Altijd al eens op vakantie gewild met een bekende Youtube influencer & content creator? Dat kan nu! En jawel je krijgt haar ook nog als reisleidster met je mee! Over wie heb ik het? Over SOPHIE MILZINK natuurlijk!

Hoe je zorgt dat Sophie Milzink jouw reisleidster wordt en wat je daarvoor moet doen lees je in deze blog!

Wie is Sophie Milzink eigenlijk?

Je kent haar waarschijnlijk wel maar voor de jongeren die haar nog niet kennen geven wij een korte beschrijving van wie zij is en wat zij doet. En waarom je verzekerd wilt zijn van haar als reisleidster!

Sophie Milzink is een bekende Youtuber, influencer & content creator. Zij publiceert twee keer per week een video op Youtube met haar mening over  actuele gebeurtenissen, hot topics, bekende TV programma’s en zaken waar jongeren zich mee bezighouden. Je weet wel seks, drank, drugs, sociale media en meer…

Ook heeft Sophie een eigen serie waarin ze met wisselende gasten praat over diverse onderwerpen die voor jongeren interessant zijn.

Je hebt haar vast wel eens voor bij zien komen op Youtube!

Naast haar “online leven” reist zij ook veel. En zoals andere jongeren is zij met een van de organisaties voor jongerenreizen een aantal zomers op reis geweest. Dat heeft zoveel impact op haar gemaakt dat zij heeft besloten om die ervaring te delen met andere jongeren.

Dus als jij samen met Sophie wilt losgaan op de leukste feesten op StarBeach CHERSONISSOS of KOS lees dan snel verder!

Hoe zorg ik dat Sophie Milzink mijn reisleidster wordt?

Nou dat is eigenlijk heel simpel!

Kun je een vakantie boeken in de week van 13 juli – 15 juli? Ja? Mooi! Dan ben je verzekerd van Sophie Milzink als reisleidster. Boek dan wel een van de GoFun vakanties naar KOS of CHERSONISSOS.

Hoe herken je de vakanties metSophie Milzink als reisleidster? Na het selecteren van een vakantie naar KOS of Chersonissos in de genoemde periode, zie je onder het kopje faciliteiten wie jouw reisleid(st)er is.  Ook zie tijdens het zoeken van een vakantie een rode balk met daarop Sophie’s favourite.

Sophie Milzink favoriete vakanties

Sophie zal in de aangegeven weken aanwezig zijn in de plaats waar jij je reis naartoe hebt geboekt. Dat gaat dan om een vakantie in KOS of Chersonissos.

Sophie Milzink gaat ervoor zorgen dat je een onvergetelijke vakantie gaat beleven. Zij helpt je om de vetste discotheken te bezoeken en de vetste activiteiten mee te maken. Hoe makkelijk is het als iemand de omgeving al kent?

Een vakantie naar KOS – Griekenland

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dat is dat het vaak ook. Echter, dat geldt niet voor de omgeving en het nachtleven van KOS! Dit stukje Griekenland is de feestbestemmingen voor jongeren die in een mooie zomerse omgeving willen verblijven waar het er gemoedelijk aan te gaat.

Uitgaan in Kos

Het nachtleven van Kos moet je een keer meegemaakt hebben! Vooral in het hoogseizoen maak je hier de vetste feesten mee! Niet alleen komen hier veel Nederlanders. Jongeren uit heel Europa komen naar Kos. Vooral voor barstreet maar ook de kleine en gezellige bars. De gemiddelde leeftijd ligt hier iets hoger dan de andere party hotspots. De gemiddelde leeftijd is zo’n 21 jaar.

Ook in Kos is er dus een uitgaansstrip met een barstreet. Met de twee bekende straten Nafklirou en Diakon kun je elke avond helemaal los gaan, je dansmoves maken of gewoon lekkere cocktails drinken.

Omdat hier veel Nederlanders komen, is de Hollandse gezelligheid niet moeilijk te vinden. Bezoek eens feestcafé Oranje Camelot of de Camel Bar voor Hollandse gezelligheid!

Wil je een grote bar / discotheek bezoeken met meerdere nationaliteiten? Bezoek dan eens Bar West of Bar Saloon Tex.

Overdag kun je terecht in de sfeervolle beach clubs aan het strand van Lambi beach. Dit strand ligt zo’n 1,5 kilometer van Kos vandaan. Aan het strand hebben zich een aantal discotheken gevestigd. Nabij het strand in het oude barstreet vind je nog een aantal kleine bars.

Activiteiten in Kos

In Kos kun je overdag dus genoeg doen. Wat betreft activiteiten hoef jij je dus niet te vervelen. Kos staat onder andere bekend als fietseiland. Langs het strand, de haven en door het centrum van Kos zijn allemaal fietspaden aangelegd voor het toerisme. Hierdoor kun je het eiland verkennen.

Ook kun je meedoen met leuke excursies. Je kunt dan zelf op pad gaan of je doet mee aan een georganiseerde tour. Je kunt kiezen voor een hele dag of alleen een middag. Zo kun je kiezen voor 3 eilanden excursie, naar Waterpark Lido of een fiets, buggy of quad huren.

De 3 eilandenexcursie is een bootexcursie die de hele dag duurt. Je vertrekt vanuit de haven van Kos-stad en je vaart via de eilanden Platti, Kalymnos, Pserimos en weer terug naar Kos-stad. Wel heel leuk! En ondertussen kun je ook nog de hoofdstad Pothia bezoeken.

Als je naar Waterpark Lido gaat dan kun je ervoor kiezen om ’s ochtends opgehaald te worden bij je hotel. Eenmaal daar kun je genieten van de vetste glijbanen maar kun je ook rustig aan doen in de Lazy River.

 

Een vakantie naar Chersonissos (StarBeach) Griekenland

Als je zegt Chersonissos dan zeg je StarBeach. Daar moet je zijn geweest voor een onvergetelijke vakantie! Natuurlijk heeft het programma Oh Oh Cherso ook geholpen aan de populariteit van deze vakantiebestemming.

StarBeach Chersonissos staat al jaren bekend om de geweldige locatie, toffe feesten en internationale artiesten. Elke avond gaan er weer zo’n 2500 jongeren helemaal los op de vetste beats van internationale DJ’s.

Zo is er maandag Beachflirt het feest waarbij de meest bekende DJ’s langskomen. Op donderdag staat Lovestart op het programma. Dit is het feest waarbij iedereen in het wit komt om vervolgens helemaal gekleurd weer naar huis te gaan. Dit betekent NEON splashes en vette artiesten. De week wordt voor de meeste gasten afgesloten met de Recovery Party, onze persoonlijke favoriet. Hierbij komt iedereen al rond 17.00 uur naar Starbeach, waarna zij samen feesten. Het zwembad is deze avond open, waardoor je samen kunt feesten op de kant en in het zwembad.

Overdag zijn er ook genoeg activiteiten die je kunt doen. Want stil zitten is geen optie! Je kunt bijvoorbeeld een gave Jeepsafari meemaken of van de onderwaterwereld genieten door lekker te gaan duiken in de mooie blauwe zee. Ook de partyboat is een aanrader!

Je vakantie boeken naar Kos

Met Sophie Milzink als reisleidster ga je een onvergetelijke vakantie beleven. En omdat zij afgelopen jaren al op vakantie is geweest met haar vrienden, weet zij de hotspots van Kos! En zo’n leuke dame wil iedereen wel als reisleidster!

Boek daarom snel een van de vakanties via Gofun naar Kos-stad zodat je gegarandeerd een top vakantie hebt!

Hieronder Sophie’s favourites in KOS-Stad!

 

GOFUN – ADAMS Appartementen KOS
GOFUN – MARIA Appartementen KOS
Adams appartementen KOS Maria Appartementen Kos
 • Populair onder jongeren
 • Strand en centrum binnen 2 km
 • 3 kamerappartement
 • Keuken met koelkast
 • Airco, TV en WiFi. Badkamer en douce
 • Reis incl. accommodatie en vlucht
 • Verblijf op basis van logies (8 dagen)

Al vanaf €279 per persoon!

 • Vlakbij het strand, de strip en restaurants
 • Met zwembad en ligbedden
 • Gratis WiFi
 • Studio of 2 kamerappartement
 • Airco aanwezig
 • Badkamer me douche en toilet
 • Op basis van logies
 • Incl. Accommodatie en vlucht

Al vanaf €307 per persoon!

 

Je vakantie boeken naar Chersonissos

Chersonissos is zeer populair onder jongeren vanwege StarBeach. Op dit aangelegde paradijs met zwembaden, restaurants, poolbars, lounge sets en meer, ga jij avonden beleven die je nog lang zult herinneren. Je laat je vakantie tevens slagen door Sophie Milzink als reisleidster mee te nemen!

Boek daarom snel een van deze vakanties naar Chersonissos zodat je gegarandeerd een top vakantie hebt!

Hieronder Sophie’s favourites in Chersonissos!

GOFUN – APOLLON Hotel Chersonissos
GOFUN – STAVROULA Appartementen Chersonissos
Apollon hotel Chersonissos Stavroulla Appartmenten Chersonissos
 • All inclusive hotel
 • Strand en centrum op loopafstand
 • Zwembad met zonneweide
 • Buffet restaurant en Bar
 • Ruime kamers met Airco
 • Badkamer , TV, Koelkast, WiFi
 • All Inclusive verblijf
 • 4 personen / 8 dagen

Al vanaf €491 per persoon!

 • Perfect voor een feestvakantie!
 • Strand en kroegenplein op loopafstand
 • Zwembad met zonneterras en poolbar
 • Studio of 2 kamerappartement
 • Airco aanwezig
 • Badkamer me douche en toilet
 • Op basis van logies
 • Incl. Accommodatie en vlucht
 • 4 personen / 8 dagen

Al vanaf €269 per persoon!

 

 

(Visited 317 times, 1 visits today)