Stranden in Salou

Aan stranden geen gebrek in Salou. Er is genoeg keus. Zo heb je bijvoorbeeld Playa Levante, een 1200 meter lange zandstrand in het midden van Salou. Op dit strand zijn verschillende strandtentjes waar je wat kunt eten of drinken en aan wateractiviteiten ook geen gebrek. Zo kun je hier onder andere een jetski of waterfiets huren en uiteraard is een ritje op de banaan mogelijk. Een ligbed is hier te huur voor ongeveer €5 per dag.

Een rustige zee vindt je bij Playa de Poniente. Dit zeer schone strand is 1100 meter lang en 30 meter breed, waardoor het dicht aan zee ligt. Je hebt hier de mogelijkheid om bedjes en parasols te huren. Direct achter het strand ligt een boulevard met winkels en restaurants waar je terecht kunt voor wat eten of drinken. Wateractiviteiten zijn hier ook beschikbaar, zo kun je bijvoorbeeld een waterfiets of jetski huren.

Playa de los Capellanes is een iets kleinere zandstrand waar vooral veel locals komen. Je kunt hier een strandbedje huren voor €5 per dag, een parasol huren is wat duurder en kost wel €7 per dag. Er is op dit strand ook een leuke strandtent aanwezig om iets te eten of te drinken.

Een iets rustigere strand is het 600 meter lange Playa Larga. Ook hier zijn strandbedden en parasols te huur en kun je een paar wateractiviteiten doen waaronder waterfietsen. Er is een strandtent aanwezig mocht je ondertussen zin krijgen in iets lekkers te eten of drinken.

Wil je liever naar een mooie, kleine baai, ga dan naar Llenguadets Beach. Het water is hier schoon en ondiep. Er is hier een strandtent aanwezig voor iets te eten of drinken en er zijn ligbedden en parasols te huur voor ongeveer €5. Vooral locals gaan in het weekend hier heen om weg te gaan van alle drukte.

(Visited 207 times, 1 visits today)