Pub Eureka Corner
Pub Eureka Corner is een Britse familie pub/restaurant in Malgrat de Mar. Op TripAdvisor scoren zij 4,5 van de 5 sterren. Mensen hebben het vooral over het heerlijke eten voor een goede prijs en het vriendelijke personeel. Aan entertainment zou er ook geen gebrek zijn. Je kunt hier onder andere Indiase curry, biefstuk en uiteraard een English Breakfast eten. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €3 en de €15.

Het restaurant ligt aan een rotonde, dichtbij Hotel Papi en Apartamento Vicente.

Adres:
Av. Barcelona, 34, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona, Spanje

New Crown and Anchor
New Crown and Anchor is een restaurant in Malgrat de Mar. Zij scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor wat vooral te danken is aan de gezellige sfeer en het goede eten. Je kunt hier onder andere terecht voor pizza, burgers, wraps, salades en steak. De gemiddelde prijzen liggen hier tussen de €3 en de €14.

Dit restaurant ligt dichtbij het station van Malgrat de Mar, bij de rotonde bij Aparthotel Quintasol en Rosa Nautica.

Adres:
Plaça de l’ Ancla, 1, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona, Spanje

Cafe Bohemi
Cafe Bohemi is een restaurant in Malgrat de Mar, welke 4,5 van de 5 sterren heeft weten te scoren op TripAdvisor. Er wordt vooral gesproken over het geweldige eten en het vriendelijke personeel. Je kunt hier onder andere pizza, calamaris, friet, salades en tapas eten.  De gemiddelde prijs ligt tussen de €6 en €12.

Je vindt dit restaurant dichtbij Centre d’Art Nugué i Camps en naast Biblioteca la Cooperativa.

Adres:
C/ Desclapers, 12, 08380 Malgrat de Mar, Spanje

The Black Bull
The Black Bull is een restaurant in Malgrat de Mar dat wordt gerund door een vrolijke Spaanse barman. Dit restaurant scoort op TripAdvisor 4,5 van de 5 sterren wat vooral te danken is aan het lekkere eten en het vriendelijke en gastvrije personeel. Je kunt hier onder andere lasagne, kip curry en friet eten. De gemiddelde prijs ligt tussen de €7 en €14.

Het restaurant ligt dichtbij Hotel Papi en Hotel Amaraigua.

Adres:
Av. Països Catalans, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona, Spanje

Pizzeria Restaurante Roma
Pizzeria Restaurante Roma is een Italiaans restaurant in Malgrat de Mar. Op TripAdvisor scoren zij 4,5 van de 5 sterren. Dit vooral door het altijd vrolijke en vriendelijke personeel en het goede eten. Je kunt hier, uiteraard, pizza eten maar onder andere ook lasagne, fish & chips en paella. De gemiddelde prijzen liggen hier tussen de €5 en €15.

Dit restaurant is te vinden dichtbij het station van Malgrat de Mar, tegenover het parkeerterrein van het station.

Adres:
Carrer de Sant Esteve, 52, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona, Spanje

(Visited 456 times, 1 visits today)