Kuya Asian Pub

Kuya Asian Pub is een Asian Fusion restaurant in St. Julians welke was begonnen met een foodtruck maar door de populariteit nu twee zaken heeft. Zij scoren dan ook niet voor niets 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor. Dit vooral door de uitstekende kwaliteit eten en de goede service. Je kunt hier terecht voor allerlei Aziatische gerechten, waaronder bijvoorbeeld Thai Curry. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €4 en €10.

Het restaurant ligt dichtbij de bushalte Ross en Spinola Garden.

Adres:
2 Ross Street, Saint Julian’s, Malta

The Dubliner

The Dubliner is een Ierse pub in Saint Julians. Op TripAdvisor hebben ze 4,5 van de 5 sterren gekregen. Mensen geven aan dat het een gezellige pub is met vriendelijk personeel en goed eten. Je kunt hier onder andere terecht voor steak, beef curry, chili con carne, nachos en fish & chips. Prijzen liggen gemiddeld tussen de €6 en €15.

Het restaurant ligt dichtbij het LOVE Monument en JK Villas Malta.

Adres:
George Borg Olivier St, St Julian’s, Malta

Salisburry Arms Pub

Salisburry Arms Pub is een familie pub/restaurant in Saint Julians. Zij scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor, met name door het vriendelijke personeel en de goede sfeer. Je kunt hier onder andere burgers, steak, vis en pasta eten. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €5 en €20.

Deze pub is te vinden bij bushalte Lunzjata en Marion Mizzi Wellbeing (Spa & Slimming Club).

Adres:
81, High Street, Sliema, SLM 1540 Malta

Hugo’s Burger Bar

Hugo’s Burger Bar is een restaurant in St. Julians. Ze serveren vooral hamburgers, maar ze hebben ook een Asian corner waar je terecht kunt voor verschillende Aziatische gerechten. Op TripAdvisor scoren ze 4,5 van de 5 sterren. Mensen hebben het uiteraard vooral over de goede, verse hamburgers die er geserveerd worden. Prijzen liggen hier gemiddeld tussen de €3 en €10.

Dit restaurant ligt dichtbij het Bay Street Shopping Complex en St. George’s Beach Complex.

Adres:
St Augustine Street, Saint Julian’s, eiland Malta 3310, Malta

Good Thaimes

Good Thaimes is een bar/restaurant in St. Julians wat Aziatisch eten serveert. Ze krijgen op TripAdvisor 4,5 van de 5 sterren, met name vanwege de gezellige sfeer die er hangt en het lekkere eten. Je kunt hier vooral terecht voor verschillende Aziatische gerechten zoals Thaise curry maar ook de keuze uit bier schijnt hier erg goed te zijn. De gemiddelde prijs voor het eten ligt tussen de €4 en €9.

Het restaurant ligt dichtbij de bushalte Gzira en bij de kerk Gzira Parish Church.

Adres:
Block3 ShopA, Mille Miglia | Gzira Road, Il Gzira, eiland Malta, Malta

(Visited 101 times, 1 visits today)