GOGO is de reisorganisatie voor iedereen die van feesten houdt. Met deze reisorganisatie ga jij naar de beste feestbestemmingen zoals Lloret de Mar, Albufeira en Mallorca. Ook andere bestemmingen als Sunny Beach, Blanes en Chersonissos behoren tot de grootste plekken waar reisorganisatie GOGO actief is. Waar focust GOGO zich dan op? Simpelweg op een geweldige vakantie met zoveel mogelijk feesten. Dit betekent natuurlijk het bekende Totally Summer concept, maar ook andere feesten als Vlaflip en de kroegentocht. Hierdoor zie jij in een paar dagen zoveel mogelijk het nachtleven op de bestemming van jouw keuze. Ben je jong en houd jij van maximaal feesten, zij bieden jou uitkomst!

Wie is reisorganisatie GOGO?

De reisorganisatie is actief op vrijwel alle bekende feestbestemmingen, van Beachflirt, Lovestar en Recovery op het bekende Starbeach, tot Lloret de Mar, maar ook kleinere opkomende plaatsen als Malta en Zakynthos. Deze van oorsprong Nederlandse organisatie is onderdeel van het grote Sundio Group, waar ook Sunweb onder valt. Hierdoor is het een betrouwbare persoonlijke organisatie die elke zomer meer dan 80 reisleiders op haar bestemmingen heeft rondlopen. Hierdoor kun je met eventuele vragen of klachten altijd bij ze terecht, ze zijn er voor jou tijdens jouw vakantie op een van de bestemmingen voor jongerenreizen. Benieuwd welke activiteiten GOGO allemaal organiseert, lees snel verder.

Welke activiteiten organiseert GOGO?

Naast alle bekende feesten als Totally Summer organiseert het nog veel meer feesten en activiteiten. De bekendste activiteiten zijn de kroegentocht en de catamaran cruise. Tijdens deze twee activiteiten kom je weer helemaal tot rust. Naast deze activiteiten, die op vrijwel alle bestemmingen worden aangeboden, zijn er ook activiteiten die specifiek zijn per bestemming. Zo heb je aan de Costa Brava het feestconcept Vlaflip en heb je in Albufeira de mogelijkheid om te surfen op de hoogste golven van de Algarve. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw vakantie eruit komt te zien, al is houden van een feestje wel een vereiste wanneer jij op vakantie gaat met reisorganisatie GOGO.

GOGO ervaringen, wat vind jij ervan?

De GOGO ervaringen zijn erg positief, want de organisatie krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8,8 die door reizigers wordt gegeven. Zijn er problemen, dan worden deze snel en accuraat opgelost, waardoor de reisleiding een erg hoge beoordeling krijgt. Ook de hotels, appartementen en campings die aangeboden worden, zijn van goede kwaliteit. Als jongere of student die reist moet je natuurlijk wel goed kijken naar de kwaliteit van de accommodaties, want er zijn betere en mindere accommodaties. Dit verschil kun je vooral terugzien in de prijs die je voor het hotel, appartement of de camping moet betalen.

Eindoordeel: GOGO, de reisorganisatie voor maximaal feesten

Houd je niet van een feestje, dan is een vakantie met GOGO misschien niet de beste match voor jou en je vrienden. Hier heb je namelijk de mogelijkheid gedurende jouw hele vakantie helemaal los te gaan, hetgeen betekent dat je elke avond gaat stappen en de reisleiding exact de goede feesten voor jou heeft georganiseerd. Dit betekent in ieder geval dat je naar Totally Summer zult gaan, maar ook dat er nog veel meer andere dikke feesten op de planning staan. De reisleiding van GOGO is betrokken en altijd bereid om jou te helpen, hierdoor zijn de meeste GOGO ervaringen erg positief. Wil jij komend jaar een geweldige vakantie beleven, boek dan jouw perfecte vakantie.

(Visited 179 times, 1 visits today)