Shalom
Shalom is een Hollands eetcafé in Albufeira dat onder andere Nederlands, Europees, mediterraan, barbecue en grill gerechten serveert. Op TripAdvisor scoort dit restaurant 4,5 van de 5 sterren. Er wordt vooral gesproken over het heerlijke eten en de snelle, vriendelijke bediening. Je kunt er onder andere steaks, schnitzel, nachos en pizza eten. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €8,00 en €15,00.

Dit restaurant bevindt zich in Centro antigo, oftewel het oude centrum van Albufeira. Het ligt schuin tegenover hotel Pensão Albufeirense.

Adres:
Avenida Da Liberdade 7, Albufeira 8200-002, Portugal

Hollandaise
Hollandaise is een Nederlands restaurant in Albufeira. Ze serveren naast Nederlandse gerechten ook internationale gerechten. Het restaurant scoort 4,5 van de 5 sterren. Mensen vinden het een gezellig restaurant en het eten heerlijk. Je kunt er onder andere hamburgers, kipsaté, schnitzel en bitterballen eten. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €6,00 en €19,00.

Het restaurant is te vinden in de straat van Rotunda das Minhocas, naast Retro Rent Scooters.

Adres:
Av dos Descobrimentos, apartamentos Lopes,Loja B, 8200-260 Albufeira, Portugal

The Wander Inn
The Wander Inn is een Brits restaurant in Albufeira welke 4,5 van de 5 sterren heeft weten te scoren op TripAdvisor. Bezoekers van dit restaurant zijn vooral te spreken over het goede eten dat zij krijgen voor een lage prijs. Dat ze blij zijn met de prijs is ook niet gek, de gemiddelde prijzen liggen hier namelijk tussen de €5 en de €10. Je kunt hier onder andere terecht voor steak, hamburgers, kip, spaghetti bolognaise en salades.

Dit restaurant ligt dichtbij hotel Solar De Sao Joao en het postkantoor CTT.

Adres:
Alexandre Herculano, 8200-908 Albufeira, Portugal

Didi Café
Didi Café is een veganistisch restaurant in Albufeira. Je kunt hier onder andere veganistische gehaktballen, hamburgers en pasta eten. Het is zeker het proberen waard als je kijkt naar de beoordeling op TripAdvisor: dit restaurant scoort namelijk 5 van de 5 sterren! Mensen zijn vooral te spreken over het heerlijke, verse eten en de goede bediening. De gemiddelde prijzen liggen hier tussen de €6 en €15.

Het restaurant is gelegen dichtbij het Albufeira Art Center en Hotel Baltum.

Adres:
Travessa Cais Herculano 11, Albufeira 8200-194, Portugal

Iguana Café
Iguana Café is een restaurant in Albufeira. Het restaurant heeft 4,5 van de 5 sterren op TripAdvisor. Het meeste wordt er gesproken over het fantastische uitzicht op zee en het lekkere eten. Je kunt hier onder andere hamburgers en tapas eten. De gemiddelde prijzen liggen hier tussen de €5 en €15.

Dit restaurant ligt dichtbij Miradouro Rossio (uitzichtpunt) en appartementencomplex Aurora Costa Azul.

Adres:
Rua Latino Coelho N. 059, Albufeira 8200-150, Portugal

(Visited 469 times, 1 visits today)