’t Hof van Holland Chersonissos

Voor een gezellige Nederlandse feestkroeg ga je naar ’t Hof van Holland. In deze kroeg is alles om je heen oranje en is het misschien nog wel een stuk Nederlandser dan je in ons eigen landje gewend bent! Ga samen met 350 andere gasten los op top 40, house en uiteraard Nederlandstalige muziek. Doe ook eens gezellig mee met een drankspelletje of de polonaise.

Is er een WK of EK aan de gang dan kun je bij ’t Hof van Holland natuurlijk ook alle wedstrijden van het Nederlands elftal bekijken. Want zeg nou zelf, samen met 350 andere Nederlanders met een biertje in de hand kijken is toch veel leuker!

Wil je hier een lekker biertje drinken, dan betaal je daar ongeveer €2 voor. Een glaasje wijn kost rond de €3 en een cocktail heb je voor ongeveer €4. Liever een avondje geen drank? Dan betaal je hier voor een glaasje fris rond de €2 en voor een energy drink €4.

Je kunt ’t Hof van Holland vinden in het midden van de in Chersonissos bekende beachroad. Je kunt het bijna niet missen in de straat met al het oranje van deze kroeg!

(Visited 69 times, 1 visits today)