Wanneer jij in de afgelopen jaren op jongerenvakantie bent geweest kan het bijna niet anders dan dat jij ooit een Totally Summer feest hebt bezocht. Was jij erbij tijdens de Recovery Totally Summer op Starbeach in Chersonissos of in Club Vida in Albufeira? Waar jouw eerste kennismaking met het concept ook was, komende zomer staan er weer tientallen edities van GOGO’s Totally Summer op het programma. Wat kun je van Totally Summer verwachten: de beste DJ’s en artiesten, confetti, gave locaties en natuurlijk voldoende CO2-kanonnen om jou tijdens het dansen af te koelen. Tickets verkrijg je natuurlijk via jouw GOGO reisleiding en via de website van Totally Summer, lees snel verder voor meer informatie.

Welke DJ’s en artiesten zijn erbij?

Deze zomer vliegen 35 DJ’s en artiesten langs alle vakantiebestemmingen voor een feestje van Totally Summer. Waar in het verleden Martin Garrix, Afrojack en Quintino op het lijstje stonden van geboekte artiesten zijn dit jaar Childsplay, The Partysquad, Feest DJ Ruud, Dirtcaps en Dyna er sowieso bij. Daarnaast zijn ook Freddy Moreira, La Fuente, Biggi, Giocatori en Lil Kleine erbij op de feestbestemmingen waar je het Totally Summer concept vindt. Van welke stijl je dus ook houdt, er zijn altijd artiesten die jou blij kunnen maken.

Editie 1: Totally Summer Beach

Editie 2: Totally Summer Club

Editie 3: Totally Summer XL

Editie 4: Totally Summer Special

Op alle bekende feestbestemmingen

Aan de Costa Brava zijn Club Tropics en Club Bumpers de locaties voor de clubedities van Totally Summer. Daarnaast is er een special edition in waterpark Isla Fantasia. Bij deze drie edities komen alle gasten aan de hele Costa Brava samen. In Chersonissos is een speciaal strand afgehuurd voor een special edition. De clubeditie vindt plaats in Club Sensation, de grootste club van Chersonissos. Op Mallorca vindt Totally Summer plaats in Club Shooters, met een massive editie bij het BH Hotel. Op de meest gekke bestemming: Sunny Beach is de hippe strandclub Guava Beach de übervette locatie. De locaties voor Malta, Marmaris en Porec zijn nog niet bekend, dus houd deze blog in de gaten.

Hoe scoor jij die tickets?

Totally Summer is het nummer één feest van reisorganisatie GOGO. Hierdoor kun je tickets voor dit feest natuurlijk scoren bij jouw reisleiding. Dit doe je natuurlijk tijdens de GOGO welkomsborrel, die direct na aankomst plaatsvindt. Ben je op vakantie met een andere reisorganisatie, dan kun je natuurlijk een GOGO reisleider aanspreken. Daarnaast heb je de mogelijkheid vooraf al tickets te scoren via de website van Totally Summer. Hier vind je ook direct een overzicht van de edities, de artiesten en de data. Hierdoor kun jij een optimale dag uitkiezen voor het feest van jouw vakantiebestemming.

(Visited 931 times, 1 visits today)