Restaurante Bar Andaluz
Restaurante Bar Andaluz is een Spaans restaurant in El Arenal waar je dan ook vooral lekkere tapas kan eten. Ze hebben 4,5 van de 5 sterren gescoord op TripAdvisor wat dit restaurant vooral te danken heeft een het goede eten en het snelle, vriendelijke personeel. De meeste tapasgerechten kosten hier gemiddeld tussen de €3 en €8.

Je kunt dit restaurant vinden bij Hotel Arcadia en naast het postkantoor en Deutsche Bank Correos.

Adres:
Calle Quarter 23, El Arenal, Islas Baleares, Spain

Restaurante Del Sol
Restaurante Del Sol is een restaurant in El Arenal met een internationale keuken, waardoor zij voor iedereen wat hebben op de menukaart. Je kunt hier onder andere terecht voor pasta’s, pizza’s, schnitzel, saté, zalm en paella. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €5 en €15. Dit restaurant scoort 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor mede door het lekkere eten en het prachtige uitzicht. Ook fijn aan dit restaurant is dat er Nederlandse bediening aanwezig is.

Dit restaurant is te vinden dichtbij de bushalte Av. Miramar, naast Emilio Supermarkt.

Adres:
Avenida Miramar 3, 07600 El Arenal, Mallorca, Spanje

Double Dutch Mallorca
Double Dutch Mallorca is een Nederlands restaurant/bar in El Arenal. Je kunt hier onder andere spareribs, schnitzels, hamburgers, pasta en pizza eten maar uiteraard ook bitterballen! De prijzen liggen hier gemiddeld tussen de €7 en €15. Op TripAdvisor scoren ze 4,5 van de 5 sterren, vooral door de gezellige sfeer die er hangt. Voor een leuk feestje kun je hier ook goed terecht.

Je kunt Double Dutch vinden dichtbij de bushalte 692-Balneari 2 en de Mango.

Adres:

Calle Cartago 22, 07600 El Arenal, Mallorca, Spanje

El Bistro
El Bistro is een restaurant in El Arenal wat zowel nationaal als internationale gerechten serveert. Je kunt hier onder andere terecht voor pizza, pasta, en Grieks eten. Op TripAdvisor scoort dit restaurant 4,5 van de 5 sterren. Dit is vooral te danken aan het heerlijke eten en het vriendelijke personeel. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €5 en €15.

Het restaurant is te vinden dichtbij de bushalte Av. Nacional en Hotel Marina Playa de Palma.

Adres:
Calle Cartago 35, 07600 El Arenal, Mallorca, Spanje

Betty&Sam
Wil je naar een echt Amerikaans burgerrestaurant in El Arenal, ga dan naar Betty&Sam. Zij scoren 3,5 van de 5 sterren op TripAdvisor, mensen zijn erg te spreken over de grote porties en de goede hamburgers. Ondanks dat je hier vooral voor de burgers heen gaat, worden hier naast hamburgers ook wel wat andere gerechten verkocht. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor steaks, hotdogs en sandwiches. De prijzen liggen hier gemiddeld tussen de €4 en €15.

Het restaurant ligt vlakbij de bushalte Av. Miramar, naast tankstation De Servicio Son Veri en Banca March.

Adres:
Avenida Miramar 1, 07600 El Arenal, Mallorca, Spanje

(Visited 1.673 times, 1 visits today)