De minimale leeftijd uitgaan Albufeira ligt op ongeveer 17 jaar. Ben jij echter jonger dan 16 jaar, dan kan het uitgaan in Albufeira soms tot problemen leiden. Het is namelijk zo dat de minimale leeftijd voor toegang tot de clubs, discotheken en feestcafés 16 jaar is. In veel gevallen zul jij er doorheen glippen, maar het zou zonde zijn wanneer dit jouw avond zou verpesten. Bovendien kun jij nog niet deelnemen aan het avondprogramma van de grote Nederlandse reisorganisaties. Toch persé op vakantie naar Albufeira? Laat dan in ieder geval iemand boeken die minimaal 16 jaar is. Op die manier kun jij er misschien wel doorheen glippen. Wat alcohol betreft zal het overigens weinig problemen opleveren. De minimale leeftijd voor alcohol in Portugal is 18 jaar, al wordt hier door supermarkten en clubs, discotheken en feestcafés weinig tot niet op gecontroleerd.

De gemiddelde leeftijd in Albufeira

In Albufeira ligt de gemiddelde leeftijd uitgaan een stuk hoger dan de minimale leeftijd. Dit heeft te maken met het feit dat de leeftijd in Albufeira sowieso wat hoger ligt dan in andere plaatsen. De gemiddelde uitgaan leeftijd Albufeira ligt namelijk zo rond de 20 à 21 jaar, waar dit in plaatsen als Lloret natuurlijk lager is. Ook wanneer jij de 21 al gepasseerd bent kun je nog prima een vakantie boeken naar Portugal. Jij zult jezelf er echt perfect vermaken, want leeftijd lijkt er echt geen rol te spelen. Zolang jij maar komt met één doel: genieten. Op zoek naar leuke activiteiten? Bekijk de pagina met leuke activiteiten in Albufeira.

Albufeira, knallen in twee uitgaanscentra

Albufeira is met twee uitgaanscentra natuurlijk een van de grootste bestemmingen. Jij kunt op deze bestemming helemaal losgaan, maar ook heerlijk relaxen. Beide zijn slimme opties tijdens jouw jongerenvakantie. De minimale en gemiddelde leeftijd uitgaan Albufeira lijken hierbij trouwens een vrij kleine rol te spelen. Iedereen respecteert elkaar, want er is immers maar een doel: keihard feesten tot diep in de nacht. Voor ieder wat wils ook, want het oude centrum heeft vooral gezellige cafeetjes, terwijl het nieuwe centrum de grote clubs heeft zoals de bekende Club Heaven. betaal niet teveel en check hieronder nu de aanbiedingen.

(Visited 3.333 times, 1 visits today)