Hawaii Restaurant and bar Sunny Beach

Hawaii Restaurant and bar Sunny Beach is een restaurant in Sunny Beach. Zij hebben op TripAdvisor 4,5 van de 5 sterren weten te behalen wat vooral te danken is aan het lekkere eten voor een goede prijs. Je kunt hier onder andere terecht voor hamburgers, pizza, spaghetti bolognaise en verschillende dingen van de barbecue. De gemiddelde prijs ligt tussen de €3 en €16.

Je kunt dit restaurant vinden op de hoofd boulevard, voor Hotel Glarus.

Lapa Lapa

Lapa Lapa is een restaurant in Sunny Beach. Op TripAdvisor scoren zij 4,5 van de 5 sterren. Mensen hebben het vooral over het lekkere eten en het enthousiaste personeel. Je kunt hier onder andere kip, broccoli, pizza en spaghetti eten. De gemiddelde prijs ligt bij dit restaurant tussen de €4 en €11.

Je kunt dit restaurant vinden bij het Chaika Beach Hotel en Hotel Sokol.

Restaurant Malina

Restaurant Malina is een restaurant in Sunny Beach. Zij hebben 4,5 van de 5 sterren gescoord op de TripAdvisor. Dit vooral dankzij de goede service en heerlijke eten. Je kunt hier onder andere terecht voor wraps, kip, hamburgers en pasta. De gemiddelde prijs ligt tussen de €5 en €15.

Dit restaurant is te vinden dichtbij het strand in de Flower street.

Fiesta Beach Bar

Fiesta Beach Bar is een bar/restaurant in het Fiesta Beach Hotel in Sunny Beach. Dit restaurant heeft 4 van de 5 sterren weten te scoren op TripAdvisor. Er wordt gesproken over de enthousiaste bediening en het lekkere maar goedkope eten. Je kunt hier onder andere kip, salades en burgers eten. De gemiddelde prijs ligt tussen de €3 en €10.

Fiesta Beach Bar ligt aan het strand dichtbij Helena Sands Hotel.

Bistro Balona

Bistro Balona is een restaurant in Sunny Beach dat 4 van de 5 sterren scoort op TripAdvisor. Deze scoren hebben ze te danken aan het lekkere, goedkope eten en het vriendelijke personeel. Je kunt hier onder andere pizza, mixed grill, kip en rijst eten. De prijzen voor het eten liggen hier gemiddeld tussen de €2 en €10.

Dit restaurant ligt net om de hoek van het belangrijkste busstation van Sunny Beach.

(Visited 274 times, 1 visits today)