De minimale leeftijd uitgaan Lloret de Mar ligt op ongeveer 16 jaar. Onder deze leeftijd levert een vakantie in Lloret de Mar jou mogelijk problemen op. De minimale leeftijd uitgaan Lloret de Mar is in de meeste clubs, discotheken en feestcafés namelijk 16 jaar. Bovendien kun jij onder de 16 jaar niet deelnemen aan het avondprogramma bij de bekende reisorganisaties. Kun je echt niet een jaartje wachten, zorg er dan voor dat de hoofdboeker in ieder geval 16 is, met een beetje geluk slip jij er dan wel doorheen. De minimale leeftijd om alcohol te mogen drinken is in Spanje 18 jaar. Echter wordt hier in de praktijk weinig tot niet op gecontroleerd, dus dat zal voor jou ook echt geen problemen geven.

De gemiddelde leeftijd in Lloret de Mar

In Lloret de Mar ligt de gemiddelde leeftijd natuurlijk wel een stuk hoger dan de minimale leeftijd. Waar de minimale leeftijd rond de 16 jaar ligt, ligt de gemiddelde leeftijd rond de 19 à 20 jaar. Beiden, maar ook wanneer jij ouder bent dan het gemiddelde, zul jij jezelf overigens echt goed vermaken in Lloret. De mogelijkheden om er te gaan stappen zijn namelijk eindeloos en elke avond kun jij weer een nieuwe uitgaansgelegenheid checken.

Lloret de Mar, het paradijs voor alle leeftijden

De stad Lloret de Mar is groot, en wordt door alle clubs, lampen en drukte ook wel het Las Vegas van Europa genoemd. Wat jou staat te wachten is niet met woorden te beschrijven, want ongeacht jouw leeftijd, je zult een top tijd beleven in Lloret de Mar. De ene club is werkelijk nog groter dan de andere. De minimale en gemiddelde uitgaan leeftijd Lloret de Mar lijken er vrijwel geen rol te spelen. Je moet in je leven eens in Lloret zijn geweest, ga daarom dit jaar eens op vakantie naar Lloret, dan kun je het zelf ervaren. Hieronder vind je de drie grootste reisorganisaties voor jongeren en hun aanbiedingen, ideaal om geld te besparen.

Alleen op Black Friday €100 korting op alle GoFun vakanties! Alleen vandaag! Op=Op!

Naar Black Friday Pagina >>

(Visited 2.369 times, 1 visits today)