuig naar Salou dan heb je twee luchthavens als optie; Reus en Barcelona. Het dichtstbijzijnde vliegveld is die van Reus, deze kun je echter alleen bereiken vanaf Eindhoven Airport.

Barcelona is een groot vliegveld en heeft genoeg horeca en winkelgelegenheden. Het vliegveld van Reus is echter heel klein en heeft daardoor ook maar twee winkeltjes en één horecagelegenheid. Vanaf het vliegveld van Eindhoven is het ongeveer 2 uur en een kwartier vliegen naar Reus. Naar het vliegveld van Barcelona kun je wel ook vliegen vanuit Amsterdam. Vanaf zowel Amsterdam als Eindhoven is het dan ongeveer 2 uur vliegen naar Barcelona. Voor Europese vluchten dien je meestal 2 uur van tevoren aanwezig te zijn. De exacte tijd kun je controleren bij je vliegmaatschappij.

Van de luchthaven Reus naar Salou is het ongeveer 30 minuten met de bus. Dit kost je ongeveer €6,95 per persoon voor een enkele reis. Ga je met de taxi vanaf de luchthaven Reus dan ben je in een kwartier al in Salou maar dan betaal je wel ongeveer €35.

Ga je vanaf de luchthaven van Barcelona naar Salou dan kun je de trein of de bus pakken. De trein doet er ongeveer anderhalf uur over en kost tussen de €9 en €20 per persoon voor een enkele reis. De bus doet er bijna twee uur over en kost ongeveer €15 per persoon voor een enkele reis.

(Visited 39 times, 1 visits today)