Wanneer je op vakantie bent in Sunny Beach is het goed om te weten waar je gratis wifi kunt vinden om zo af en toe een berichtje of een leuke foto te kunnen sturen naar achtergebleven vrienden en/of familie. Om je een beetje tijd te besparen met waar je dit allemaal kunt vinden, hebben wij er alvast wat voor je op een rijtje gezet. Het vervelende aan Sunny Beach is dat zij helaas geen straatnamen en huisnummers hebben dus zal het hier goed zoeken worden naar deze plekken met gratis wifi.

Cafés en restaurants met gratis internet

Bikini Beach Bar
La Bamba
Burger King
Roxy Restaurant – Fish&Pizza
Alibi
Restaurant Lion
Flying Dutchman beach & party bar – Sunny Beach
Goldy
Flagman
Dionis Restaurant
Restaurant Emona
Gloria Mar
La Playa

Hotels met gratis internet

Marina Dinevi
Victoria Palace Hotel Sunny Beach
Hotel Slavyanski
Hotel Flamingo
Platinum Casino & Hotel
Barceló Royal Beach
Paloma Hotel
Fenix
Zornitsa
Sol Nessebar Palace Hotel
Andromeda

Club met gratis internet

The Iceberg
Bedroom Beach

Prepaid simkaart

Misschien zou je toch nog wat meer internet willen hebben buiten deze gratis wifi plekken om, dan kun je er voor kiezen om een prepaid simkaart te nemen. Deze kun je onder andere bij de Mtel winkels in Bulgarije kopen. Voor een prepaid simkaart met 2GB internet voor 10 dagen betaal je hier 9,99 lev (ongeveer €5,10).

Mtel Sunny Beach is te vinden door vanaf ongeveer het midden van Central Beach, naast Beach Bar Viking, de Flower Street in te gaan. Loop door tot aan het parkeerterrein en dan zou de winkel zich aan je rechterhand moeten bevinden.

(Visited 124 times, 1 visits today)