Cook and Travel
Cook and Travel is een bijzonder restaurant in Salou dat gerechten uit de hele wereld serveert. Ze krijgen 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor, waar mensen vooral te spreken zijn over hoe mooi het restaurant is en de uitgebreide menukaart. De gemiddelde prijzen liggen tussen de €13 en €30.

Het restaurant ligt tussen hotel Regente Aragón en Apartment Duplex edificio Iberia Salou in.

Adres:
Llevant,5, 43840 Salou, Spanje

The Palm Tree
The Palm Tree is een familie bar/restaurant in Salou. Op TripAdvisor hebben ze 4,5 van de 5 sterren gekregen. Mensen zijn vooral te spreken of het vriendelijke personeel en het goede eten. Je kunt hier onder andere pizza, pasta, hamburgers, wraps en steak. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €5 en €19.

Het restaurant is te vinden dichtbij Hotel Best San Diego en Hadi Supermarket.

Adres:
C/ Valls 8, 43840 Salou, Spanje

The Dubliner Salou
The Dubliner Salou is een sportbar/restaurant in Salou. Ze scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor, waar er vooral wordt gesproken over het goede eten. Er wordt een aantal keer aangegeven dat zelfs kieskeurige mensen hier erg goed kunnen eten. Je kunt hier onder andere terecht voor hamburgers, kippenvleugels, steak, pizza, lasagne. De gemiddelde prijs is tussen de €5 en €15.

Dit restaurant ligt dichtbij de rotonde Plaça d’Europa en Apartamentos Cye Salou en Apartementos Zahara.

Adres:
Autovia Tarragona a Salou 6, 43840 Salou, Spain

The Guinness Tavern
The Guinness Tavern is een pub/restaurant in Salou welke 4,5 van de 5 sterren hebben weten te scoren op TripAdvisor. Mensen hebben het vooral over de grote porties, aardige personeel en de snelle service. Je kunt hier onder andere burgers, steaks, nachos, kip en salades eten. De gemiddelde prijs hier ligt tussen de €8 en €25.

Je kunt dit restaurant vinden tegenover Acqua Hotel Salou en dichtbij hotel Saint Maló.

Adres:
Calle Alfonso v, 43840 Salou, T, Spanje

Oliver’s Restaurant
Oliver’s Restaurant is een familie restaurant in Salou. Zij scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor vanwege de sfeer, de goede kwaliteit van het eten en het vriendelijke personeel. Je kunt hier onder andere pizza, pasta, steak, kip, hamburgers en salades eten. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €5 en de €20.

Je kunt het restaurant vinden tussen Hotel Best San Francisco en 4R Salou Park Resort II in.

Adres:
Calle Amposta 43840 Salou, Spain

(Visited 190 times, 1 visits today)