Hotel Clipper ligt een perfecte locatie en is zeer populair onder Nederlandse jongeren. Bij het hotel kun jij heerlijk bruin worden, maar ook een drankje doen op de strip is zeker mogelijk, want deze ligt op slechts een paar minuten lopen van het hotel. In dit hotel verblijf je bij de meeste organisaties all inclusive, wat betekent dat jij de hele dag onbeperkt kunt eten en drinken. Het is niet het meest gevarieerde eten, maar het is goed en wanneer jij jong bent het ideale hotel. Ben je jong, wil je feesten en voor een kleine prijs maximaal profiteren, dan is Hotel Clipper Lloret de Mar misschien wel het hotel waar jij komende zomer gaat genieten!

Beachmasters aanbiedingenGOGO aanbiedingenGoFun aanbiedingen

Faciliteiten in Hotel Clipper

Het hotel heeft verschillende kamertypes, geschikt voor één, twee of drie personen. Ook verschilt het per kamer of jij airconditioning hebt, dus zorg ervoor dat je goed kijkt tijdens het boeken van de kamer. Hotel Clipper Lloret heeft een bar, restaurant en zwembad. Internet is beschikbaar tegen betaling, maar dat is in vrijwel alle hotels het geval. Bedlinnen wordt één keer per week verschoond en handdoeken worden dagelijks verwisseld. Ook wordt de kamer indien gewenst gratis zeven keer per week schoongemaakt. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is de schoonmakers binnenlaten wanneer zij hun ronde doen.

Ervaringen van gasten

“De bewaking is erg behulpzaam maar na 22:00u mag je geen herrie meer maken. Het is een kwartiertje lopen naar het strand/de strip maar hierdoor zit je ’s nachts niet in de drukte.”
“Een leuk hotel, veel jongeren (sommige lawaaiig maar dat heb je in elk hotel wel). De kamers zijn redelijk ruim, net als het balkon.”
“Wij hadden niks te klagen, voor een twee sterren hotel een prima hotel, zou er best nog een keer naar toe gaan.”

Pluspunten

+ Dichtbij het centrum
+ Populair onder jongeren
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

Verouderde kamers
Niet geschikt voor gezinnen

Hotel Clipper Lloret aanbiedingen

Er zijn regelmatig aanbiedingen, via de onderstaande knoppen ga jij naar de pagina’s van de desbetreffende reisorganisaties. Hier kun jij direct de prijzen vergelijken, om vervolgens de beste deal te boeken. Controleer de prijzen dus snel en boek jouw vakantie, heerlijk.

Check prijs bij Beachmasters

(Visited 420 times, 1 visits today)