Donderdag is de dag van Starbeach Lovestar, een uniek feest waarbij iedereen in het wit naar Starbeach vertrekt om helemaal gekleurd weer naar huis te gaan. Dit komt door de NEON verf die vanaf het podium op alle gasten wordt geschoten. In tegenstelling tot tijdens Recovery zijn de zwembaden tijdens Lovestar gesloten, maar dat is logisch omdat er anders verf in het zwembad komt. Wij checkten Starbeach Lovestar tijdens de Spring Break van 2016, het moment waarop heel Chersonissos weer warm draait om aan het zomerseizoen te beginnen. Benieuwd naar onze ervaringen, lees dan snel verder.

Alvaro op het podium

Vanavond was Alvaro de bekende DJ die iedereen zou voorzien van stevige beats. Dankzij het VIP bandje dat we hadden bemachtigd mochten we in een VIP area met andere VIP’s en kregen we een vingerlaserlampje. Wanneer de muziek uit gaat zie je enkel nog deze lampjes, hetgeen een magisch effect geeft. Zeker wanneer je beseft dat de zon vast naast je onder gaat en jullie bevoorrecht zijn om tijdens Starbeach Lovestar te mogen feesten.

starbeach, lovestar, chersonissos

NEON splash tijdens Starbeach Lovestar

Het beste moet nog komen, want Lovestar is geen Lovestar zonder de NEON splash. Dit gebeurde rond een uur of 10, toen knappe dansers en danseressen het podium op kwamen om iedereen onder te spuiten met grote hoeveelheden NEON verf. Nadat iedereen gekleurd was kwam het beste moment van de avond: een sitdown, maar wel op de vetste locatie die er is. Toen iedereen besloot te gaan springen toen de beat dropte en het licht erbij kwam, werden we verrast door de enorme sfeer die werd gecreëerd.

Eindoordeel: wederom kort, maar zeer geslaagd!

Starbeach Lovestar duurt van 6 tot 12 uur ‘s avonds, waardoor je daarna nog voldoende tijd hebt om te gaan uitgaan in Chersonissos. Doordat het feest zo relatief kort duurt is de show wel van extreem hoog niveau. Je wordt de gehele avond vermaakt en je zult jezelf geen moment vervelen. De neon splash is erg tof en bijna 2.500 man gingen compleet uit hun dak op de beats van DJ Alvaro. Ben je in Chersonissos, zorg dan dat je er deze zomer bij bent.

(Visited 320 times, 1 visits today)