De minimale leeftijd uitgaan Malgrat de Mar ligt zo rond de 16 jaar. Echter ligt de gemiddelde uitgaan leeftijd in Malgrat de Mar een stuk hoger. Ben je jonger dan 16, dan is het niet slim om te kiezen voor een jongerenvakantie. Door de minimale uitgaan leeftijd in clubs, feestcafés en discotheken, die op 16 jaar ligt, zul jij niet overal binnenkomen. Bovendien mag je nog niet meedoen aan het avondprogramma. De minimale alcoholleeftijd ligt in Spanje op 18 jaar, dus hieronder is het niet toegestaan om alcohol te drinken. In de praktijk wordt er weinig gecontroleerd op deze leeftijd. Niet in supermarkten, maar ook niet in discotheken, clubs en feestcafés. Uitgaan in Malgrat de Mar wordt om nooit meer te vergeten.

De gemiddelde leeftijd in Malgrat de Mar

In Malgrat de Mar ligt de gemiddelde leeftijd een stuk hoger dan de minimale leeftijd. De gemiddelde leeftijd uitgaan Malgrat de Mar ligt zo rond de 21 à 22 jaar, een stuk hoger dan in andere plaatsen. Het leuke aan Malgrat is dat het wat kleinschaliger is, waardoor jij snel contact zult hebben met anderen die er op vakantie zijn. Ben je overigens ouder of jonger dan 21 à 22 jaar, maak jezelf dan niet te druk. Iedereen is immers met hetzelfde doel in Malgrat de Mar, en dat is één groot feestje bouwen en maximaal genieten.

Malgrat de Mar, maximaal feesten en relaxen

Het mag dan niet de grootste bestemming zijn, het is wel een van de gezelligste bestemmingen. De minimale of gemiddelde uitgaan leeftijd Malgrat de Mar speelt hierbij eigenlijk helemaal geen rol, want iedereen legt super eenvoudig contact met elkaar. Het kan dus ook zomaar zijn dat jij tijdens jouw vakantie met meer dan jouw eigen vrienden gaat stappen, bijvoorbeeld bij discotheek Tropicana in het centrum van Malgrat de Mar. Wat jij ook gaat doen, teveel betalen is natuurlijk altijd zonde. Bekijk daarom de aanbiedingen van de drie grootste reisorganisaties om te kijken of er interessante aanbiedingen zijn. Succes!

(Visited 876 times, 1 visits today)