Een avond stappen in Lloret de Mar? (incl. clubs en discotheken)

Heb je zin in een echte feestvakantie? Zon, zee, strand en oneindig veel uitgaansmogelijkheden? Dan is een jongerenvakantie in Lloret de Mar jou ultieme feestvakantie! Met de vetste feesten, het grenzeloze nachtleven, de gezelligste kroegen en natuurlijk de vele gezellige terrasjes en restaurants is Lloret de Mar de ultieme zomerbestemming! Een waar partywalhalla!

In deze blog gaan we het specifiek hebben over het uitgaan in Lloret de Mar. Want waar moet je zijn als je een avondje gaat stappen in Lloret de Mar? Voor een avond stappen in Lloret de Mar moet je zeker deze 4 vetste clubs hebben bezocht: Tropics, Bumpers, Moef GaGa en Londoner. Maar er zijn nog meer vette discotheken en clubs die je gaan verrassen!

In deze blog lees je alles over de vetste clubs en discotheken zoals toegang, muziek stijlen, DJ’s, bereikbaarheid en meer!

Clubs en discotheken in Lloret de Mar

lloret de Mar staat bekend om het bruisende nachtleven. Overdag zal jij je zeker niet vervelen maar als het begint te schemeren leeft deze badplaats helemaal op! Ook ontstaat er een fantastische ambiance als de neonverlichting aan springt. Veel jongeren begeven zich dan naar de strip. Rondom de strip (een lange straat – Avignuda just Marlés) met (rondom) meer dan 300 verschillende kroegen en andere uitgaansgelegenheden.

Want maakt het uitgaan in Lloret de Mar zo speciaal? Ten eerste het weer dan altijd goed is. Elke dag schijnt hier de zon en ’s nachts is het aangenaam. Ook het grote feestpubliek uit Europa dat in grote getallen naar deze partywalhalla trekt. Het internationale karakter maakt het spannend en intrigerend tegelijk.  Maar natuurlijk kom je hier om te feesten tot diep in de nacht. En dat kan. De vele waanzinnige discotheken en de heetste clubs is waar deze badplaats uiteindelijk bekend om staat! En dat ga je ervaren ook! Lees hieronder meer over onze favoriete clubs  en kroegen.

1. Discotheek Colossos in Lloret de Mardiscotheek colossos

Colossos is een van de grootste en bekendste clubs van Lloret de Mar. Deze club staat daarnaast bekend om de schuimparty’s die regelmatig gegeven worden. De waterkanonnen worden veelvuldig gebruikt en als je even wilt afkoelen neem je een duik in het binnen- of buitenzwembad.

De muziekstijlen die hier worden gedraaid in de verschillende zalen zijn R&B, house en de voor iedereen bekende zomermuziek om mee te blèren.

De meeste jongeren zijn tevreden over deze discotheek. Met een goed geluidssysteem en een mooi interieur is het een opvallende discotheek. Maar niet te vergelijken met St. Tropics in Lloret de Mar.

goed geluidsysteem, leuke plek met mooi interieur maar niet te vergelijken met St. Tropics. Wij konden voor €2,50 Euro vrijwel overal een biertje kopen maar tegenwoordig hoor ik steeds meer dat een biertje en een fles water richting de €3,00 gaan. Cocktails en mixjes lopen richting de €7,00 waarvan ik de kwaliteit niet super vind. Ieder zijn smaak!

De entree is gratis.

2. El Pub in Lloret de Mar

Een weinig gehoorde en naar mijn mening een te weinig bekende Pub. Op korte loopafstand van Lloret.

Deze bar kenmerkt zich door zeer vriendelijk en gastvrij personeel die echt proberen het naar je zin te maken. Er is tevens een grote selectie bieren en sterke dranken beschikbaar tegen zeer schappelijke prijzen.

Deze pub heeft verder een geweldig buitenterras en staat erom bekend om grote sportevenementen te tonen.

Als je deze bar binnen loopt krijg je hetzelfde gevoel van een huiskamer waarin je een warm welkom voelt. Deze pub is een aanrader als je even iets anders wilt dan een grote (onpersoonlijke) discotheek!

3. Disco Tropics in Lloret de MarDiscotheek Tropics

Disco Tropics in Lloret de Mar is een van de eerste clubs in de drukke bar/disco straat boulevard in Lloret. Deze club is het hele jaar geopend in tegenstelling tot andere clubs en discotheken die vaak alleen in het hoogseizoen geopend zijn.

In Disco Tropics komen relatief veel jonge toeristen maar ook veel lokale jongeren. Misschien omdat deze club nog niet zo bekend is bij het grote publiek en daarmee juist extra interessant is.

Je wordt er zeer vriendelijk verwelkomd en op bepaalde avonden krijg je gratis drankjes en gratis VIP. Als je de disco binnen treed valt het moderne interieur direct op. Voor Nederlanders is het Hollands personeel extra opvallend en leuk!

Disco Tropics bestaat uit verschillende ruimtes waar verschillende soorten muziek wordt gedraaid. Gelukkig is er nog genoegd ruimte om te dansen, hoewel je dat niet zou verwachten met ruim 300o gasten op een drukke zomeravond!

De sfeer is gemoedelijk met leuke mensen en fijne muziek. het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en serveren jouw drankjes in rap tempo. Voor een leuke en goed geregelde ervaring moet je zeker een keer in Disco Tropics geweest zijn!

4. Rockefellers Disco Bar Lloret de Mar

Wanneer je de strip afloopt naar het gebied waar zich de meeste clubs bevinden kom je al snel Disco Bar Rockefellers tegen. Het is niet zo’n super grote club en daardoor iets rustiger dan een grote club. Maar het heeft nog steeds danspalen, een dansvloer, geweldig personeel en gratis entree. Die gratis entree is in tegenstelling tot andere grote clubs waar je vaak €10 entree moet betalen.

De club is  mooi en schoon van binnen met geweldig personeel. Er is veel ruimte binnen om te dansen. Ook zijn er ruimtes waar je goed met elkaar kunt praten. Buiten is er een mooie groot terras waar je kunt genieten van de mooie zwoele nachten met een goed gevulde cocktail.

Deze discobar is geschikt voor koppels, vriendengroepen of zelfs vrijgezellenfeesten. Zelfs gezinnen kunnen zich buiten op het terras vermaken. Al zie ik dat niet snel gebeuren! Wat je wel ziet is dat er een goede mix is van leeftijden.

Er worden heerlijke drankjes geschonken volgens een uitgebreid menu en ook nog eens redelijk geprijsd. De muziek is goed waarbij rekening wordt gehouden met verschillende genres.

5. Disco Moef Gaga in Lloret de Mar disco moëf gaga

Disco Moef Gaga is een nachtclub in het historische centrum van Lloret de Mar. Deze club heeft een mooie bar bij de ingang waar de muziek nog niet zo hard staat. Van daaruit kom je in een grote hal met 2 bars en een fantastische lasershow. Regelmatig worden ook schuimparty’s gegeven.

Via een trap kom je op een bovenste verdieping met 4 bars en een terras. Je kunt dus lekker buiten zitten of losgaan in de feestzaal.

Van binnen is de discotheek mooi om te zien. Er wordt altijd leuke muziek gedraaid om op te dansen en er hangt altijd een gezellige uitgaanssfeer waardoor je er graag weer terugkomt. Moëf Gaga is een van de ruimere discotheken in Lloret de Mar

De gemiddelde leeftijd is hier 18-25 jaar en er zijn altijd veel Nederlanders te vinden.  Je betaalt €10 entree en daarbij krijg je drie drankjes. Over het algemeen is dit een goedkopere discotheek dan bumpers.

6. Disco Privés Lloret de Mardisco prive Lloret de Mar

Deze discotheek heeft een cocktailbar, VIP Lounge en Shisha. De muziek die hier wordt gedraaid is R&B Hiphop, Reggaeton, Salsa, French Rep en Dance Music. Verder veel Franse muziek maar ook wat Nederlandse muziek. Deze discotheek zit niet ver van Disco Tropics vandaan.

Mannen betalen €20 entree en krijgen daarbij 5 drankjes naar keuze. Vrouwen kunnen gratis naar binnen. Helaas kun je meemaken dat je wat lang moet wachten op die gratis drankjes omdat de cocktail glazen mee naar buiten worden genomen door gasten. Hoop dat dit nu is opgelost.

De drankprijzen kennen een goede prijs/kwaliteit maar ik hoor ook verhalen dat mensen hoofdpijn krijgen van de drankjes die hier geschonken worden. Laat dus zoiezo nooit je drankje onbeheerd achter en maak deze het liefst zelf open!

7. Disco St.Trop Lloret de Mar

Een grote club waar zo’n 2000 mensen in kunnen. Dit evenementenlocatie bestaat uit drie verdiepingen: de eerste verdieping is een dansvloer, de tweede verdieping is een lounge / bar ruimte en de derde verdieping is een terras waar je kunt relaxen en rustig kan praten.

De echte fans roemen deze club om haar gastvrijheid en een plaats waar je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt en die je een keer gezien MOET hebben! Binnen in deze club ervaar je een unieke beleving; anders dan de andere clubs.

Je kunt de club betreden voor €20 en een gratis drankje. Ook krijg je meestal een kaartje met 50% korting voor drankjes waardoor je uiteindelijk zo’n €5,00 betaalt. Wordt vaak wel veel ijs in drankjes gedaan…

Eenmaal binnen ervaar je goede muziek om op te dansen, vriendelijk personeel en een unieke ervaring!

Deze discotheek ligt wat verder naar de kust toe. De dichtstbijzijnde clubs zijn Londoner en Moëf GaGa.

8. Revolution Lloret de Mar

Een andere geweldige disco op de strip in Lloret de Mar is Discotheek Revolution.Dit is een van de mooiste discotheken van Lloret de Mar en kun je dus niet over het hoofd zien! Het is een van de oudste maar ook bekendste discotheken van de stad.

Als je ook nog eens fan bent van hardstyle en techno dan zit je zeker goed. Ook treden regelmatig bekende DJ’s op.En oh ja, er treden regelmatig sexy geklede danseressen op…

Maar om binnen te komen kan soms wat lastig zijn. Mogelijk dat je lang in de (normale) rij staat te wachten als je geen VIP kaarten hebt.Bij binnenkomst krijg je een stempel die alleen te zien is bij Neon licht.

Het publiek dat hier komt bestaat voornamelijk uit Duitsers en weinig Nederlanders. Dit heeft natuurlijk te maken met de beheerder die Duits is. Vandaar ook dat je lekkere Duitse biertjes kunt tanken!

De entree is €6,00. Daarbij krijg je wel een drankje naar keuze. Drank is trouwens van goede kwaliteit en wordt gelukkig niet verwaterd.

Van binnen ziet deze discotheek er futuristisch uit: een enorme dansvloer waarbij de rookkanonnen ervoor zorgen dat er een unieke beleving wordt gecreëerd. De muziek is een mengeling met soms Spaanse liedjes maar vooral techno en hardstyle.

9. Club Londonor Lloret de Mar

Naast discotheek Temptation vind je discotheek Londoner aan de hoofdstraat in Lloret de Mar. Deze trendy club staat bekend om zijn R&B, hip-hop en Reggea muziek. Er wordt ook veel elektronische muziek gedraaid. Dus als je van deze muziek houdt, ga je een top avond beleven!

Tevens treden elke avond DJ’s op die geweldige muziek draaien. Vooral DJ Oumar is zeer bekend. Met deze DJ beleef je gegarandeerd een top avond!

Deze discotheek is niet zo groot waardoor het eigenlijk altijd druk is. Binnen zijn er regelmatig schuimparty’s. De schuimfeesten van de Londonor zijn bekend en er komen dan ook veel bezoekers op af.

Entree is €15. Zorg wel dat je daarvoor direct een bandje krijgt!! Anders moet je opnieuw €15 betalen als je terugkomt.  Soms is er een deal waarbij je €20 betaald en waarbij je dan vijf drankjes krijgt. De drankjes en shisha zijn overigens niet duur.

10. Bumpers Lloret de MarCLub Bumpers Lloret de Mar

Club Bumpers in Lloret de Mar staat goed bekend (om zijn exclusief karakter) en is te vinden in een van de zijstraten van de strip in het centrum van Lloret de Mar. Deze club moet je van binnen gezien hebben! Waarom? Deze club heeft een gave tropische tuin! Ook heeft deze club een glazen dansvloer waaronder vissen zwemmen! Hoe gaaf is dat?

Maar je komt vast en zeker niet alleen voor een mooie ambiance. Het gaat natuurlijk om drank, muziek en vrouwen… en voor het geval je een vrouw bent… om stoere mannen… die bad onbereikbare bad boy….

Anyway, als je deze club betreedt dan valt het op dat er vooral club style muziek gedraaid wordt en bekende DJ’s optreden zoals Headhunterz, Mr. Polska en Fajah Lourens. Als je deze club meerdere avonden bezoekt dan zal je opvallen dat er ook veel house of hardstyle wordt gemixt door bekende namen als Darkraver, Mr Polsk, Fajah Lourens Dj Dyna en DJ Headhunterz. Tegenwoordig worden nog meer stijlen gedraaid zoals Dirty House, Trance, Progressive, Party-music, Urban, Electric R’nB en Swingbeat. Naast de eerder genoemde DJ’s komen nu ook: Dj Vato, Dj Dyna, Dj Hardwell, Dj Irwan, Vj Sacha Visser en Dj Lafuente. Op en top feest dus!

De gemiddelde leeftijd van bezoekers is zo’n 22 jaar. Zij komen vooral uit Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en de Scandinavische landen.

Je komt de club al binnen vanaf 21:30 uur. Maar je zal merken dat het vanaf 24;00 uur pas echt los gaat. Dat gaat dan wel de hele nacht door tot zo’n 05:30 uur! +

Hoewel je van de drank nauwelijks een kater krijgt (is mijn ervaring) kan het toch zijn dat 1 drankje voor jou het verschil gaat maken. Ken je deze cocktail al? De Killer Zombie? Dat is misschien maar goed ook..! Want deze cocktail zorgt gegarandeerd voor een kater! Probeer ‘em!

11. tropics Lloret de Mar

Ook discotheek Tropics heeft een exclusief karakter door de diverse lounges. Deze club wil je dromen waar maken door verschillende zalen met elk een eigen ambiance: Tropics Diamond Vip, Tropics Platinum, Tropics Gold enTropics Silver.

discotheek tropics diamond zaal

Tropics Vip Diamond zaal:

Een luxe zaal met een exclusieve sfeer.  Hier kunnen zo’n 250 personen in. Er wordt een exclusieve sfeer gecreëerd met verlichting maar door een afwisseling van banken en hoge tafels. Toegang is beperkt.

Tropics Platinum zaal:

discotheek tropics platinum zaal

Wil je een van de bekende DJ’s zien draaien? Dan moet je zeker naar deze zaal gaan! Hier komen de internationale artiesten optreden! Waarom? Deze zaal heeft een onvergelijkbaar licht- en geluidsvermogen. Maar vooral met de verlichting wordt een unieke sfeer gecreëerd. Je kijkt je ogen uit.

Tropics Gold zaal:

Tropics Gold Lloret de Mar

Als je van Hip-hop houdt dan is deze zaal waar je moet zijn! Deze zaal heeft een vergelijkbare sfeer als de Platinum zaal maar dan een andere muziekstijl! Licht- en geluidstechnologie is van de beste kwaliteit.

Tropics Silver zaal:

Tropics Silver Lloret de Mar

Deze zaal heeft een geheel andere uitstraling door paars neonlicht. Dit is een relatief kleine zaal maar is pas gerenoveerd en dat merk je aan alles! Zeker de moeite waard voor een exclusief feestje! Je mond valt pas echt open van verbazing als deze zaal verbonden wordt met de Platinum zaal middels een hydraulisch systeem! Dat moet je gezien hebben!!

Boek je vakantie voordelig naar Lloret de Mar!

Check ook de sidebar voor vette appartementen!

(Visited 2.261 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *