De minimale leeftijd uitgaan Chersonissos ligt rond de 16 jaar oud. Ben je jonger dan 16 jaar, dan betekent dit dat jij mogelijk niet mee kunt met het avondprogramma van de bekende Nederlandse reisorganisaties voor jongeren. Dat is ook de reden dat de minimale uitgaan leeftijd Chersonissos op 16 jaar ligt. De leeftijd om alcohol te mogen drinken ligt overigens op 18 jaar in Griekenland, al wordt er over het algemeen weinig gecontroleerd door de kroegen, clubs en discotheken. Ook in supermarkten wordt over het algemeen niet moeilijk gedaan, over deze minimale leeftijd. Zorg er dus voor dat jij ten minste 16 jaar bent, dan wordt uitgaan in Chersonissos echt fantastisch, een vakantie om nooit meer te vergeten.

gogo.nl

De gemiddelde leeftijd in Chersonissos

In Chersonissos ligt de gemiddelde uitgaan leeftijd hoger dan de minimale leeftijd. Deze leeftijd ligt zo rond de 20 à 21 jaar, hoger dan op andere bestemmingen. Echter is leeftijd hier niet zo’n issue. Iedereen is er om maximaal te feesten, dus eigenlijk is werkelijk niets te gek in Chersonissos. Ben jij dus jonger of ouder dan de gemiddelde uitgaan leeftijd op deze populaire bestemming, boek dan gewoon jouw vakantie, want wat Chersonissos te bieden heeft is eigenlijk in weinig andere landen te vinden.

Chersonissos, het pareltje van Kreta

Inmiddels weet je precies hoe het qua leeftijden zit in Chersonissos. Echter moet je ook weten dat leeftijd niet het belangrijkste is. De minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Chersonissos zijn maar getallen. Het belangrijkste is dat jij weet dat het belangrijkste is dat jij één doel voor ogen hebt: het maximale uit jouw vakantie halen. Dit kan in Chersonissos, want de activiteiten, maar ook de clubs, discotheken, feestcafés en natuurlijk Starbeach zijn stuk voor stuk geweldig. Wil jij graag naar Chersonissos, boek dan meteen jouw vakantie, want dan moet je er gewoon heen. Om niet teveel te betalen kun jij hieronder doorklikken naar de aanbiedingen van de grootste reisorganisaties voor jongerenreizen, handig toch?

(Visited 4.921 times, 1 visits today)