De minimale leeftijd uitgaan ligt op 16 jaar, ben je jonger, dan kun je waarschijnlijk nog weinig deelnemen aan de avondactiviteiten. Dit komt doordat de minimale leeftijd uitgaan Salou in clubs, discotheken en feestcafés vaak 16 jaar is. Ben je onder de 16, dan zul je er vaak doorheen glippen, maar je hebt ook kans dat je voor teleurstellingen komt te staan. Dit is natuurlijk zonde wanneer jij jezelf had verheugd op een fantastische vakantie. De minimale alcoholleeftijd is in Spanje 18 jaar, waardoor het niet is toegestaan om onder deze leeftijd alcohol te nuttigen. Het is echter zo dat er weinig tot niet wordt gecontroleerd tijdens het uitgaan in Salou, dus de kans dat jij wordt teleurgesteld is vrij klein.

De gemiddelde leeftijd in Salou

In Salou ligt de gemiddelde leeftijd uitgaan natuurlijk niet gelijk aan de minimale leeftijd uitgaan Salou, die op 16 jaar ligt. De gemiddelde leeftijd in Salou zal zo rond de 18 à 19 jaar liggen. Wat jonger dan op Mallorca of in Albufeira, maar ouder dan in Lloret. Daarmee is uitgaan in Salou perfect voor iedereen die niet van de massa houdt en optimaal wil genieten van zijn of haar vakantie. De gemiddelde leeftijd uitgaan Salou is dan ook slechts een getal, in de praktijk speelt dit natuurlijk bijna geen rol. Het gaat immers om het feestje!

Salou, keihard stappen en relaxen

Al jaren is Salou een vaste kracht binnen de jongerenreizen. De bestemming is dan ook niet meer weg te denken. De hierboven genoemde minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Salou is dan ook niet zo van belang. Het gaat er vooral om dat jij naar Salou komt met één doel voor eigen: het maximale uit jouw vakantie halen. Dit betekent genieten, maar ook keihard feesten in de beste clubs, discotheken en feestcafés van Salou. Zorg ervoor dat jij niet teveel betaalt en genoeg geld overhoudt voor op bestemming. Daarom kun jij hieronder meteen doorklikken naar de aanbiedingen van de drie reisorganisaties. Bekijk ze meteen!

(Visited 766 times, 1 visits today)