De minimale leeftijd uitgaan Blanes ligt ongeveer op 16 jaar. Houd er rekening mee dat de alcoholleeftijd in Spanje op 18 jaar ligt, maar hier wordt in de praktijk weinig tot niet op gecontroleerd. Onder de 16 jaar kun je niet deelnemen aan avondactiviteiten van de bekende reisorganisaties, waardoor jij kroegentochten en vette feesten misloopt. Zorg ervoor dat jij op vakantie gaat met mensen van boven de 16 of dat de hoofdboeker ten minste 16 jaar is. Op die manier glip jij hier misschien wel tussendoor. Kortom, vanaf 16 jaar ga jij gegarandeerd een fantastische vakantie beleven in het Spaanse Blanes.

De gemiddelde leeftijd in Blanes

In de wintermaanden ligt de gemiddelde leeftijd van de inwoners van Blanes ruim boven de 60, maar in de zomermaanden zijn de jongeren, op vakantie in Blanes, ligt de gemiddelde leeftijd uitgaan Blanes op ongeveer 20 jaar. Hierbij zijn er vooral veel jongeren rond de 17-18 jaar en juist ouderen rond de 22-23 jaar. Beiden zullen zich overigens perfect vermaken in het gezellige Blanes, dat heb ik afgelopen zomer zelf ondervonden toen ik reisleider was op deze populaire bestemming.

Blanes, een fijne plek, ongeacht leeftijd

Het is een onwijs fijne plek om op vakantie te gaan. Werkelijk alles is er Nederlands, iedereen is open en wil jou meer laten zien van de bestemming. De kroegen en discotheken zijn leuk, je komt vaker dezelfde mensen tegen en leeftijd lijkt er totaal geen rol te spelen. Leg de minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Blanes naast je neer en boek die heerlijke vakantie naar de Spaanse zon. Boeken doe je natuurlijk met één van de drie grote organisaties voor jongeren. Hieronder vind je direct hun aanbiedingen voor Blanes.

(Visited 480 times, 1 visits today)