Mc Delly’s Casual Restaurant

Mc Delly’s Casual Restaurant is een restaurant in Chersonissos. Zij scoren 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor vanwege het goede eten in combinatie met een goede prijs. Je kunt hier onder andere pizza, gyros en hamburgers eten. De gemiddelde prijs ligt hier tussen de €6 en €15.

Dit restaurant ligt aan het strand en is te vinden tussen de hotels Kahlua Beach en Hotel Maragakis.

Adres:
25th March Street, 70014 Chersoniso, Greece

Peach Pit

Peach Pit is een pizzeria en grill restaurant in Chersonissos. Op TripAdvisor scoren ze 4,5 van de 5 sterren vanwege de goede service en het lekkere eten tegen een betaalbare prijs. Je kunt hier onder andere terecht voor pizza, pasta, hamburgers en gyros. De gemiddelde prijs ligt tussen de €5 en €10.

Peach Pit kun je vinden tussen Amaryllis Apartments en Michalis Apartments in.

Adres:
143 Elefteriou Venizelou, Chersonissos, Kreta 700 14, Griekenland

Pietra Snack Bar Cafe

Pietra Snack Bar Cafe is een familie restaurant in Chersonissos. Ze hebben 4,5 van de 5 sterren gescoord op TripAdvisor met name vanwege het heerlijke eten en de leuke bediening. Je kunt hier onder andere terecht voor hamburgers, pizza en gyros maar ook voor Nederlandse snacks als frikandellen, kroketten en kaassoufflés. Ze hebben ook heerlijke crêpes als nagerecht. De gemiddelde prijs ligt tussen de €3 en €10.

Het restaurant ligt dichtbij hotel Dimitrion Central, Kahlua Beach en The City Hotel.

Adres:
El. Venizelou 96, Chersonisos 700 14, Griekenland

Tzatziki

Tzatziki is een Grieks restaurant in Chersonissos. Op TripAdvisor hebben ze 4 van de 5 sterren behaald. Mensen hebben het over het goede eten wat geserveerd wordt en het vriendelijke personeel. Je kunt hier onder andere gyros, mixed grill, pasta en salades eten. De gemiddelde prijzen liggen hier tussen de €8 en €19.

Dit restaurant ligt tussen het Golden Beach Hotel en Hotel Melpo in.

Adres:
232 Eleftherio Venizelou, Chersonissos, Kreta 700 14, Griekenland

Yummies Grill House

Yummies Grill House is een restaurant in Chersonissos. Ze hebben 4,5 van de 5 sterren gekregen op TripAdvisor wat ze vooral te danken hebben aan het heerlijke eten dat ze serveren. Je kunt hier onder andere terecht voor gyros, pizza, hamburgers en mixed grill. De gemiddelde prijs bij dit restaurant ligt rond de €10.

Je kunt dit restaurant vinden tussen Hotel Petraki Zacharenia en hotel Creta Verano in.

Adres:
203 Eleftheriou Venizelou, Chersonissos, Kreta 700 14, Griekenland

(Visited 692 times, 1 visits today)